Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Barışarock @ Sarıyer - İstanbul

Bu konu şu haber ile ilgilidir: Barışarock @ Sarıyer - İstanbul
  • asphyxiater • 10 Ağustos 2005 00:00 • #610322
    ya bu metamorfoz harbiden değişime uğramış. abd'nin kölesi olmuş. adamlar kendilerine karşı olan en büyük direniş olan rock müziği kendi kalıplarına sokmak ve paraya çevirmek için böyle festivaller yapıyo. senin-benim paramı alıp bizi öldürtmeye çalışıyo. bu hala "yaşasın emperyalizm" nidalarının ingilizcesini atıyo. zeka diyosan, bizim millette alası var. beyin göçü ne demek aç bi oku. heriflerde beyin olmadığı için bizden transfer ediyolar. biz sizin gibiler yüzünden biz adam olamadık. fırsatını bulunca ülkesini satan şerefsiz çoook. hepsinin Allah belasını versin.
  • metamorfozsanc • 10 Ağustos 2005 00:00 • #610323
    ehehehe... ben anlamiyorumm sizleri... cola reklam yapiyor yok somuruyor diger ulkeleri filan falan... efes de olmasin o zaman sponsor o balkanlara bira satmayi biliyor ama... somurtmiycen o zaman... turkler beyin gocu yapiyorlar... evet dogrudur peki neden sorarim sana bana serefsiz diyen arkadasim??? cunku soyup sogana cevirdiler bu ulkeyi... 50 yildan beri boyle gelmis boyle de gidecek... ama siz bilgisayar koltuguna yapismis kicinizi bu ulke icin kaldirsaydiniz rock'n coke'u birakin cola giremezdi bu ulkeye.. bu ulkeye adim bile atamazdi.. ben bunu anlatmaya calistim... ben siyaset de yapmak icin gelmedim buraya... kim kimi ne kadar savunabilir burda... sen milliyetcilik yapsan kim sallar ben emperyalizmi savunsam kim ipler... ama goruyorum ki ipleyen salak cok...
    not : rock'n coke gelipde ortamin icine sicmayin... sabahalara kadar 3 gun eglencezzzz...
  • TheBeginning • 10 Ağustos 2005 00:00 • #610324
    he ya sanki kola içmeye gidiyoruz oraya...beyin göçü sevmedimiz amerikalılar para veriyo diye oluyo yani senin zeki türk bilginlerin para için ülkelerini satıyolar sanırım sen beyin göçünün nasıl işlediğini bilmiyorsun.biz o kadar zeki ve becerikli olsaydık onları ülkemizde tutmayı başarırdık önce...
  • theheavytimes • 10 Ağustos 2005 00:00 • #610325
    bu dunyanın en buyuk sorunuda bu iste kucuk balıklar(bizler) küçük yemlerle besleniyoruz. bırak adamlar gitsin eglensin nasıl olsa sen o konsere verilen paralara antiemperyalistte yaklassan sen dahil herkes o paraları bi şekilde akıtıyosunuz oralara kullandığımız gitarlar efekt aletleri amfiler ingiliz ya da abd malı değillermi 3000 dolar veriyoruz abd les poule ama değilmi ya da içiyoruz marlboıromuzu sen evde kola içiyorsun onu bırak bunların hepsi kucuk yemler buyuk yemleri yiyen bizim kendi hukumetlerimiz kızıyosak once onlara derslerini vermeliyiz
  • cansadececan • 11 Ağustos 2005 00:00 • #610326
    bırakın bu katillere laf anlatılmaz biz diyoruz coca cola tüm gelirini filistin ordusuna yatırıyor siz diosunuz eğlencez inşallah bir gün başımıza gelir ve o zaman biz kendimizi öldürüyoruz diye düşünürsünüz ben olsam yerinizde geceleri uyuyamam niye mi çünkü senin paranla senin yaşındakini birini vuruolar belki o anda.yaa ama siz bunu anlamayacak kadar salaksınız anlayanlar var ama ortam yapıcam eğlenicem diye savunmaya kalkıyolar yazık hepinize ...
  • baltalı ilah • 11 Ağustos 2005 00:00 • #610327
