-
çok komiiik,sosyalizm ütopikdir diyor yahu sosyalizm birçok ülkede gerçekleşti sen uyu...sosyalist anlayişlar kapitalizmin serbest piyasa sistemi yerinde ekoniminin denetim altina alındığı merkezi planlamaya dayanan bi düzen isterler. yani mutlu bir azinligin lüksü yerine herkesin ihtiyaçlarina öncelik verecek ve işçileri işverene karşi olan ekonomik bagliliklarindan kurtaracak bi sistem.
-
Amerikaya karsı konser veriliyo yok söyle böyle ama kullandıgın gitar fender giydigin, kot levis ,ayagında converse ayakkabı,heriflerin müzigi,eeee bu nasıl karsıtlık ki barışa rock sacma bence dogru dürüst festival yapın.amerikan mallarını kullanmayın diye propaganda yapılmasıda cok sacma niye coca cola içmeyelim ki güzel daha iyisi yok müzik alettleri en iyi onlar yapıyo ee bırakın abi bu işleri...
-
savaş karşıtlığıymış da bilmem neymiş yahu arkadaşlar gözünüzü açın zaten savaştayız insanoğlu varolduğundan beri en çok 30 sene savaşmadan durabilmiş hem kotunu giy gitarını çal motosikletine bin gazozunu içmeyince ben amerika karşıtıyım de valla neremle güleceğimi şaşırıyorum siz milleti uyandırmaya değil uyutmaya çalışıyorsunuz insanlar savaşın olduğunu,her zaman da olacağını biliyorlar siz savaşsız bi dünya hayal ettiriosunuz ve onları korumasız bırakmaya çalışıyorsunuz ana düşünce şu olmalı nasıl savaşa karşı geliriz değil savaştan nasıl galip çıkarız çünkü zaten savaş herzaman vardı şu anda da var ve insan yeryüzüne hakim oldukça olacak insanları bu komünist saçmalıklarınızla zehirlemeyin fender çalan kendini komünist sanan hiçbişiler
-
tamam haklisin savas belkide hic bitmeyecek ama neden masumlar oluyor!!!Sonucta iki kisinin azindan cikan tek bir kelime binlerce masumun hayatini kaybetmesine yol aciyor. Bir cok kanalda internette dunanin gelismis!! ulkeleri kendi teknolojileriytle hedefi milimetrik vuran fuzeleriyle filan ovunur fakat neden gercekte boyle olmuyor.madem o kadar iyi teknoljin var neden irakta senato binasinin 10 km uzagindaki bir hastane vuruldu.bu tur olaylar tek tuk degil devamli her gun olan seyler.Kullandigimiz bir cok kapitalist ulkeye ait mal var..neden dunya piyasalari onlarin elinde..ama ne bilim bi fender gitari alirsin oda abd malidir fakat kokakola da farkli bi durum var mcdonalds da farkli bi durum var birinin vergisi devlete gidiyo sadece yardim diye biri direk karindan masumlari oldurmek silah ticaretini desteklemek icin fon ayiriyo...
-
bizde sistemin içindeyiz,sisteme karşıyız
-
bu arada o yorumu ben yazmadım.. benim sifremden biri girip yorumlar yapıyor.. anlamadım ben bu işi..