-
baba bu nedir yaa festival yapacaz diye iice maymun oldular nerde işe yaramaz hepsi burda bakalım daha neler olacak
-
ya ben bu bedava olursa okuz gelır mantıgına kızıyorum bah şimdi parali okuz yok mu lan kıroyum ama para bende demek ne anlayıssa bedava olursa okuz gelır demek te o anlayıs
-
Festivaller güzel şeyler fakat müziğin amacı aşılmadığı sürece güzel. Siyasetin yerinin konser alanları olduğunu düşünmüyorum.
Siyaset meydanlarda yapılmalı. Dünyada siyasetle uğraşıp başarılı olmuş gurup sadece U2 dir. Diğer dev gruplar hiçbiri siyasi değiller, Ülkemize gelenlerden görüyoruz. Buyüzden Rock Müziğin Sağcı, Solcu, ve Bölücü düşüncelere alet olmasını kabul etmiyorum. Geçen yılki festivalde Mehmet Ali Alabora gibi Müzikle alakası olmayan tiplerin gelip konuşma yapması biz Rock severleri pek hoşnut etmedi. Herkese nefretsiz ve dostça festval diliyorum.
-
www.esesforumlari.com
bu siteye bi girin lütfen bi daha kola içerken aklınıza ordakiler gelsin rahat içebiliyossanız sizde ciddi bi sorun var demektir. sitenin eses le veya forumla ilgisi yok lütfen girin ve bakın 2 dakikanızı alır ve lütfen arkadaşlarınıza da siteyi gösterin herhangi bir siyasi birşey olarak değil insani boyutta okuyun kola içmek istemiyceksinz bence bi daha
-
Ya hala maganda konusunda anlamak istemeyenler var. Yoksa bunlardamı maganda, kendilerini kamufle etmek için bunların arkasına sığınmak istiyorlar galiba. Bence 10 veya 15 milyon ücret mutlaka alınmalı. Maganda para verip biryere gitmez.
Organizasyon içinde birkaç lafımız var. Bence bizim Rockcı ve Metalci kardeşlerimiz yerine, Protest müzikte ünlenmiş kişilerle bu işi yürütmeleri daha uygun olur mesela Ferhat Tunç, Arif Sağ, Mahsun Kırmızıgül, Hatta Ahmet Kayada Klipleriyle destek verebilir, Edip Akbayram, Bunlarla yapılması daha uygun diye düşünüyorum. Birde lütfen Memoli denen Playboyu konuşmacı olarak çağırmayın O televolelerde manita koşturmaya devam etsin. Organizasyonun inandırıcılığı kalmıyor mevzu sulanıyor.
-
barıs akarsu bile geliyo böööööö
-
ayy sinir oluytorum yaa ne alaka bu coca colanın isaril donanmasına yardım edecegi allahım ya sanki bunu yazan hiç cola içmiyorr bak cansadececan ne koydun o web sitesini oraya anlamıyorum ben cok sacma buldum bunu ancak solcu 1 insan yazmıstr oof ya ne bu kardesim delirmemek içten degil
-
Ya bi saattir okuyorum.Gözlerime acıdım be!
İş müzik yapmak mı yoksa bir ideolojiyi savunmak mı?Soruyorum size,siz sadece Türk grupları mı dinliyorsunuz?Dinlediğiniz grupların % 70'i Amerika çıkışlı gruplar.Amerika da bedava okuma ya da burs imkanı kazansanız hanginiz "ben burda kalıyorum gitmem Amerika'ya" diyecek? Giydiğiniz,yediğiniz,içtiğiniz şeylerin çoğu,kullandığınız bilgisayarlar,müzisyen arkadaşların ekipmanları hatta Barışa Rock'da çıkacak olan grupların nerdeyse hepsi Amerikan malı kullanmıyor mu?Nedir bu saçma sapan tartışma?Amerikan firmalarının düzenlediği festivallere karşı festivaller düzenleyip sidik yarıştırarak mı birşeyleri değiştireceksiniz?Sizde çalışın sizde süper güç olun.Ki böyle olunca emin olun sizde paranın köpeği olup yoksul ülkeleri sömürürsünüz.Dünyanın dengesi bu arkadaşlar!Osmanlı da yüzyıllar boyunca dünyayı sömürdü!Katliamlar yaptı vs...Nedir bu saçma sapan tartışma?Amaç müzik değilmi?Bok attığınız Rock'n Coke sayesinde ülkemize The Cure geliyor!Korn geliyor!Offspring,Apocalyptica geliyor!Soruyorum size, siz bu grupları dinlemiyor musunuz?Rock'n Coke Iron Maiden'ı getirse gitmiycek misiniz? Çok güzel organizasyonlar gerçekleşiyor,dünyaca ünlü müzik grupları ülkemize geliyor ve siz sidik yarıştırır gibi bir o festivale bir bu festivale laf atıyorsunuz!Barışa Rock'un Rock'n Coke karşıtı olmasına baştan karşıyım!Rock'n Coke'a gidenlerin barışa rock'ı aşağılamasına da karşıyım!Ben kola içmiyorum!Asitli ve tadını sevmiyorum!Gaz yapıyor ve midemi şişiriyor!Ben savaş yanlısı biri de değilim!Ben rock'n Coke'a gidiyorum!Çünkü çok iyi gruplar geliyor bu sene!Aynı şekilde ben Barışa Rock'a da gidiyorum!çünkü orda da yerli olan ama iyi gruplar var!E ne olacak şimdi?Beni vatan haini ya da faşist ya da dönek mi ilan ediceksiniz?Bırakın arkadaşlar bunları!Amaç müzik burda!Bir ideolojiye çok meraklıysanız birsürü parti var gidip üye olun!ya da dağa çıkın!Militan olun!Çok barış meraklısıysanız ve bu kadar bağlıysanız barışa,gidip filistinde ya da savaşın olduğu başka yerlerde gönüllü olarak çalışın o zaman!hanginizin götü yer bunu?Benimde yemez!en azından şu an yemez!Festivallere bok atarak hiçbir yere varılamaz.Rock'n Coke'a karşı festivaller düzenleyerek muhasır medeniyet seviyesine ulaşılamaz....
ne yaptığınızı bilmiyorsunuz...Öylesine konuşuyorsunuz sadece...
-
ne alakası mı var sen rockncoke a gittiğin için insanlar ölücek belki içtiğin kolalar yüzünden ölücekler belki de. bunlar önemli şeyler ayrıca kola asla içmem
-
elanor ınansın dıye yazıyorum barısarock beleş :):)