Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

10.Kasdav Liselerarası Müzik Yarışması @ Bostancı Gösteri Merkezi - Bostancı - İstanbul

• kurtforyou • 8 Nisan 2007 00:00 • #627042
    metallica çalan grupların hali vahim izlediklerim arasında en iyiler lacuna coil ve desperado çalanlardı.everytime i die ı merakla bekliyodum beklediğimi bulamadım ama yeşilkoy anadoluyla birlikte birinci olmalarını istediğim okul yine istanbul erkek.lacuna coil soyleyen kızı da unutamıyorum=)
  • theROCKula666 • 8 Nisan 2007 00:00 • #627043
    abi tek kelimeyle süperdi ya!ortam manyaqtı!metallca çalanlara üzülüyorum rezil oldular wokal berbattı millet gülmekten koptu zaten..hele sad but!!! bence günün en iyisi HANDAN HAYRETTNdi!! judas mnyaqtı çorap olayı falan!!coşturdular kesin finaldeler..ogün-children of bodom-limp bzkt-nrwana kesn çkarlar..handan hayrettinin 2. şarkıda sevgilimle barıştım okadar etkiledi yani helaalll!!! knnkaaaa ;) finaldesinz kardeşm yaa!!
  • BetterOfDead2 • 8 Nisan 2007 00:00 • #627044
    hiç anlamadığım tek şey, kendi okulum bitti deyip konser alanını terketmektir!.. durum böyle olunca da haksızlık hat safhada oluyo istemeden de olsa. mesela bugün saat 6-7 civarnda çıkanlar çok şanslıydı çünkü salon tıklım tıklımdı.. ama zaman geçtikçe salon boşaldı ve neredeyse sabah 5000 kişiye verilen konser 1000 kişiye verilmeye başladı.. ben bunun adil olduğuna inanmıyorum!

29. sırada kadıköy intaş lisesi olarak blinded in chains ve beste olarak confusionla çktık ve 1000 kişi de olsa BOSTANCIYI SALLADIK! izleyen bilir hatırlar..

herkeze başarılar.. umarım finalde görüşürz kalırsak..
  • ucbalkan • 8 Nisan 2007 00:00 • #627045
    hala bu rezil organizasyon yapılıyormu ? vay be.geçen sene lise bitmeden katılmıştık.Gripin-boşver i söylemiştim .. hiç gitmeseymişiz keşke ..boşuna 2 günümü harcamışım.
    kolay gelsin yeni katılcaklar.fakat klostrofobiniz varsa hiç gitmeyin daha iyi.özelliklede kulise.geçen senelerde katılanlar anlamıştır..
  • 89boy • 8 Nisan 2007 00:00 • #627046
    notre dame de sion - is this love'ı izleyen oldu mu? =)) fikirleriniz/eleştirileriniz varsa paylaşır mısınız =)
  • SLayraCkEr • 8 Nisan 2007 00:00 • #627047
    selamlar :) saat 02:37 eve yeni gelebildim..
    böyle ufak ufak notlar aldım ama totalini yarınki programıda izledikten sonra yazacağım..

bugün ile ilgili birşeyler söylemek gerekirse..
    kenan evrene kadar olan tüm grupları dikkatle izledim & dinledim..

diyebilirim ki HASAL, Haydarpaşa ..(Rammstein çalanlar..), Daçka, NDS, İntaş, Baal, Korkmaz Yiğit (Smoke On...) ve Hayrullah Kefoğlu dışında arkadaşlar pek çalışmadan gelmişler (: ya da doğru çalışmamışlar.. Keal dan sonrasını izlemedim çünkü moralim bozuldu çıktım..

Keal ın vokalini (isim vermeyeceğim) tanıyan çoğu kişi iyi bir sesi olduğunu bilir.. Şahsen barda, provasız ortamda da sesini duymuş biriyim..Fakat geçen seneki grubu mum ile aradı gözlerim, kulaklarım.. Gitarı.. Bassı... Vokali çok büyük beklentilerle sahnenin önüne gittim ve dinledim..Ama büyük hayal kırıklığına uğradım..
    Kanımca grubu Burak götürdü.. gerçekten konserden sonra gidip tebrik ettim..Yaşının 2 katı bi davul çaldı :) ki jürideki burak ta kalktı alkışladı kendince..

Henüz pazar olmadı fakat, Cumartesi günü bayan vokallerde Daçka,Hasal,Keal yarışır fikrimce...

