-
franticdrummer e katılıyorrm abi yani ne bu böyle herkes gelmesin rapcılerle doldu sokaklar bögh..
-
kornun kendi fan sitesine girdim bende soylemesi turklere kaymışlar çok feci fanları haberiniz olsun.. olay baya karısmıs turklerde küfür etmiş onlar edince fanlar baya bi kızdırdı beni anti-turkey filan yazmışlar haberiniz olsun..bende küfür ettim onlara site adı: http://www.korntv.co.uk/index.php?subaction=showfull&id=1117636319&archive=&start_from=&ucat=1&
-
aman tanrım kalbim duracak galiba ölüyorum off :))) rasmus gelirse allahım düşünmek bile mükemmel ... :)))
ama fazla heveslenmesem daha iyi hayal kırıklığına uğramak istemiyorum ooofff oooffff :))) tanrım THE RASMUS oleeeyyyyy !!!! :))))
-
ben rasmusu öpüp başınıza koyun derim. yani dinlediimden filan değil abi ama yani 50sent geldikten soooora yani rocka en azından yakın olan birilerinin geliyo olması iiidir ne diim yani. ama en iiiiisi korn yani kesinlikle. bi de herkesin sevdii grup ayrı abi ya bunu kavgaya dönüştürmenin anlamı yok. hepsini getirsinler bence hepimizin gözü gönlü açılsın.
bi de yaş sınırı yerine tarz sınırı filan koymaları daha mantıklı olur bence. neydi geçen yıl öööle çocuklar duymasının veledi gelmişti bööööle tiki tiki kasmış dolaşıodu ortada....
-
hindidir o hindi :P :D
-
bencede yaş sınırı koysalar hiç fena olmaz.. ayrıca bu kadar tartışmaya gerek yok.. herkesin istediği oluyo işte.. festival bu.. tarz çeşitliliği olacakki tutsun..
-
ben bu sene rock'n coke ta isledim rasmusu ve hayatımda izlediğim, izleyebileceğim en saçma konser olduğuna karar verdim.Konserleri bittiğinde oh kurtulduk bunlardan, artık 10 sene gelmezler diye çok sevinmiştim.İnşallah rock'n coke bana bu kötülüğü yapmaz ve geri getirmez onları.Zaten saçma sapan müzik yapıyolar.Nese korn gelirse sırf korn için giderim başkada bomba grup gelmezse çadırımda uyurum :D
-
arkadaslar gerçekten bilip bilmeden yorum yapıyosunuz onları sadece 2 srkıyla tanımlamayın h.i.m h.i.m h.i.m diye sayıklıyosunuz da adamlar da rasmusla duet yaptılar madem işlerini biliyolar rasmus u da bilip bilmedne konuşmasak artık ;)
-
beyler hanımlar SON NOKTA: %100 korn cure ve offspring geliyor %70 ihtimalle greenday ve rhcp geliyor gözünüz aydın(bunu nerden biliyorum derseniz babam coca-cola'nın pazarlama müdürü)
-
way bea!!! Offspring gelirse SÜPERR olur.Türkiye biraz PuNK dinlemiş olur.Süper yaw