-
vaay bee kavgasız kasdav forumu =))) herkes olgunlasmıs sanki... =)
-
37 beste varmış.. fazla sanki biraz :)
-
ee bende hala heyecan yok doğal mıdır? :D eh bakalım bakalım büyük gün geldi .p arkadaşlar hepinize sorunsuz bir şekilde performanslarınızı sunmanızı diliyorum.umarım hiçbirimiz aksilik yaşamayız..herkese başarılar yarın görüşmek üzere!...
korkmaz yiğit anadolu lisesi-smoke on the water......
vokal : naz
gitar : eda
gitar : pınar
bass : nazlı
davul : buse
-
yaa ben 26. cıkmak ıstemıyorum ya ... uffff
-
bende sonuncu çıkmak istemiyorum napıcaz neye göre oldu sıralama ya:S
-
zirvee.. cheers for ten years..... yeee :)
-
katılan bütün okullara başarılar ! ;)
-
cmtesi cikan gruplar nasildi ??
-
Merhaba bugün Kasdav'a gittim ve favorilerim şunlar
Smoke on The Water--Çok güzeldiler helal olsun :)
Sad But True--Ar-El Fen Lisesi... bisim okul süpperdi helal olsun :)
Limp Bizkit'in bir şarkısı vardı şu an hatırlayamadığım onu çalan ekibede helal olsun diyorum (Fate ya da faith gibi birşeydi.)
Bir ekipte Böyle latin havası gibi bir şey söyledi..Onu hiç beğenmedim çok sırıttı...
The Memory Remains şarkısını söyleyen ekibin solistinin sesi kötüydü ama şovları muhteşemde solistte Linkin-Parkın Chester'u gibi ordan oraya atlayarak detonelerini çok güzel örttü
Bir grupta "Tarlaya ektim Soğan"ı söyledi oda çok güzeldi...
Ama Favorilerim
-Smoke On The Water (Deep Purple)
-Faith ya da Fate (Limp Bizkit)
-Sad But True-
-The Memory Remains-
Teşekkürler :)
------------------------------------------------------------------
-
Bu arada yazmayı unuttum..Konserde -benim rastladığım- 4 kere kavga çıktı...Gördüğüm kavgaların hepside "Pogo" yüzündendi...Pogo güzel hoş bizde yaptık ama özellikle kızların üzerine çullanmanın bi alemi yok.. Nitekim çoğu kızın yanında bir erkek arkadaşı vardı...-olmasada yapılmaması lazım gerçi--
Ayrıca konserde bir arkadaş çok kötü dayak yedi yaklaşık 7-8 kişi bir anda saldırdı..Kaşı falan kesin patlamıştır..Olmasa daha iyi olurdu..Pogo güzel "METAL"in olmazsa olmazı ama...