-
ne alakası mı var sen rockncoke a gittiğin için insanlar ölücek belki içtiğin kolalar yüzünden ölücekler belki de. bunlar önemli şeyler ayrıca kola asla içmem
bunu yazan arkdasa sesleniyorum beni cok guldurdu ben o zamanseri katilim o kadar cok kola içiyorum ki yaa senin kullandıgın seyler arasında kesin amerikan malı vardır nese ben sana mani olmayayım sen git guzel 1 seklde eglen barısarockta
-
buarada broken_stick agzı9na saglık supper yazmıssın
-
arkadaşlar tuvaleti de bilmem kim buldu diye s.çmıcaz mı?Şu internet sitesine bile mesaj atarken kulandığımız internet teknolojisi amerikanın yüzlerce insanı öldürmek için askeri teknolojisinde geliştirdiği bi teknoloji değil mi?o zaman interneti kullananlarda amerikan uşağı olur sizin mantığınızla bu böyle oluyo..şimdi asıl mesele şu hangi amerika karşıtının g.tü yiyipte doğu ve güneydoğu anadoluda ki eğitime aç çocuklara yardım etmeye kalkıyo.Büyük şehirlerde atıp tutmak kolay bi de gidin oraları görün AMERİKA KARŞITI VATANSEVER ARKADAŞLAR!!!Konserde bağır katil amerika diye veya kola içme ya da kot pantolon giyme bunların hepsi simgesel şeyler.Aynı şunun gibi Deniz gezmiş in bi fotoğrafında giydiği ya da dönemin solcularının giydiği yeşil montları giymekle solcu olduğunu sanan arkadaşlar gibi.Hepimiz oturup sıcak koltuklarımızda bu internet ortamında saçma sapan tartışıp asıl gerçekleri birbirimize unutturuyoruz sanki.doğuda ki veya yaşadığımız sehirlerdeki varoşlardaki insanlar açççççç.Bu insanları amerika mı aç bırakıyo yoksa BİZİM ŞEÇTİĞİMİZ SÜPER ZEKALI POLİTİKACILARIMIZ MI??Dünyayı kurtaracağınıza önce ülkenizdeki aç insanların derdine çare bulmak için veya eğitim alamayan onbinlerce potansiyel taşıyan gence okuma imkanı yaratmak için çırpının...Öyle ideoloji peşinde koşup dünyayı kurtarma zamanı 70 lerde kaldı.ŞİMDİ EĞER BİŞEYLER YAPMAK İSTİYORSAN COLA İÇMEMEK YA DA KATİL AMERİKA DİYE BAĞIRMAKTANSA GİT Bİ GÖNÜLLÜ DERNEKLERİNE ÜYE OL VE ÜLKENİ KURTAMAYA YARDIMCI OL VE SİMGESEL SEYLERLE UĞRAŞMA...(Kimseye filan ders verme amacıyla yazılmamıştır nacizane kendi fikrimdir)
-
Fabulozoo helel sana iyi yazmışşın biazda ben ekleyeyim. Doktor adyı arkadaşlarımız okuldayken acayip solcu ve hümanist ler. okul bitince ne oluyorsa adamlar değişiyor ve doğuda yüzlerce ilçede doktor yok istanbulu bırakıpta kimse oralara gitmiyor. herkez bıraksın bu hümanist geyiklerini parayı görünce herkez onun kölesi oluyor. Benim bildiğim kadarıyla Bulutsuzluk özleminin solisti doktor. Gitse ya birkaç Doktor arkadaşıyla doğuya ya da Iraka. Tabi İstanbuldan palavra sallamak çok kolay. Ülke Ekonomik krize girdiğinde Amerikanın verdiği 50 milyar dolar borçla ayağakalktığımızı unutmayın. Ogünlerde ne Çin nede Rusya dan Yardım talebi geldimi arkadaşlar?
