-
keşke bedava olmasaydı. rockla alakası olmayan bir sürü magandayla uğraşıcaz. festivalleri arabesk konserine çevirmek çok saçma. artık ilk gün ortama bakıp kalıp kalmıyacağıma karar veririm.
-
bencede bedava olmamalıydı.kırolarla uğraşmak bir yana. hırsızlık,sarkıntılık gibi olaylarda çok olacağa benziyor.10-15 milyon olsaydı rahat ederdik.
-
objektif varsa cehenneme bile giderim
-
Giriş ücreti seviyesi gelecek insanları seçmede kullanılan bir yöntem ve bu yöntem ile en azından 5-10 milyon bari olsaydı diyenlerin girmesi nasıl engellenecek???
-
bu gibi sacma organizasyonlara sadece guluyorum. sonucta butun hepsi kendi reklamini yapmaya gidiyor. baris kimsenin umrunda felan degil.. bunlarin her birine 1-100 milyar tl arasi para versen savasa destek olurlar=)
-
hahaha bir de boyle salak organizasyonlari duzenleyen de, bunlara katilan beyinsizler de eminim hic bi amerikan urunu kullanmiyorlardir. en basiti ellerine fender gitar versem kapmak icin birbirlerini yerler. kafalari basmiyor ki, yedikleri ictikleri hersey de %80 amerikan sermayesi yatiyor. tabi is gosterise gelince coca cola tu kaka salak herifler (|)
-
bazı müzisyenlerin protest müzik yapmalarına saygm var, olabilir yapın ama protestlik de sırf muhalefet olmak için yapılmaz ki!! bi sınırı olmalı bence.. cılkını çıkarmamak ve biraz hayal aleminden çıkıp gerçekçi olmak lazım! rock'n coke dan daha iyi bi festivalle gelirler karşımao zaman harbi amerikaya ve ya sermayeye ihtiyacımız yokmuş derim! ama o zamana kadar gereksiz! amerikan sevdası falan da değil bu ayrıca müzik festivali o ve türkiyenin prestijini arttırıyo! çok gereksizler yaa.. bitliturist e katılıyorum!!
-
yaa ben zannetmiyorum cok kro olcagını onlar bu müzikte sıkılırlar zaten gelmezler ama hırsızlık olayları olabilir veya ama 'gidelim olm kız falan vardır' derlerse yandık :) nese ama paralı olsa daha kaliteli insanların gelcegi kesin di. (yanlış anlamayın sadece beleş oldugu için gelenlerden bahsediyorum)
-
eeyor_e ve bitliturist yorumlarınız için teşekkür edelim yinede, herkesin görüşüne saygımız var ama,
rock'n coke dan daha iyi festivalle gelsinler kardeşim demekle olmaz bir kere, "peace sells but who's buying" diye bi şarkısı vardı megadeth'in... para olmayınca rock'n coke dan daha iyi festival yapılamıyor maalesef...
yediğimiz içtiğimiz giydiğimiz şeylerinin çoğunun amerikan malı olduğunu biliyor bu organizasyona katılanlar merak etmeyin,en azından elimizden ne gelir diye düşünüyor bu adamlar , YA SEN? sadece izliyor musun? Amerikanın hakim olduğu hayal dünyanda yaşa bakalım, en iyisi önce sen uyan.
-
genc dunyanin varolusundan beri duzen bu. kafalariniz alsin artik. toz pembe gitmiyor, gidemez de zaten.. bu tur basit islerle de hicbirsey duzeltilemez. kimin uyuyakaldigi belli oluyor. adam olaydik da biz superguc olaydik. millete kufredip, elestireceginize kendi odun halkiniza bakin. hersey okulda verilen egitimle olmuyor. daha bugun tabela koyuyorlar, adam hala donla giriyor denize yahu hohahahaha bunlar gibi niceleri bu toplumu olusturuyor. daha cok bizi ve bizim gibileri s.. osmanli yaparken iyiydi degil mi?=))