-
METALLİCA gelsin.dinlemeye gitmeyen olsun...
getirinde biz gencler efsane henuz olmeden bi dinleyelim...
adamlar yaşlanıyo artık...onlar yaşlanmadan bi canlı canlı dinleyelim... hee yok gelmez diyosanız yapın bilet fiyatlarını pahalı farketmez.bilet fiyatını 1 milyar yapın.zaten bankalar ota boka kredi veriyo.konser icinde kredi verir bizde gideriz...
:))))))))))
yani bole bi organizasyona getirin METALLİCA yı yakışır...
-
ah bi de sigur ros gelse...mogwai taam eyvallah ta...onu da seviyorum gerci ama sigur olsa daha bi leziz olur....
-
KoRn varsa giderim arkadas... jonathan i görmek için oraya dünyan1n hatunu gelecek :)
-
http://messenger.msn.com/?mkt=tr
ehehe behemoth dan bi sarkı sozu
yolda yuruyodum ayağım ıslandı
eve geldim hala ıslaktı
ayağım ıslakkhhheuuhuhuaaaggh
sen bunu bekliyosun abi heyecanla ???
ilginç
DARKT falan neyse hani behemoth ne ya (ki geldi zaten oda ayrı bi konu)
arkadaş bildiği bütün gurup isimlerini sıralamş sanırsam.
-
hayatımda aldığım en güzel haber belki bu sene therasmus un tekrar gelebileceği kim ne derse desin therasmus varsa sonuna kadar varım
-
gelmesinler zaten müzik yaptıkarı da yok ....anca böyle özenti insanları müzikten anlamyanları eğlendirebilir onlar....
-
bence oylama başlatalım garaj.org sadece metalic lere özel bi site olsun. abi bu ne ya. oldu olucak 50 cent ide övün,onnda tekrar gelmesini isteyin.bu kadarda olmazki,size KORN geliyo diyorus hala yok rhcp de gelsin,yok rasmus iyidir tekrar gelsin.töbe töbe.tamam geçen sene böyle rasmusun gelmesi gibi 50 cent in gelmesi gibi hatalar yapıldı,ama unutmayın sonuçta organizasyonun adı ROCK'N COKE ok? Tikkys in coke değil. oh bea
-
KoRn gelsın gerısını boşfer korn gibi nu metalcı far mı bu dunyada dunyada korndan başkası yalan:))
-
aslinda rammstein gelse deli olur eskisehirden bile gelirim ama pek önde durmam iser falan neme laz1m sidik demi haa haaa.
-
dusunmek lazım korn bu.....