-
linkin park istiyorumm ben.. ayrılmadan şunları bi dünya gözüyle göriyim istiyorummm benn.rockn coke gidiyorum çadır kuruyorum been..rasmus cure iidir ama jonathan çok g.tü kalkık gelmez buraya die düşünüyoruuum been
-
rasmus iidir kötüdür bunu geçtim ama 2 sene ardarada gelmesi çokkkk saçma...
kurban geçen sene katildik oyüzden bu sene konser veremicez diyor ama rasmus 2 kere geliyo....
bence o paraya kesinlikle baska grupla anlasilmaliii....
lacrimas profundere,him,muse filan olursa surda bayilabilirimmm!!!!!
bi yetkili okuyosa yalvaririm ciddiye alinsin!!!
-
gerçekten rasmus'un çok hakkı yenmiş,kabul ediyorum dışarıdan bakılınca patlatma bi grup gibi gözüküyo(in the shadows hiti yüzünden)ama albümü dinleyince öyle degil.adamlar kaliteli müzik yapıyor.
-
ne rasmusu be hakki falan yenmez aaa yakinda kraltvdede çikarlar ha ha.KoRn gelsinde bakariz.iydir korn gelsin gelsin.ama rasmusun yerine metallica,marilyn,rammstein gelse iy olur.
-
Sözde Red Hot da bu sene geliyo...Zaten herkes geliyo buraya konser için.Rasmusun sadece Cd si dinlenir.Canlı performanslarını gorduk gecen sene.Adamın sesi cıkmıyodu.
-
oha kannp oha istersen headliner da şeytan nın bizzat kendi olsun hahaha yuh olm o dediğin grupları çıkarsan rnc a millet kaçar..bende kaçarım muhtemelen marduk videosu var bende adamın 4 metre yakınında olanlar ölüyo :)
-
ha bu arada hala türkiye hakkında aşağılıyacı sözler söylüyorlar sitenin adminleride buna göz yumuyor türklerin mesajlarını siliyor..
şeytan diyo gitme protesto et ama...neyse :)
-
hihi... offspring'in resmi sitesinde de türklere demediini b1rakmayan bi herif vardi. sonra bi tane de yunan kiz vardi gicik olan. sonradan kiz benden özür diledi adam da kiza gicik olduu için bütün mesajlarinda türk bayrai istiklal marsi felan koydu. mutlaka bi girin offspringin forumuna
-
öncelikle (KoRn)"a dünkü cocuk diyen elemanlara benden onlara büyük bi selam olsun..!herseyden önce bi grubu iyi ya da kötü bi muamele yapıcaksanız her grubu aynı kefene koymayın..!!sonra elestri yapıyosanızda bunu bir degil BİN defa düsünün we öyle yorum yapın..her grup zewkinize uygun olmayabilir..Madem yazıp söwüonuz ozaman sizde kasın g#tünüzüde bi yerlere warın..bu ugurda müzik yapanlara ne tarzda olursa olsun köstek degil destek olun.!!Cünkü müzik dipsiz bir kuyudan ibarettir ucu bucagı yoktur...tesekkürler KoRN(FAN)
-
offspring forum sayfas1n1n linkini verirseniz bakabilirdik iyi olurdu..