Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Barışarock @ Sarıyer - İstanbul

Bu konu şu haber ile ilgilidir: Barışarock @ Sarıyer - İstanbul
  • mikrop • 3 Ağustos 2005 00:00 • #610259
    Gecoh gulmekten altima yapacaktim ehuehue kim yikadi guzelim senin beynini? yikamis ama iyi bi kese yapmasi lazim anlasilan :D Yedigimiz ictigimiz giydigimiz Amerikan maliymis puhahaha. Washington portokalini Amerika Washington da yetisiyo filan saniyo herhalde arkadas. Dostum ortaokuldaki Cografya ogretmenini bul, yedigin ictigin nerede yetisiyor ogretsin sana, giydiklerinin nerede uretildigini ogrenmek istiyorsan ihracatcilar birliginin sitesine bak annarsin. Senin gibi tiplerin bira icmeyecegini dusunursek Efes Pilsen in nerede uretildigini zaten bilmediginden de emin olabiliriz.
  • Al Di Meola • 3 Ağustos 2005 00:00 • #610260
    Katılan gruplar harika, fakat benim anlamadığım bir nokta var; Coca Cola'yı yasaklayan düzenleyenlerin altında Converse marka ayakkabı var! Bu nasıl bir çelişkidir çözebilmiş değilim!
  • bisondele • 3 Ağustos 2005 00:00 • #610261
    bir gazetedeki haberde giriş için davetiye gerektiği ve davetiyelerin çeşitli yerlerden temin edilebileceği yazıyordu. yani her isteyenin girmesi gibi bir durum olmayacak. ancak haberde bu davetiyeleri nereden bulabileceğimiz açıklanmamış. bilgisi olan varsa esirgemesin.

'bu arada parası olmayan yaşamasın kardeşim'ci gençliğe de selam olsun...
  • r_portakal • 3 Ağustos 2005 00:00 • #610262
    bitliturist e yakın bi fikrim vara ayrıca katılan grupların nerdesye yuzde ellisi (saymadım ama kacının oldugunu ) ingilizce yani amerikanca isimlere sahip şarkılarını ıngılızce soyleyen gruplar var sınra amerıka karsıtı olcakalr yok defe ulan siz protest olsanız ne olur ya daha kendi dilinizde sarkı yapmıyorsunuz kapılmıssınız o karsı oldugunuz emparyalim furyasına sakın ama sakın daha buyuk kıtleler tarafından anlaşılmak gibi bi sacmalkla cevaplamayın bunu bence en gusel rahmetli mahsunu serifi cagırın o '' amerika katil katil desin sizle olcak iş değil bunlar
  • noodles • 3 Ağustos 2005 00:00 • #610263
    enola,yolgezer ve deli için gidilir.
  • absinth • 3 Ağustos 2005 00:00 • #610264
    şunu keşke biraz ucuz olsaydıda beleş olmasaydı gerçekten müzik dinlemek ve yapılış amacına uygun kişiler gelip dinlesydi veya ortalarda dolaşsaydı.ayrıca ben bu festivallin protest tavrını yitireceğine inanıyorum çünkü roke n coke ile farklı zamanda ve ücretsiz bana göre bu bi cesaretsizlik aynı gün veya ücretli olması az ama neyin ne olduğunu bilen insanlar olması ben ce en mükenmeli...
  • Shanex • 3 Ağustos 2005 00:00 • #610265
    @absinth arkadaşımız oyle güzel yazmışki teşekkür etmeyi borç biliyorum
  • gecoh • 3 Ağustos 2005 00:00 • #610266
    mikrop, yediğimiz içtiğimiz lafını "lafın gelişi" dediğimi bal gibi biliyosun be kardeşim, ne kadar komiksin sen öyle.

birde beyni yıkanmış adam olduk iyimi, ne yazacağımı bilemiyorum artık, bi daha da yazmicam rahatsız olmayın.
  • Serpent_King • 4 Ağustos 2005 00:00 • #610267
    Tam tanıdıkları çıkartalım olayı olmuş bir de parasız iyice rezil , rezalet ... ayrıca amatör gruplara daha fazla destek verilmeliydi...
  • Greg Howe • 4 Ağustos 2005 00:00 • #610268
    Ya rock demek emperyalizm demek zaten. Rock müzik Amerikan kültürünün bi ürünüdür. Yıllar geçtikçe dünyaya yayılmıştır. Ama bu iş en çok Amerika'ya yaramıştır. Çünkü bütün dünya onun ürettiği gitarları, amfileri, processorleri almaya başlamıştır. Gerçi son yıllarda bu biraz değişti, diğer ülkelerde bu sanayide kendilerine yer buldular ama herkesin "abi Amerikan Fender" deyince ağzı sulanır. Yani iş işten geçti bile zaten amerika bu işi müthiş bi şekilde pazarladı ve çok kazandı, hala da kazanıyor. Keşke bu Amerika'ya isyan edenlerin bi festivali olsaydı gerçekten. Ama arkadaşlara katılıyorum, daha Türkçe şarkı bile söylemiyorlar. Evet haklısınız, her taraf kıro kaynıyo. Ama bu kadar bölünmeyelim lütfen. O taraf kıro, bunlar rockçu, şunlar popçu(gerçi şimdi popçularda kıro). Siz onlara kıro diyosunuz, çünkü siz farklı görüşlere sahipsiniz. Ama onlarda sizin için satanist diye düşünüyolar. Herkesin farklı bir dünyası var. Türkiye'de halk çok bölünmüş durumda işte bu gerçekten feci. Birde şu dilimize sahip çıkalım lütfen. Önce kendi kültürümüz, sonra Amerikan kültürü, yani rock(Converse ayakkabı falan filan). Farklı düşünen varsa güzel bir şekilde cevap yazsın. Herkes farklı düşünebilir.