Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

10.Kasdav Liselerarası Müzik Yarışması @ Bostancı Gösteri Merkezi - Bostancı - İstanbul

• silentofdeath • 3 Nisan 2007 00:00 • #626981
    hoca sorunu vay bea ........!!! ne hocaymış bea...
  • LilianGee • 3 Nisan 2007 00:00 • #626982
    Mesajların tümünü okumadığımı itiraf etmeliyim, ancak geneline baktığımda ortada dönen bir para mevzusuna takıldı aklım. 2005 yılı için konuşayım, aşağı yukarı hiçbir ödül çoğunluğun tahmin ettiği isimlerin dışındakilere verilmedi. Okulların izleyici kitlesi kendilerini temsil eden gruba olan inançlarıyla orantılı olarak artabilir, bu başarıyı ölçmez. Geçen sene beni bir izleyici olarak hayal kırıklığına uğratan ödüller vardı, evet ama bunu bilet satışına değil, yarışmanın şehirdışından okulların katılımına ilk defa o sene açılmış olmasına ve bunun misafirperverlik, teşvik gibi duyguların karışımıyla bir karambole yola açmasına bağladım. Tekrar üzerine basa basa söylemek isterim ki seneden seneye değişip değişmediğini bilmiyor olmakla beraber tamamen adil seçimler yapıldığı yıllar bulunmaktadır bu yarışmanın tarihinde. Kimse 2005 yılında Kültür Koleji'nin, Baalorc'un, Elerki ve Ceren'in o ödülleri haketmediğini öne süremez diye düşünüyorum.

Bu yarışmanın tek ölçtüğü şeyin müziğin kalitesi olmadığı doğru, ki müzikal hayatınız boyunca daima insanların dikkat ettikleri tek çey müziğin kalitesi olmayacak. Sahneye çıkıp tek bir hata yapmadan
    aklınıza gelen en zor Liquid Tension parçasını çalabilir ama en iyi yorum ödülünü alamayabilirsiniz.. Hissederek çalmanıza, seyirci ve juriyle olan irtibatınıza, kendinizden eklediklerinize bakarlar.. Ne tarzda çalıyor olursanız olun "dinletebiliyor" olabilmenize bakarlar.. Bu nedenle biraz daha geniş, biraz daha yaratıcı düşünmeniz ve fazla umursamamanız, rahat olmanız gerekebilir. Sonuçta amaç eğlenmek ve eğlendirmek.

Kendinize güvenin arkadaşlar, işin hikayesi bir yana siz iyi olduğunuzu düşünüyorsanız ve "iyi" kavramını tanımlamak konusunda da iyiyseniz, beklediğinizi zaten beklediğinizi alırsınız. Daha elemeye dahi çıkmadan bahaneler bulmaya gerek yok. Olur ya ödül alamazsınız, yine de unutmayın ki Kasdav süreci lise yıllarında müzikle ilgilenen herkes için kalıcı arkadaşlıklar, 7 gün 24 saat beraber geçirilen yaklaşık 2 ay ve o günlerden kalan, ömür boyu tekrarlanacak geyikler anlamına gelir.

Herkese iyi eğlenceler ve bol şans.

Burcu, Hasal'05.
  • Tynderious • 3 Nisan 2007 00:00 • #626983
    bize yine dandik eski fender anfilerimi kakalıyacaklar bu sene..senkop müzikten kiralayıp kiralayıp temcit pilavı gibi..?
  • Tynderious • 3 Nisan 2007 00:00 • #626984
    hak edenler ödülünü aldı bence muse-feeling good 'u söyliyen arkdaşın inişleri çıkışları taktire degerdi..
  • baranthalas • 3 Nisan 2007 00:00 • #626985
    bi tane feel good vardır o da "dr feelgood" dur. bu muse un olayı ne ya her baba şarkının ismini araklıyor. hysteria, feel good falan..
  • Elerki • 3 Nisan 2007 00:00 • #626986
    Herkese iyi eğlenceler ve bol şans.

Burcu, Hasal'05.
    3 Nisan 2007 Salı | Yazan: •LilianGee•

Burcu çok uzun yazmış buraya alıntı olarak alamadım ama kesinlikle katıldığımı belirteliyim.2005 senesinde Burcular da en iyi beste ödülünü almıştı ve bunu da bilet satışlarına baktığınızda bilet satarak başardıklarını asla söylenemez.Ayni şey bizim okulumuz için de geçerli 50-80 bilet arası bilet satmıştık o sene. :) En iyi beste 3.lüğü ve en iyi erkek solist 1.liği almıştık.Benzerini bir çok okulun grubuna sorduğunuzda görebilirsiniz.Zira geçen sene için de aynı şey geçerli. :) Arkadaşlar hepinize başarılar! :)
  • T-rock-TOR • 3 Nisan 2007 00:00 • #626987
    iide bunu niye bize soruyosun ki:) aç muse a de kardeşim.. nese şaka bi yana üzüldük ahmet saninin yarışmadan çekilmesine..baştan karşı olsalar eyw. fakat 5 gün kala böyle bişey yapılmaz, yapılmamalı.. neyse artık son viraja girildi inş. bol bol eğlenicez bol bol eğlendiricez..

kemal atatürk lisesi metallica - fuel ; bazen - traktör:)
  • ilker_182 • 3 Nisan 2007 00:00 • #626988
    ROCK FOREVER x 326723538 özentilik yaptım ben şimdi di mi?
    hey allahım ya...
  • kurtforyou • 3 Nisan 2007 00:00 • #626989
    Arkadasım ya silent night bodom night yazmışsın ya onu çalan mı var yoksa şaka flan mı?:D
    3 Nisan 2007 Salı | Yazan: T--RoCk--ToR

şaka değil bekle cumartesiyi çok pis yardırıcaz
    everytime i die çalanlara da başarılar
  • J_Rudess • 3 Nisan 2007 00:00 • #626990
    bravo burcu :)