-
rasmus seven erkek sayısı cep telefonu olmayan türk sayısına eşit ben bunu anladım
-
rasmus_mu gecen sene 2 şarkı söylediler mal mal dinledik ne alaka ya millet iced earthı getirin rockn coke ya da ne varsa hiç farketmes
-
rasmus kötü bi grup ve rasmustan öte çok şey var. Rock'n coke her seneki gibi kendini iyi pazarlayıp kötü bir festival olacak...
-
the tears gelicekmiş. sonunda bernard butler'ı canlı dinleyebilicem. müthiş olucak
-
kalkın gidin evinize gazoz içerek mi dinleyeceksiniz bunları... ya nasıl bir gençlik yaa ömrümü yediniz lan...
-
rasmus kim ya ezik bi grup durmadan gelmesnden belli.The cure varken.hot hot heat idir.skin de.ama en iisi ricardo villalobosssss &ellen allien
-
ya bence gelsin yine rasmus..geçen sene manyak coşturdular yani..bütün millet onu bekledi gecenin bi saaine kadar..ben gidiyorum bu sene de..umarım yine gsl olur. ama yapabileceğim tek eleştiri 50 cent olur..hani severim az çok ama.. rock konserinde ne işleri vardı yani..!..ama bu sene de gsl olucak bnce..kaçırmayın derim...
-
ben geçen sene sırf rasmus için gittim yaa ! bu senede rasmus gelmesse ya gitmiycem veya öylesine takılmak amaçlı gitçem. :(
-
ya apocalyptica varsa the rasmus ta gelsin him de gelsin finlandiyalılar triosu olsun ama :))) seneye him i bekliyorum!!!
-
NE KORN MU GELİYO ALLAHIM BU GÜNLERİDE GÖSTERDİN BİZE ORDUDAN UÇARAK GELİRİM İSTANBULA