Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Barışarock @ Sarıyer - İstanbul

Bu konu şu haber ile ilgilidir: Barışarock @ Sarıyer - İstanbul
  • metamorfozsanc • 8 Ağustos 2005 00:00 • #610312
    parasi olmayan gelmesin kardesim... enjoy the capitalism... barisa rock'a da gittim... ancak siyasi parti hareketleri gordum orda... oysa muzik benim icin o anlami tasimiyor... mogollari da severim B.Ö 'ni de digerlerini de ... ama bir baska festivale karsi bir festival olmaz... asil ozentilik budur iste... cok seneler evvel yapilmasi gerekirdi tr icinde festivaller ama turkuz turkuz diye bagiran arkadaslar nerdeydiler o zaman.... yani turkler kimseye kafa tutamaz anca bilek tutar...
  • punk_er • 9 Ağustos 2005 00:00 • #610313
    ya şu fıyat konusu bari 10-15 ytl olsaydı yaa.. gelecak tıpleri merak ediYorum Vallahi...

inş bıse yer kalır falla:)) nyse herkesı beklerız (ama alakasız olan tıpleri değil )

SAYGILAR
  • asphyxiater • 9 Ağustos 2005 00:00 • #610314
    sen türk değilmisin kardeşim. bi insan kendi milletine karşı bu kadar özgüvensiz olur. elin ingilizi kendini "tanrıdan sonra gelen en önemli şey" ilan ediyor. bizimkiler kendi milletini aşağılıyor ya. ne kadar haysiyetsiz olmuşuz. kaliteli müzikse bizimkilerde kaliteli müzik yapıyo. barış manço'yu amerika'daki festivale götürmeye çalıştılar mı? herifler rock'ı kendi istedikleri şekle ve dil kalıbına sokmaya çalışıyo. unutmayın bişeyi yozlaştırmanın en kolay yolu moda (popüler) yapmaktır.
  • punklives • 9 Ağustos 2005 00:00 • #610315
    rakın kok a giden gitsin arkadaşlar,bence rakın kok a giden emperyalist falan değildir...ama
    aması şu rakın kok un felsefesini bilmiyomuş gibi davranıp rakın kok u överek oraya gidenler bi bok değildir.tamam festival güzel olabilir iyi gruplar geliyor olabilir.eğer gelen grupları sevdiğin için gidiyorsan sadece sözüm yok yani amacın sadece müzik ise sözüm yok ama sen amerika yı savunur bi dille konuşuyorsan burda senin Türklüğünü :ikiyim....
    benim derdim bu sonuçta eğlencekseniz eğlenin verdiğiniz paralarda bi gün bi savaşta size geri dönecek emin olun...
    amerika bi gün kıçınızda patlicak ....

