Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

KoRn & Rasmus @ Rock And Coke Dedikoduları 2005 - İstanbul

• tom696 • 1 Haziran 2005 00:00 • #605982
    rasmus senelerdir müzik mi yapiyo?çüs diyorum baska birsey demiyorum.korn gelsin giderim ne de olsa eskiden az dinlemedik degil mi. RHCP gelse psikopat olur o ayri. ama zor be baba.
  • HereticSlave • 1 Haziran 2005 00:00 • #605983
    ya yeter ne rasmusu herkes bıkmadı mı rasmustan zaten pop grubu onlar rock değil d:) rasmus yerine slipknot ve soulfly ı istiyen arkadaşı da alnından öpmek istiyorum, seneye slipknot ı da istiyoruz!!! (bi ara rock the nations a da hatebreed gelcekti afişlerinde bile yazıyodu ama...)
  • SoaD_Cı_KıZ • 1 Haziran 2005 00:00 • #605984
    yuh bee ne rasmusu yaa herifler yer ettiler adam gibi biri gelsin onun yerine yaa bisürü özenti toplaşıcak oraya hey allam yaa.. bikere yeter de artar noluyo her sene her sene bi de aynı festivale geliyolar.. Gelmeyin kardeşim gidin alın özentilerinizi başka yere gidin ya.. allah allaaah.. gelsin rhcp falan daha iyidir yaa..
  • beydush • 1 Haziran 2005 00:00 • #605985
    allaaaaaaahhh!!!! kurban olam yaradana!!! inanamıyorum yaa abi The Cure nasıl t:c. ye gelebilir...
    festivalde en önde tüm şarkılara eşlik ederken bi yandanda ağlayan birini görürseniz işte o benim...
    lan hala inanamıyorum
  • ADIO • 1 Haziran 2005 00:00 • #605986
    green day o tarihlerde turda..

rasmus ne şeyime yarayacak yaa...ulan veletleri dolduracaklar yine ortama...!!!
  • SLayraCkEr • 1 Haziran 2005 00:00 • #605987
    rasmus kötü oldu..
    geçen senede izlememiş, erkenden gitmiştim salak özentiler yüzünden...
  • xeus13 • 1 Haziran 2005 00:00 • #605988
    millet bi sakin olalım rasmus öö oldu artık gelmesin adam gibi guruplar gelsin limp bizkit e bile razıım...off bi muse gelse manyak olurduu yaw
  • FranticDrummer • 2 Haziran 2005 00:00 • #605989
    korn yerine rhcp
    rasmus yerine h.i.m.
    offspring yerinede green day alma sansımız var mı =)
    1 Haziran 2005 Çarşamba | Yazan: pudding

sevgili pudding korn yerine rhcp derken benim aklıma senin cola yerine boklu acı şurubu tercih ettiğin geliyo. YAZIK
  • FranticDrummer • 2 Haziran 2005 00:00 • #605990
    hiç kimse gelmesin abi. Sadece Korn gelsin . Onunda şarkı söyleye filan ihtiyacı yok. Sadece Blind'ı çalıp gitsinler.O bana yeter.Zaten Rasmus a diyicek laf bulamıyorum.Kafasını at s.ki gibi jöleyle yatırıp,saçının arkasını havayaa dikenMavi,yeşil,turuncu envai çeşit piercingleri vücuttaki en boktan salak yerlere takan(örnek: dudak çaprazı) konvers ten nefret etmeme yol açan rapçilerden bile daha aptal olan(Bu harbi büyük bi hakarettir) insanlardan oluşan ve yine aynı çeşit insanlardan oluşan dinleyici kitlesi olan kakamsı grup.Rasmus yerine mukus olsaydı daha çok sewerdim. KORN RUleZZzz
  • beloist • 2 Haziran 2005 00:00 • #605991
    rhcp gelsin blink 182 gelsin yeter de artar bile buraya