Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Barışarock @ Sarıyer - İstanbul

Bu konu şu haber ile ilgilidir: Barışarock @ Sarıyer - İstanbul
  • bonus • 8 Ağustos 2005 00:00 • #610302
    ordayız :)
  • tRUEgrul • 8 Ağustos 2005 00:00 • #610303
    Bir koli coca cola alıp onları protesto amacıyla yere boşaltan yeni tarz olan Amerika'dan nefret ediyorumu benimsemiş ideolojisinden bir haber 16-17 yaş gruplarının katıldığı festival.İyi amaçla düzenlenmiş olduğunu bildiğim bu festivalin başka yönlere çekilmesi çok yazık oldu.Ama yine de giden bazı kişilerden etkilenilmezse çıkan grupları incelediğimizde gidilmesi gereken bir festival.Ama rock'n coke'a gitmem ben asiyim.Rock'n coke amerikan hükümetine yardım ediyor tarzı yaklaşımlar saçmalıktan ibarettir.Coca cola Türkiye Cumhuriyetine vergi ödemektedir.Rock'n coke ; ne rockistanbul'un ne de başka bir orginazyon şirketinin getiremeyeceği isimleri getiriyor.
  • pesimistanbul • 8 Ağustos 2005 00:00 • #610304
    barış alkarsu bu geniş yelpazeyi önemli bir noktasından tamamlıyor sanırım.....pehpehpeh müzikten anlamak ya da anlamamak sorunsalı............
  • TheBeginning • 8 Ağustos 2005 00:00 • #610305
    enjoy capitalism:) bedava bi etkinlik olmas1 ve bu kez rock'n cokela ayn1 zamana denk gelmemesi güsel ve ak1ll1ca.tammam bir tepki bu hakl1 haks1z sonsuza kadar tart1s1l1r ama unutmay1n coca cola gibi markalar olmassa ülkemizde sevdigimiz yabanc1 gruplar1n bir çogunu izleyemeyiz bu yüzden enjoy capitalism diyorum ben
  • AkKrock • 8 Ağustos 2005 00:00 • #610306
    süper bir etkinlik.Yürüyelim arkadaşlar
  • jack_sabun • 8 Ağustos 2005 00:00 • #610307
    Fabulozoo helel sana iyi yazmışşın biazda ben ekleyeyim. Doktor adyı arkadaşlarımız okuldayken acayip solcu ve hümanist ler. okul bitince ne oluyorsa adamlar değişiyor ve doğuda yüzlerce ilçede doktor yok istanbulu bırakıpta kimse oralara gitmiyor. herkez bıraksın bu hümanist geyiklerini parayı görünce herkez onun kölesi oluyor. Benim bildiğim kadarıyla Bulutsuzluk özleminin solisti doktor. Gitse ya birkaç Doktor arkadaşıyla doğuya ya da Iraka. Tabi İstanbuldan palavra sallamak çok kolay. Ülke Ekonomik krize girdiğinde Amerikanın verdiği 50 milyar dolar borçla ayağakalktığımızı unutmayın. Ogünlerde ne Çin nede Rusya dan Yardım talebi geldimi arkadaşlar?

bu ne ya millet cidden emperyalizme kucak açar oldu.o ekonomik kriz de türkiye nin dostu dediğin dünya tefecisi amerika sayesinde ortaya çıktı.şu anda o borçların faizini ödeyemiyosun böyle bir utanca yol açmaktansa ekonominin batması daha iyidir.tabi sizin gibiler bunu da anlamaz amerikancı dostlar.
  • jack_sabun • 8 Ağustos 2005 00:00 • #610308
    midem bulanıyo laflara bak ya -siz de çalışın siz de süper güç olun - - osmanlı da sömürgeciydi.ne diosun ya osmanlı sömürgeci olsa bi sefer şu an balkanlarda çatır çatır türkçe konuşulur yeraltı kaynakları kalmazdı.400 yıl aynı yeri sömürge olarak kullanmış bi ülke göster bana.amerika da çalışan kaç kişi parayı yiyen kaç kişi otur biraz düşün böyle mi süper güç olunur?vaktim olsa daha laf yediririm sana ama zaman yok işte.git biraz kitap oku o yeter sana biraz müziğe ara ver çok okuman lazım
  • AkKrock • 8 Ağustos 2005 00:00 • #610309
    lan oğlum hepimiz Türk'üz
    biz dünyanın korktuğu ülkeyiz be!
    En üstün güç Türkiye'dir.Barışarock da süper bir etkinliktir.Türklerin ihtiyacı olan bir etkinliktir.Destekleyenlere teşekkür ederiz
  • asphyxiater • 8 Ağustos 2005 00:00 • #610310
    ya kardeşim siz hangi gezegende yaşıyosunuz. size hiç tarih öğretmediler mi? abd sömürgesine boyun eğen kurtuluş savaşındaki mandacılar gibisiniz. ayrıca Osmanlı emperyalist falan diildi. istanbul fethedildiğinde bizanslılar türkler bizi kurtardı dedi be. ayrıca türkiyenin doğusunda 20 yıldır savaş falan yok. terör var. ayrıca rock müziği abd kültürü sananlar rock'ın aslında zenci kölelerin müziği blues ürünü olduğunu bilmiyolar galiba. ayrıca abd'nin milleti mi var ki 200 senelik ülkenin kültürü olsun bizim 1000 sene sadece anadolu'da 2500 sene dünyada kültürümüz var. abd her yerden çıkıyo diye dost mu olucak. hikaye bunlar. adamlar arkamızdan kuyu kazıyo. bazı salaklar da hala onları savunuyo.
  • TheBeginning • 8 Ağustos 2005 00:00 • #610311
    sakin olun arkadaslar ne amerikanc1y1z neden baska bisi türküz biz türk gruplar1n1da seviyoruz amerikal1 baz1 gruplar1da ingilizinide irlandal1sn1da simdi bu ülkede görünürde u2 yu getirme ihtimali olan baska bi etkinlik görebilen varm1?kendinize gelin u2 amerkan politikas1n1 elestiren bi gruptur üstelik. bu bir örnek müzik söz konusu olunca milliyetine bakmam kalitesine bakar1m.çogunuz system of a down seviosunuz bende seviyorum ama onlarda türk düsman1 dinlemeyelim mi yani? bilmem anlatabildim mi