BARIŞAROCK adam gibi festival çıkarı olmayan bizim festivalimiz...
  • TheBeginning • 9 Ağustos 2005 00:00 • #610316
    madonna bile inan1lmaz bi para istemisti türkiyeye gelmek için ha keza u2 nun insan haklar1 sebebiyle degil ahmet san'1n önerdigi paray1 begenmedigi için gelmedini duymustum bunlar basit örnekler red hotlar,radioheadler ve diger büyük gruplar1 getirebilcek tek etkinlik rak1n kok bar1saraoktakileri zaten istedimiz zaman seyrederiz anlay1n bunu art1k amerikanc1l1k degil bu seyretmedimiz gruplar1 seyretme istegi.amerikan1nda sonu yaklast1 zaten 20 30 y1l sonra borclar1 yüzünde batacaklar hiç merak etmeyin
  • metamorfozsanc • 9 Ağustos 2005 00:00 • #610317
    siz kendinizi tepelerde görmüyor musunuz??? yok osmanliymis yok kafa tutmusuz... benim anlatmak istedigim sey zeki bi millet olsaydik yani kafa tutabilcek bi millet dunyaya... Anadolu Rock ile neler neler yapardik... belki dunyayi kasip kavuran seyler olmazdi cunku guc ve para onlarda... ama kafa tutamiyoruz tek yaptigimiz camur atmak digerlerine... ben barisarock festivali icin bilgi almak icin actim ama sizler rock'n coke 'u simdiden tartismaya baslamistiniz... iste sizin turklugunuz bu kadar... ben ulkemi sevsem nolur??? sevmekle hic bir sey duzelmiyor... benim turklugumu ( o kelimeyi ben kullanmiycam... cunku daha agir yazarim o da yeri degil ) elestiren varsa onun da alnini karislarim...
  • serkanyardim • 10 Ağustos 2005 00:00 • #610318
    Arkadaşların yorumlarını hayret ve endişeyle okudum. En azından bu sayfada daha akılcı ve bilgiye dayalı yorumlar okumayı umuyordum.
    Öncelikle rock'n coke savunucularına sesleniyorum. İddia ettikleriniz doğrudur ben de anti emperyalist olmama karşın bir çok amerikan ya da başka sömürgeci devletlerin ürünlerini kullanıyorum. Ama bütün dünya alternatifsiz bırakıldığı için bu böyle. Bu nedenle buna tepki geliştirirken tüm ürünleri protesto etme gibi bi şansınız yok.
    Ancak emperyalizmin simgesi olmuş Coca Cola MC Donalds gibi şirketlere karşı bi tepki geliştirilebilir. Hele ki Coca Cola gibi çıkarları söz konusu olduğunda cinayet işle(t)mekten çekinmeyen bi şirket söz konusuysa.
    Kaldı ki rock özünde tepkiseldir ve amerikada A.B.D. ye karşın doğmuş buyumuş ve gelişmiştir. Ancak herşeyde olduğu gibi buradada emperyalizm kendi karşıtlarını sistemin içine çekerek etkisizleştirmiş hatta bunu kendi silahı haline getimiştir. Barışa Rocka verilen tepkilerden de başarılı oldukları görülüyor.
    Ben bi arkadaşın belirttiğ, gibi kafamızı kullanarak süpergüç olan başka insanları ezen yokeden bi devletin yurttaşı olmakta istemezdim. Zaten barışa rock'ta karşı duruş mevcut durumadır .
    Ezenin adı ne olursa olsun farketmez Türk Alman ya da amerikalı.
    Ben Barışa Rock diyorum . Çünkü sanat barışçıdır çünkü müzik
    barışçıdır. Çünkü ROCK Barıştır.
  • ragnarok666 • 10 Ağustos 2005 00:00 • #610319
    ya en aşşadan okumaya başladım ama o kadar salak insan var ki yarısında kestim...
    @@greg_howe sözüm sana:ROCK amerikan kültürünün bi parçası değildir...ROCK,PUNK gibi türler amerikan karşıtı olarak ya da işçi sınıfı tarafından çıkarılmıştır yaz bunu o kıt kafana!
    @@117:ülkede sizin gibi kafalar olduu sürece doğuda çok katliamlar olacak!!!o silahları onlara verenler amerika desem biliyorum mu diceksin???biz barışçılar bi avucuz sayenizde...bi avuç insan amerikanın silah vermesini onu bunu mu etkiliycek?haa şimdi direk diceksin ki madem engelleyemezsin o zaman nie fest yapıon...işte bu da senin zekanı ortaya koycak bu soruyu sorarsan....
    @@broken_stick: biz o festivale bu festivale laf atmıyoruz koçum...biz ..ck'n coke denen gerizakalı festivaline laf atıyoruz...

daha biçok cevap verilcek adam olduunu sanan ceberrüt var ama hepsine laf yetiştiremem şuan...