-
geçen sene müzik için gidildi. tövbe edildi. festivale zaten aç olan bir dinleyici kitlesini barındıran güzide memleketimizin toy dimağlarıyla oynayarak her türlü adamı "asi genç rock çı " gazıyla kendine çekmeye çalışan bir organizasyondu. biz de açlığımızı bastırmaya gittik, ancak müzik kisvesi altında dayatılan ideolojiler midemize oturdu. rock müzik muhalifliktir söylemlerinin arkasına sığınmakla da olmuyor bu işler. amaç önce kaliteli müzik olmalıydı. peki bunca zaman bu adamların aklı neredeydi diye sormaz mısınız? karşı bir hareket görünce hemen toparla ne kadar adam varsa müzikle ilgili ya da ilgisiz, ne kadar festivale dahil olmayan festival düzenle. bu ucuz kahramanlıktan öteye gidemez. işte en büyük kayıplarımız da "olsunda nasıl olursa olsun" düsturuyla yola çıkmakla başlıyor. bu seferde bu yoklukta bunlar yapılıyor demek acizlikten başka bir şey değildir. daha çok değil 1 ay önce yapılan rock republic te festival nasıl olur, kaliteli müzik nasıl olur gördük. biz çok zengin olduğumuzdan mı 80 milyon verip te gittik festivale. ya da oradaki herkes zengin p.çi miydi de oradaydı. mesele fakir fukara edebiyatı yapmaksa biz de yemedik, içmedik, gerekirse günlerce evde sıkıntıdan patladık ama kaliteli müzik için para biriktirdik. bu sene de bahaneleri farklı olmayacaktır ve "beleşe festival düzenliyoruz daha ne istiyorsunuz bu arada antikapitalistiz ohareeey" diye milletin duygularından prim yapacaklar. mesele amerikan emperyalizmine karşı durmaksa amerikan firmalarının ucuz iş gücü nedeniyle asya da birçok fakir fukara memlekette yaptırdıkları amfileri de kullanmasınlar o vakit bu antikapitalist insanlar. kendi elektronikçilerine yaptırsınlar. yapılmayacak iş değildir de. rock'n coke'u savunduğumdan veya bayıldığımdan da yazmadım bütün bunları. orada da bulunmayacağım. amaç ve aracı karıştırmamak lazım keza böyle bir halt yediysen de elindekinin en iyisini yapmalısın.
-
Bence gidilmesi gerek ama benim kafama göre grup yok.
yani türkiyede çok az benim kafama göre olan gruplar e dolayısı ile yabancılara yöneliyorsun bu festival rock'n coke ya inat yapılmış bişi ama burda koRn a offspring e ve ya festivaldeki en dandik gruba bile kafa tutabilecek bi grup bi sanatçı varmı?
tabikiyde rock'n coke.....
-
emin ol bülent ortaçgil tutar ya da moğollar...
-
Barışarock "önce müzik" diyenlerin tercih edeceği ilk festivaldir. Çünkü başka hiçbir festival bu kadar geniş yelpazeden müzisyeni ağırlamıyor. Festivallerin varlık meşruiyeti yöreselliktir: Hangi ülkede ya da yörede yapılıyorsa öncelikli olarak oraya ait öğeler taşır. Ülkemizde bu kadar zenginlikte grup bulunması ve böyle bir festivalde ücretsiz biraraya gelebilmeleri, bana ayrıcalıklı olduğumu hissettiriyor. Diğer festivallerde Dream Theater'ın, Manowar'ın, Deep Purple'ın veya başka efsane grupların bulunması bu festivale gölge düşürmez. Efsaneler her yerde efsanedir fakat müziği birkaç yabancı gruptan ibaret sanmak müziği bilmemektir, kendini bilmemektir.
-
heeeyyytt bee kaçarmı yaa...ama niye ücretsiz ki,ipini koparan gelicek...e gerçi bişe anlamicakları için uzun süre dayanabiliceklerini sanmam..süper gruplar ya..
-
ha bir de şurda bi arkadaşın yorumu okudum şimdi de...bu listedeki isimleri ya yanlış okudu ya da hakkaten çok yabancı müzik dinlediğinden artık yabancılaşmış..bülent ortaçgil,bulutsuzluk özlemi,moğollar ve daha bi çok baba rock çı dediğimiz insan..kim kime kafa tutamazmış yaa..kafa tutmaz bu adamlar zaten ..elleri sadece gitar tutar ....