Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Barışarock @ Sarıyer - İstanbul

Bu konu şu haber ile ilgilidir: Barışarock @ Sarıyer - İstanbul
  • eeyore_ • 31 Ağustos 2005 00:00 • #610404
    ne haldeyiz yaa!! sora niye umudunuzu yitiriyosunuz derler...
  • asphyxiater • 31 Ağustos 2005 00:00 • #610405
    evet akıl yaşta değil başta ama, bilgi olmadan akıl işe yaramaz. sen daha kısa pantolonla gezerken ben senin kadar biliyodum.
  • dişi_sosyalist • 31 Ağustos 2005 00:00 • #610406
    kısa pantolon hiç giymedim ben senin tanıdığın o salt çoğunlukta değilim... tartışma daha fazla sıkma diğerlerinin de canını...
  • asphyxiater • 1 Eylül 2005 00:00 • #610407
    :)))
  • asphyxiater • 2 Eylül 2005 00:00 • #610408
    ben gitmedim ama festival dandikmiş. gruplar kötüymüş. duyduğuma göre, bir tek türk bayrağı yokken, kocaman kızıl bayrak dalgalanıyomuş; bir tane ırak ya da filistin standı yokken, küba standı varmış. müzikten çok sol propaganda yapılıyomuş. belliydi zaten, iyi ki gitmemişim. yazık, artık festivallerin de suyu çıktı.
  • asphyxiater • 3 Eylül 2005 00:00 • #610409
    vay vay vay, ilanlar kısmında neye rastladım bilin bakalım. o kadar rock'n coke karşıtı olan dişi_sosyalist kızımızın verdiği ilana da bakın hele; acilen rock'n coke bileti arıyomuş. aa ne kadar ayıp, senin gibi bi sosyaliste yakışıyo mu hiç?..
  • dişi_sosyalist • 4 Eylül 2005 00:00 • #610410
    gideceğimi zaten söylemiştim ve gittim de... ama bir daha asla gitmem barışarock'tayım artık... gittim gördüm bitti... ama benim gibiler çoktu be... sosyalistim ama metalciyim nolucak korn'u da dinledim babalar gibi!!!
  • asphyxiater • 5 Eylül 2005 00:00 • #610411
    :)))) bu ne perhiz bu ne lahana turşusu? demek ben senden daha çok abd karşıtıymışım. ben gitmedim, sen gittin rock'n coke'a. çok komiksiniz ya.
  • cansadececan • 20 Mart 2006 00:00 • #610412
    afferin sana dişi sosyalik şey.o kadar konuştun konuştun sonra rakınkoka(!) mı gittin! işte hepniz böylesiniz konuşmada hepiniz solcusunuz bilmemnesiniz ama iş pratiğe gelince hepiniz birden dönüyorsunuz! afferin metalcisin git sen sonra da salaklar gibi bağırırsın konuşursun filistine ırak'a haksızlık var savaşa hayır diye bir işi yapçaksanız adam gibi yapın ya da hiç yapmayın!neyse bu sene de yine dönekleri görcez! ben eskişehirdeyim çevremdekiler hep solcu(!) ama niyese tam bir burjuva hayatı yaşıyorlar konser olduğu zaman anında mafyanın,sedat pekerin barlarına akıyolar(!).işte bunlardan da korkacaksın arkadaş!teoride ve pratikte aynı değillerse boşlar demektir.ben ne marksizim ne leninizm biliyorum ama ülkem için ne gerekirse yapmaya çalışıyorum daha eşit bir toplum için çalışıyorum ve çalışacağım işte iki kitap okuyup konsere gitmekle olmuyor!
  • cado • 8 Temmuz 2006 00:00 • #610413
    asphyxiater arkadaşım neden barışarock ın sosyalist kimliğinden rahatsız olduğunu öğrenme şansım varmı?