-
ha senfonik_bacı, haklısın ya. bazıları sadece sosyalist olmayı marifet sanıyo. gelip sosyalist nidalar atıp sonra da sıyrılıveriyolar. barışarock'a gelmiycem. protesto ediyorum. gelsem konuşurduk :)
-
KÖRSÜN SEN TAMAM MI???? o mesajı atan trash_death !!!!!! ya sen nası master yaptın söylesene ???? seni alkışlıyorum!!! evet nicklere dikkat etmediğin her halinden belli... yazık be sana o kadar sene boşuna okumuşsun sana gülüyorum!!!! :))))))))
-
ha bu arada büyüdüğümde senin gibi biri olacaksam hiç BÜYÜMEYEYİM daha iyi!!! bu memleketi senin gibiler kurtarmaya kalkışırsa vay halimize!!! sana düz mantığa sahipsin derken ne kadar haklı olduğumu herkes görmüş oldu böylece!!!
-
1. nicklere dikkat etmediğimi söyledim. ben isim vermeden cevap vermişim. üzerine alınan, gocunan sen olmuşsun. yani kendin sazanlık yapmışsın. hala beni suçluyosun.
2. sen direk olarak bana "senin ideolojik görüşün nedir?" diye isim belirterek konuşmaya girmişsin. yani kendin kaşınmışsın.
3. benim nasıl bir mantığa sahip olduğumu ben daha iyi bilirim. bence önce sen mantık nedir? onu oku.
4. senin benim düşüncelerimi değil de yalnızca seninle ilgili verdiğim cevapları okuduğunu düşünmeye başladım. çünkü hiç düşüncelerle ilgili yorum yapmıyor, direk kişiliğime saldırıyorsun. biraz da onları oku.
5. bundan 7 yıl sonra (yani benim şu an ki yaşıma geldiğinde) ne düşünüyor olacaksın merak ediyorum. bu arada lise bitti mi?
-
ah canım benim ya... ben şuan türkiyenin en iyi üniversitelerinden birinde öğrenciyim zaten... öss'de yaptığım dereceyi de hiç saymıyorum sana... algıda güçlük var sende çünkü... nicklere dikkat etmeyeceksen yazma buraya... desteksiz sallıyıp duruyorsun ayrıca ben sana o soruyu sen sosyalizmi yerden yere vurduktan sonra sormuştum dikkatini çekerim... lütfen önce okumayı öğren sonra gel benle tartış... sana bir ipucu vereyim aşağıdan yukarıya doğru okuyacaksın sağ alt köşede yorumları yazan kişilerin nicklerini de görürsün ayrıca... :)))) bu hafta barışarock düzenleniyor ama senin yüzünden burada festival tartışılmadı maalesef!!!
-
bu arada ben senin kadar ağır konuşup üstü kapalı hakaretlerde bulunmuyorum ne söylüyorsam direk söylüyorum rahatsız mı oldun??? ya dayanamıyorum gerçekten çok komiksin!!!!!!!!!!!!
-
gülüyorum haline...
-
kim kime gülüyor acaba??? öfff sıkma canımı daha fazla...
-
daha dünkü çocuk, benim uzmanlık alanımda bana kafa tutmaya kalkıyo ve ben gülüyorum. senin tüm hayatın boyunca okuduğun (çizgi roman, cin ali falan da dahil) kitaplardan daha fazlasını bu konuda okumuş biriyim. bana uzmanlık alanımda (ki ömrümü verdim) bişey bilmiyosun diyen ve haddini bilmeyen sana gülmekle yetiniyorum. eğer sen gülüyorsan, sana sadece acırım. daha haddini aştığının farkında bile değilsin.
-
canım benim acıma acınacak duruma düşersin derler... akıl yaşta değil baştadır... okuyan herkes okuyor ama adam olmak lazım... ben senin gibi çizgi romanlarla da büyümedim ya sen ne biliyosun da atıp tutuyosun yeter diyorum ya git başımdan!!!...