    Begümbürtü!!! Biz olayların iç yüzünü çok iyi biliyoruz. Biz Amerikan sempatizanı değildik sayenizde olacağız galiba. Cocacolanın Türk ortagı olduğunu unutmayın. Paralar amerikaya gitmiyor.gidenler cola içmeyede gitmiyor.Müzik dinlemeye gidiyor.
    Benim kızdığım nokta Barışarakta Heavymetali kullanıp SANKİ BU MÜZİĞİ DİNLEYEN HERKEZ Marksist solcuymuş havası verilmesi.
    müzikle siyaset yapmayın kardeşim.Size karşı çıktık diye Amerikan yandaşı ilan edildik. Sokayım emperyalizme.Biz Türküz kardeşim, bununlada gurur duyuyoruz. Fatihin torunlarıyız Bizansı İstanbula gömen.Allah mekanını cennet etsin! Yedikule zindanlarını yapmış ve bizde orada Heavy Metalin Tanrısı MANOWAR ı dinledik.Arkadaşlar NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.
  • deicidesato • 11 Ağustos 2005 00:00 • #610328
    KİMSE PROTESTO ETMESİN BENCE HERKES MUTLAKA DEFALARCA COCACOLA ICMISTIR.EMPERYALIZM HIKAYESINI OKUMAYIN MANOWAR'IN INGILTERE KONSERINDE KOPEKLER VE TURKLER GIREMEZ YAZILI BI PANKART ACILIYO MANOWAR TURKIYEYE GELIYO BI BEN GITMIYORUM.SYSTEM OF A DOWN DA GELIR ONA DA GIDERSINIZ KOSA KOSA.METAL MUZIGI KULLANMAYIN SIYASETLE VEYA DINLE BAGDASTIRAMAZSINIZ.. MUTLU KALIN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • deicidesato • 11 Ağustos 2005 00:00 • #610329
    BEN GELMIYORUM ARKADAS ROCK'N COKE DA BARISA ROCK A DA. SAYGI DUYARIM DUSUNCELERINIZE AMA TURKIYEDE METALCI KALMADI NEREDEYSE. O TURKUZ CARTIZ CURTUZ DIYEN BI TON INSAN GITMISTIR MANOWAR GERIZEKALILARINA. GARAJ BILE CİKS MEKANI OLUYO KRO VE ABAZA GENCLIK MEKANI OLMAYA BASLADI YINE DE SEVGILER.
    MUTLU KALIN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • asphyxiater • 11 Ağustos 2005 00:00 • #610330
    barışarock marksist gibi olabilir. ben burda onu savunmuyorum. buna ben de kızıyorum. bu ülkede amerikayı sevmiyosan solcu olmak zorundasın diye anlaşılıyo. bu saçma. ama ister sağcı ol ister solcu benim için önemli olan milliyetçi olması. ben 6-7 senedir coco-cola içmiyorum. hayatım da mcdonalds'tan içeri adım atmadım. çünkü oralara verdiğim parayla insanlar ölüyo. en başta bizim insanlarımız. pkk'dan tut da o marksist örgütlere hizbullah'a kadar herkese para akıtıyo onlar. cola'nın türk ortağı varmış. onlar sanki çok farklı. hem kaymağını yine amerikalılar yiyiyo.

ayrıca beyin göçü, bizim milli değerleri veremediğimiz zeki adamların kaçmasıyla oluyo. zeka ile ahlak farklı şey. "iktidara sahip olanlar" "gaflet dalalet ve hatta hıyanet içinde" olduklarından zeki insanımızı elimizde tutamıyor hatta kendimiz gönderiyoruz. amerikada insanların %60'ı okuma-yazma bilmiyo. bunu ben değil times'ın araştırmaları söylüyo.

siz rock'n coke'a gidin de bir kaç insan da sizin kurşununuzla ölsün.
  • TheBeginning • 11 Ağustos 2005 00:00 • #610331
    şu konu altında tasrtışmamız bile çok güzel bence hakaret etmeseniz bir de daha iyi olucak büyük laflar edip arkasına salaklar yazmak büyük bir çaresizlik bence.öte yandan birbirimizn değerini bilelim çünkü deicidesatonun dediği gibi burası abaza mekanı olmaya başladı iyice dün bit kız arkımı buraya üye yaptım ve 5 dakika içinde 5 kişi tanışablirmiyiz mesajı attı ne kadar güzel ki burda önemli şeyleri tartışabilen bi kitle var hala aynı düşüncelir paylaşmasakta saygım sonsuz.