Dediğim gibi Keal dan sonra çıkan arkadaşlar yorumlarım dışındadır (: beni mazur görsünler..
  • __Katie__ • 8 Nisan 2007 00:00 • #627048
    sLayracker;Bütün bu yorumLarın kar$ısında sana gerçekten söyLemem gereken $eyLer var.Bu sene benim Kasdav'da 3.senem ve Kasdav'a katıLdıgım her sene,hangi grupLa oLursa oLsun en büyük ödüLLere imza attık.Fakat sen $imdi geLip buraya "Gecen seneki grubu mumLa aradım"diyemezsin.Cunku sen Muse "Time Is Running Out"iLe Skid Row "I Remember You"gibi birbirinden farkLı $arkıLarı kıyasLayamazsın.Muse "Time Is Running Out"söyLemesi de,caLması da cok koLay bir $arkı ve sahne performansı (dans;gecen seneden hatırLarLar) da ekLenince herkesi yerinden kaLdırıp eğLendirecek bir $arkı.Fakat "I Remember You"caLması zaten zor;wokaL oLarak da özeLLikLe bir bayan wokaLin söyLemesinin cok zor oLdugunu du$undugum bir $arkıdır.Bu yuzden bu $ekiLde bir kıyasLama yapmayı senin gibi biLgiLi bir insana yakı$tıramadım.Ayrıca sahne performansı icin bir kareografiye hazırLanmı$tım;bunu da beLirtmek istiyorum.Fakat yarı finaLde $arkıya odakLanmak istedim ve $arkımı söyLeyerek indim sahneden evime geLdim.Bence sen yanındaki (Sen anLadın)bazı insanLarın etkisinde fazLa kaLıyorsun..
  • __Katie__ • 8 Nisan 2007 00:00 • #627049
    ...Bence böyLe yapıp sabah'ın 8'inde kimseyi bu $ekiLde üzme...Bana de ki "Gamze burda sesin kaydı,$urda detone oLdun,performansın yoktu cart curt"bana bunLarı de tabii ki eLe$tir ve ben de finaLde daha iyi bir performans göstererek,$arkımı daha iyi söyLeyebiLeyim;eLe$tiriye acıgım.Fakat senin burda dedikLerin pek eLe$tiri cercevesine girmiyor diye du$unuyorum...Yine de sana da te$ekkür ederim...Ben grubuma güveniyorum;$arkıma güveniyorum;besteme de güveniyorum;kendime de güveniyorum...Ayrıca butun grupLar bir emek verdi..Herkes kendine göre cok iyiydi.Herkesi ayrı ayrı tebrik ederim ve finaLde de ba$arıLar diLerim.
    *Kenan Evren Anadolu Lisesi Solisti*
  • stjimmy • 8 Nisan 2007 00:00 • #627050
    purplelit sen nazsın değilmi? çok güzel söyledin =) tebrik etmek istedimde kaçtın biraz...ben sizden sonra çıkan gruptaki uzun basscıyım=)
  • Child in Time • 8 Nisan 2007 00:00 • #627051
    Valla ben iyi çaldığımızı düşünüyorum (burak bora anadolu lisesi) ama gerçekten bi kaç grup çok iyiydi belirtmeden geçemiyeceğim.Hasal - Welcome to the Jungle / Haydarpaşa teknik - Du hast / Bağcılar ATL - Smoke on the water.Organizasyon çok kötüydü.Soundcheck'e ilk çıkan grup bizdik ve 30sn lik bi soundcheck yaptık(bazı gruplarınki bayauzun sürdü).Kulislerdeki tuvaletler uzun bir süre kullandırılmadı.Güvenlik çok kötüydü.Yani bi organizasyon yapılıyor, salon içinde güvenlik var ama salon dışı bahçede en ufak bi güvenlik önlemi yoktu.Avrupa gruplarının içeriye alınıp Andolu yakası gruplarının dışarıda bekletilmesi tamamen saçmalıktı.Çok büyük uğraşlarla anadolu yakasından içeriye giren ilk grup bizdik.Sahnede elimizden geleni yaptık umarım beğenmişsinizdir.Bazı gruplar çok iyi değildi ama onları söylemek istemiyorum çünkü arkadaşların emeği var.Yarışmaya katılan herekese teşekkürler ve başarılar.Eğer bizim grubumuzu dinlediyseniz olumlu olumsuz yorumlarınızı yazarsınız sevinirim.

Rainbow-Long live rock n'roll
    Bassist - Birant
    Burak Bora Anadolu Lisesi