Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Barışarock @ Sarıyer - İstanbul

Bu konu şu haber ile ilgilidir: Barışarock @ Sarıyer - İstanbul
  • pachos • 1 Ağustos 2005 00:00 • #610239
    allahtan beles olmus bu parasızlıkta... begenmeyen gelmesin amac barısarock dinleyicinin ayrımcı olmasını istemem zaten rock konserlerde saldırgan insanların olmaması sacma olurdu en pahalı konserde bile var amelesi. Ezilmek istemeyen uzakta bi minder sersin )
  • BASSarım • 1 Ağustos 2005 00:00 • #610240
    Geçen seneye oranla daha berbat olacağa benziyor. Bence 15 değil de 25 hatta 35 milyon olması lazımdı. Şimdi içerde acıkan ne yapacak bakalım. İçeri yiyecek sokulmayacak ama karnı acıkana çok fena sokulacak. Tok gidilmesi, hatta 2 günlük yenilip öyle gidilmesi, uzaktan seyredilmesi, içeride uzun uzun muhabbet edilmesi, bira içilmesi gerekir.
  • Single_FACTOR • 1 Ağustos 2005 00:00 • #610241
    valla benim bildiğim Sponsorlar inanılmaz inkanlar sunmuş bu sene..
    durum öyle olunca da; organizasyonun içeri çok kişi alarak sponsorları tatmin etmesi gerek.
    öyle 1000 kişiyle olacak iş değil.

malesef Hedef kitleden uzak, Sponsorların ceplerini doldurma amaçlı bir festival olacak bu sene.
  • evimizdünya • 1 Ağustos 2005 00:00 • #610242
    bence bilet kesilmesi lazım.ücretsiz olunca giren çıkan çok olmaz mı?
  • redpartizane • 1 Ağustos 2005 00:00 • #610243
    Bence çok iyi bir organizasyon(düşüncesiyle)ama ücretsiz olmamalı,belli bir ücret alınmalı ve o ücrette bir yardım kurumuna bağışlanmalı.
  • furious • 1 Ağustos 2005 00:00 • #610244
    allahtan beles olmus bu parasızlıkta... begenmeyen gelmesin amac barısarock dinleyicinin ayrımcı olmasını istemem zaten rock konserlerde saldırgan insanların olmaması sacma olurdu en pahalı konserde bile var amelesi. Ezilmek istemeyen uzakta bi minder sersin )

vaaaaaaay beee.. HARBİ SEN HAKLISIN.. ROCK DEMEK DÖVMEK ÖLDÜRMEK KESMEK BİÇMEK KÖTÜ DAVRANMAK.. EVET EVET SEN HAKLISIN.. VAAAY BEEE.. KARİZMAaaaaaaAAa..

oraya dövüşmeye birilerine hava yapmaya gidiyosan vay ki vaay.. ben de barışarock ta müzik dinlenebileceğini düşünüyorum.

NE KADAR DA GERİ KAFALIYIM.. dogru düşünce şu olmalı : ben oraada kaç kişiye dalabilirim ?
  • bourtlenlulu • 1 Ağustos 2005 00:00 • #610245
    ücretli olsa ne olacakti sanki ..parasi olan krolari tutabilecek miydiniz ozaman?ikisi arasinda hic bir fark yok aslinda.onemli olan bizim oraya ne için gittigimiz.muzik mi muzik....amaç bu olduktan sonra ne fark eder...
  • saglamadam • 2 Ağustos 2005 00:00 • #610246
    uuuuuuuuu ragçı garılar gelüü die ortamı basıcak öküz zihniyetin haddi hesabı vs. olamaz beleş yapsalar bile bişey farketmemiş kasdav biletleri onküsür ytl'ydi ama apaçiler oraya da akmıştı =))
  • doguhan • 2 Ağustos 2005 00:00 • #610247
    neredeyse ilk seneki kadro :):) bakınız >> http://doguhankimdir.sitemynet.com/20062005-0002.jpg
  • cyberknight • 2 Ağustos 2005 00:00 • #610248
    Nedense bu işler hep çevre tanıdık şeklinde dönüyor grup seçimlerinde...ilginçtir...