Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Barışarock @ Sarıyer - İstanbul

Bu konu şu haber ile ilgilidir: Barışarock @ Sarıyer - İstanbul
  • fabulozoo • 25 Ağustos 2005 00:00 • #610383
    asphyxiater mesajlarını dikkatlice okudum.durmadan benim master ım var benim öğrencilerim var 18 den küçükler garaja girmesin...valla allah sabır versin senin öğrencilere...
  • dişi_sosyalist • 25 Ağustos 2005 00:00 • #610384
    asphyxiater bence sen fazla siyasetle ilgilenmekten dolayı saçmalıyorsun kendine bir cam fanus yap içine gir istediğin kadar da bağır içinde ben bir numarayım felan diye
  • dişi_sosyalist • 25 Ağustos 2005 00:00 • #610385
    bu arada bu topiğin başlığına bak o zaman anlarsın burda ne tartışmamız gerektiğini...
  • asphyxiater • 26 Ağustos 2005 00:00 • #610386
    1. beni felsefe bilmemekle, sosyalizmi bilmemekle itham eden zavallılara yönelik bir şey, ihtisas alanımı söylemem. zeka neverland'in söylediği gibi kolay ölçülemez. ayrıca ben sana zeki değilsin demedim (sen bana dedin), sen akıllı değilsin. insanların zekasını sorgulamak kimsenin haddi değil.
    2. daha hayat alanında bir arpa boyu yol almamış insanların boyundan büyük laflarla, sosyalizm saplantılarını eleştiriyorum.
    3. burada sosyalizm lafını ben ortaya atmadım. atan dişi_sosyalisttir. konuyu saptıran da kendisi. mesajları okursanız anlarsınız. biz rock'n coke'u eleştiriyorduk.
    4. fikirleri konuşmaktan hiç bir zaman kaçmadım. kaçan da kendine güvenmediği için kaçar. sizin gibi 3-5 kişiye(!) papuç bırakmam.
  • asphyxiater • 26 Ağustos 2005 00:00 • #610387
    ayrıca, benim bahsettiğim şey çok basit. ama anlayana. insanoğlu, herşeyi yakından uzağa mantığına göre kabullenir ve benimser. en çok ortak yanı olan insan onun için en değerli olandır. yani önce kendisi, sonra ailesi, sonra akrabası, sonra arkadaşı, sonra hemşehrisi, sonra milleti, sonra dindaşı, en son olarak da dünyadaki herhangi biri gelir. emeklemeden yürünmez, yürümeden koşulmaz. siz tüm basamakları atlayıp dünya vatandaşlığını öne sürüyorsunuz. insanlık ben, aile ve akraba kısmını kabilelik döneminde atlattı. arkadaş ve hemsehri ise sosyal bir olgu halinde yaşandı. insanoğlu bugün millet kısmında. biz de orada olmazsak var olamayız. bu gelişimsel bir süreç. sosyalizm ben unsuruna aykırıdır. bu yüzden ütopik ve gerçekleşemezdir. bunu anlamak çok mu zor?
  • neverland • 26 Ağustos 2005 00:00 • #610388
    :) bkz: güler geçerim
  • senfonik_bacı • 26 Ağustos 2005 00:00 • #610389
    yani barışa rock hariç herşey hakkında konuşmuşsunuz ha....buluşalım abi orada yarın bi konuşak bööyle tatlı tatlı.....adım cansu bağırın siz caaannnssıuuuuuuu diye ben gelirim...puaahahaha......okudum da harbi ne önemli bi olaymış bu sosyalist olmak ya.a.......sanki sadece sosyalist oldumuzu belli etmek için gidiyoruz konsere....:P
  • dişi_sosyalist • 26 Ağustos 2005 00:00 • #610390
    öfff be kör müsün sen ya??? sosyalist nickimi görüp üstüne atlayan sensin ayrıca ben daha önce de dedim burda bağıran çağıran siyaset tartışan belalar okuyan sensin!!! neyse ki millet senin gibi kör değil de kim ne yazmış doğru düzgün okuyor...
  • dişi_sosyalist • 26 Ağustos 2005 00:00 • #610391
    gülüyorum gülüyorum gülüyorum :)))) eee Rock N coke'a da gidicem sallandırcak mısın beni taksim meydanında asphyxiater ??? bir insan zekayı tartışma konusu yapıyorsa söyleyecek sözü kalmamış köşeye sıkışmış demektir bu yüzden gülüyorum, gülüyorum, gülüyorum :)))
  • asphyxiater • 27 Ağustos 2005 00:00 • #610392
    sen tek gözünle mi okuyosun dişi_sosyalist. zeka konusunu açan neverland. ben ona cevap verdim. sen bunu bile çarpıttın ya ne diyim ben sana. ayrıca sosyalizmle ilgili ilk mesaj senin:

EMPERYALİZME KARŞI OLMAK SOSYALİZM BAYRAĞINI SÖMÜRÜCÜLERİN BAĞRINA DİKMEK İÇİN SAVAŞ VERMEKTİR.

şeklinde nidalar attığın mesajdır. iyi oku mesajları. senin nick'ine bakmadım bile. bu mesajdan sonra dikkatimi çekti nick'in. ben rock'n coke'u eleştiriyordum. barışarock'ın sosyalist kimliğiyle ilgili rahatsız olduğunu söyleyen bir arkadaş vardı senden önce, ona katıldığımı ifade ettim o kadar. olayı sen başlattın ve hala saplantılı bir şekilde bunu inkar ediyosun.

sosyalizm senin gibi saplantılı ve daha burnunun ucundaki yazıyı okuyup anlayamayanların elinde ise, zaten sıfırın altına inmiştir bile. sosyalizm saçma bişey bunu anlıycaksın. ama sen buraya büyü de gel...