şuna bi açıklık getireyim müzik "evrenseldir"!metal dinlemeye 9yaşında metallicayla amerikan bi grupla başladım...israilli orphaned land çok sevdiğim bi gruptur ve nice amerikan grubu da öyle(slayer,iced earth,cold vs...)dinlenilen grupların değil %70i %100ü amerikan da olsa bu sizin bi politik görüşünüzü ortaya koymaz...kaliteli olan dinlenmeye hak kazanır!!!müzikte politikaya karşıyım coca colanın müzik içine girmesi evrensellik çerçevesi içine alınamaz...bu sadece politikadır,reklamdır,köle nüfusu arttırma çalışmalarıdır...kaldı ki rock müziğin temelinde politika da vardır...bu müzik işçi sınıfı tarafından çıkarılmıştır...ama ne yazıkki şimdilerde biçok rock grubu amerikan yaşamını özendirmekten başka bişi yapmıyo...bunları dinleyenler de mal gibi önüne sunulan her bi b*ku yiyo!!!punkçıların kaçının ramones'tan,exploited'dan haberi var???
    amerikan ürünü olarak adidastan başka bişi kullanmıyorum...ne cola içiyorum 2-3yldır ne de uzun senelerdir macdonalds vb yerlerden yemek yiyorum...ve bundan da gurur duyuyorum!!!adidas giyiyosam da zorunluluktan çünkü bi alternatifi yok!nike,converse,reebook,jordan...hepsi amerikan!!!bi alternatifi olsa onu da giymem!ayrıca bilg.ı amerikalılar buldu zart zurt geveleyen insana da burdan cevap veriyim hazır hatırlamışken:bilg.ı bulanlar işçi sınıfı diildi...interneti de...ama rock müzik bu kesim tarafınden çıkarıldı...çıkışları farklı bi defa 2si de bambaşka şeyler...tuvaleti amerika buldu diye sıçmamazlık etmesin çünkü ihtiyaçtır...ama koka kolaya destek vermek bi ihtiyaç değildir...
    rockn cokela barışarockın rakip olmaması gerkeir...yanlış bilmiosam aynı arihlerde olmaması da rakip diiliz demelerinden kaynaklanan bişi ama yanlış da biliyo olabilirim...böylesine insan kanını emen bi festivalle aynı cümlede bile adının anılmasını istemiyorum!!!
    ilk sene pet shp boys'a 150.000$ para verildi...adam çıktı söledi söliceeni indi parası da indi cebe...ama barışarockta grupların söylemesi gibi içten söyleyebildi mi?ilk yıl zaten tek duyduum iyi şey "tuvaletlerin temizliğiydi"...oraya sıçmak için gidenler için çok ama çok sevindim...2.yıl apayrı bi olay!!!50cent denen kronun en önde gideni "rock" festivalinde çıktı...gördüüm kadarıyla bi onun için bi de "civuu civuuuuu" diye vraklayan pokemon solistli rasmus için gittiler...sıcacık biralarınzla umarım çok eğlenmişsinizdir...tabi ki eğlenemediniz...ama organizasyon sizi unuttumu?hyrrr size lunapark açtı:D lan ne adamlarsınız ya helal olsun:D 3.de ne açcak acaba götünümü?ama o niye açsın ki siz zate amerikaya açıosunuz götünüzü...
    daha fazla uzatmak da istemiyorum gidenlerin canı cehenneme yeterki benim müziğimden uzak durun!!!gidin kendinize cokeuşmuşlar adı altında bi tarz yaratın...
    ROCK ŞİŞEDE DURMAZ!!!
    hepinize punk müzik yaratıcalarından exploited grubundan F*CK THE USA şarkısını armağan ediyorum salaklar...
  • begümbürtü • 10 Ağustos 2005 00:00 • #610320
    baltalı ilah!!! senin gibi olayların iç yüzünü görme yeteneği kısıtlı olan insanlar nedeniyle şu an amerika nın kölesi durumundayız!verdiği parayı geri almak için daha fazla faizle daha fazla para veren yardım değil tefecilik yapıyor demektir!!!! bu arada barışa rock süperrrrr!!!!
  • TheBeginning • 10 Ağustos 2005 00:00 • #610321
    çok ciddiyim amerika krizdedir bizden milyonlarca dolar daha fazla borcu var adamların ve hiçbir süper güç sonsuza kadar sürmez batacaklar yakında zaten ıraka para kazanmak amacıyla girdiler ayrıca adamları kendilerinden başka seven kimse yok hoş yerine çin ve rusya geliyo yavaş yavaş ama bakalım dünya için hayırlısı olsun.barışarock tab iki harika bi organizasyon ama oraya çıkan isimleri seyretmek sözkonusu olunca bunu istediğimiz zaman yapabilirz çünkü hep burdalar onlar ama diğerleri değil bence rockn coku fazla ciddiye alıyorsunuz içicez biramızı dinlicez curemuzu dönücez evimize ayrıca mcdondls da da yemeyin arkadaşlar ben 5 senedr gitmiyorum oraya resmen kazıklıyor adamlar herşeyden önce:)