-
işte bu kötü oldu neden ücretsizya insan bileti en az olsn 15ytl yapar şimdi oraya olur olmadık tipler gelecek..
bakalım bu sene futbol turnuvasındaki formalarda hangi isimler yazacak :D
-
bence de biletlerin bir fiyatı olmalı ve bu gelir herhangi bir yardım kurumuna bağışlanmalıydı.kırolarla başetmek istemiyoruz.ayrıca mor ve şeysi gibi amerikan karşıtı gibi görünüp de rockn bilmem ne türünde organizasyonlara katılan gruplara nispet barışarockta ki babalara bak!moğollar, bülent baba, bulutsuzluk özlemi...heytt heey!!:))
-
igrenccccc gruplar evet fiyat1n ücretsiz olmas1 vesilesiyle oraya bütün k1ro gençlik toplan1r :DDDDD
-
ücretsiz olması kötü olmuş en azından 2,3 ytl gibi birşey olsaydı, bilemedin 5 ytl, kırolardan arınılırdı.. şimdi ipini koparan gelip
içip sıçık milletin kız arkadşına,kardeşine sarkıcak..
-
rock'n coke a giden binlerce salağın içinde olmaktansan iki üç tane kıronun içinde olmayı tercih ederim
-
bense istemem.
-
ücretsiz olması kötü olmuş yaaa
-
evet ücret olmalıymış kesinlikle ama olsun keşke gidebilsem sırf bülent ortaçgil için gidilir ayrıca poker grubunu da tebrik ediyorum
-
ooo beleş ha..kaçmaz bu sefer..
-
ücretsiz olması feci olmıuş da ben kapıdan girrken 5 ytl ye bi bileklik almak zorunluymuş gibi bişi duydum....eet özellikle bizim için zor olcak..umarım önlemler şimdiden alınmıştır yoksa bi sene sonrakiii organızasyonu feci sallar bu beleş durum...