Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Barışarock @ Sarıyer - İstanbul

Bu konu şu haber ile ilgilidir: Barışarock @ Sarıyer - İstanbul
  • deathangel • 4 Ağustos 2005 00:00 • #610269
    valla rockncoke a giderim adam gibi eglenirim siz gidin barısarockrta colaturkalarızını içerek egleninn yaa su amerikan malı deme anlayısını anlamıyorum sonucta eglenmek için gidiyorum coca colaya cok tesekkur ediyorum baska bişey demiyorumemperyalistmiş zartmış zurtmulş anlamıyorum ayrıca cure ve digerleri gibi grupları barısarockta izleme sansım yokk!!! ayrıca sozde solcu insanlarr eminim amerikan malı hiç kullanmıyolardır en azndan hepsnn ayagında converse vardır onu bırak gitarları bile amerikan malıdır forever rockncoke ne olursa olsun her zamnan rockncoke a gitcem
  • doguhan • 4 Ağustos 2005 00:00 • #610271
    konser sırasında uzun esek oynayan zeka ozurlu arkadaslar bu sene gelmezse guzel olur..
  • 117 • 4 Ağustos 2005 00:00 • #610272
    Arkadaşlar türkiyenin doğusunda 20 yıldır savaş var..Türkiye yıllardır bizlerin eğitiminden kesip silah almadımı nerdeydi o zaman bu herifler(barışarockçılar)...Hepsi sahtekar...
    Offspringli günlerde görüşmek üzere...:)
  • Ratt • 4 Ağustos 2005 00:00 • #610273
    güzel isimler var. burda olursam kesin giderim.
  • unplayed1 • 4 Ağustos 2005 00:00 • #610274
    Bilmem bilenler varmı,Rock Republic'te(BarışaRock'la aynı yerde yapıldı.) 2. gün bir otobüs dolusu adam haplanıp,çekip ellerinde döner bıçaklarıyla festivali basmaya kalkmışlardı güvenlikler baş etmekte baya güçlük çektiler,emniyetin desteğiyle herifler defedildi,tutuklandı vs.Tabi bunlar olurken biçok insanın ruhu duymadı,duyurulmadı insanların tadı kaçmasın die..Diyeceğim o ki festivale böyle tiplerinde gelmesi OLASI..Bence cüzzide olsa bir giriş ücreti konmalı ama 5 ama 10 ytl gibi..Kaldıki fetival ücretsiz, çıkanlar para almıyolar,peki güvenlikde gönülülerden mi oluşuyo..İşte eğer gönüllülerden olşursa güvenlik(ki parasız bir festivalde öyle olacaktır sanırım?) içerde bir problem çıkarsa dananın kuyruğu asıl orada kopar,çünkü paralı bir güvenlik şirketi bile öyle absürd heriflerle,dağdan inmelerle baş etmekte zorlandı,gönüllü güvenlikler nasıl başedicek böyle bir olayda,kaldı ki o festival paralıydı,buysa bedava ve buraya o tarz adamlardan daha fazlasının geleceği kesin..Güvenlik konusu bence çok önemli,oraya bisürü bayan gelecek ve bence müzikten çok maalesef onları nasıl taciz ederiz diye düşünen,ortalığı bulandırmaya insanları tartaklamaya gelecek bazı zihniyetleride yanında getirecek..Umarım sıkı önlemler alınır,sağlam,iş bilir bir güvenlik şirketiyle anlaşılır(kim müzik için,kim tatsızlık için gelmiş anlayabilecek nitelikte bir güvenlik!!!) tatsız birolay yaşanmaz ve inşallah ben yanılırım..Gidecek herkese şimdiden iyi eğlenceler
  • anarsist • 4 Ağustos 2005 00:00 • #610275
    selam rock sever yoldaslarım bu sene nekadar dava adamı olsakta rockn coco giderdim ama gidmicem o serefsizlerin tuzagına dusmicem ayrıca burdan RASİT ibnesi sattın lan bızıde davamızıda pis emperyalist kopek ne olucak barısarock ta gorusmek uzere millet [email protected] yasasin POGO
  • Taneli_Jarva • 4 Ağustos 2005 00:00 • #610276
    zeylinli rock fest. te beleşdi.. oradaydım olay felan olmadı krolar da olmasına rağmen.. ama orada tatil yeri rahatlığı vardı herkes kendi halinde.. istanbulda böyle bişey tehlikeli olabilir gerçekten.. bu yüzden gitmemeyi düşünüyorum.. gidenlere iyi eğlenceler..
    ayrıca sadece kro takımı değil içimizdeki mallarla da uğraşmak ayrı dert.. sabah 5te eroooiinn erroooiiin diye sapıtanları da görmedik değil :)
  • METAMORPHEUS • 4 Ağustos 2005 00:00 • #610277
    iste sonunda guzel bi konser olcak....hayattaki emperyalist .pneleri takmadan yasayan,yasaklarla dolu okullarda zorlukla saçını uzatan ,,,,,devrimci gençlerin bulustugu guzel bi olay .......hayatta karsı çıkmayı ,,boyun egmemeyi ogreten bi olay...metali buram buram yasatan bi olay,,,bize evimizin dunya oldugunu bir kez daaaa annatan byuk bi olay BARISA ROCK
  • RWE • 4 Ağustos 2005 00:00 • #610278
    her sene aynı gruplar; öeeehhh. kim çeker ki bu festivali!? bulutsuzluk özlemi nedir!? kimdir ki nejat yavaşoğulları!? ne başarısı vardır mesela? konser gelirlerinin %70'ini almak mıdır solculuk!?

bülent ortaçgil'e yazık...
  • Bayan Ariza • 5 Ağustos 2005 00:00 • #610279
    3. yilda da oradayiz.