-
Zıplayan kıroların festivali olacak gibi hadi bakalım..ilk gun bi bakmak lazım
-
Okadarda olumsuz düşünmemmek lazım.Bu organizasyonu yapan insanlarda zaten onu düşünerek önlemlerini alacaklardır.Paralı olmasıda kıroları engelleyemez zaten.Geçen sene paralı oldu birçok kafadan ses çıktı , kolluklara insanların sınırlandırılmalarına karşı tepkiler oldu.Bu sene parasız yaptılar tekrar gereksiz yorumlar oluyor.İnsanları nasıl tatmin edebilirsinki...
-
yuuuuuhhhhhhhhhhhhhh! barışa rock gibi bir organizasyonda barış akarsu çıkıyor.. inanamıyorum şaka gibi! gerçi çıksın, orda başına geleceklere katlanabiliyorsa...
-
lan 5 ytl diye biliyoduk , belesmiş
zaten 5 ytl de beles sayılır
-
paramı da vercem rock'n coke a da gidecem.hatta hayatta en çok sevdiğim bir kaç grubu dinleyecem.size de sarıyer de bol eğlenceler.tabii ki ingiliz! arkadaşlarla :D
-
Rock Gazoz şişesinde olmaz!
-
herşeyi durmadan eleştiren,evinde oturup hiç bi halt etmeyen adamlar yok efendim gruplar kötüymüş yok beleşmiş yok kırolar dolarmış sizde bişeyler yapında görelim eleştirmek kolay adamlar bu küçücük imkanlarla bunları yapıyolar lütfen biraz yapıcı olalım...
-
olsun abi krolarda olsun, belki kafaları dank eder...
ayrıca ben isterdimki bi kaç grup daha gelsin
Pilli bebek
Repertuvar köpekleri
kara kedi
falan...
-
Tibet Ağırtan & Kırık kalpler için gidilir. Bence bütün eski Mavi Sakal hayranları izlemeli bu konseri...Bu arada kaliteli müziğin kıro dinleyicisi olmaz arkadaşlar...!
-
demirhan baylan tibet ağırtan ve tabi ki de zardanadam için gitmek lazım kacmaz derim ben...