Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

10.Kasdav Liselerarası Müzik Yarışması @ Bostancı Gösteri Merkezi - Bostancı - İstanbul

• yiitcakir • 8 Nisan 2007 00:00 • #627092
    korkmaz yiğit bizden bi önceki gruptu ve oldukça başarılıydı.özellikle vokalleri çok iyiydi.tabi eğer amfilerde sorun yaşamasalar çok daha iyi olcaktı.umarım finale kalablrsnz.biz de soundcheck te yaşadk we görevlilere 100 kez anlatmamıza rağmen hiç takmadılar ve olan bizden önceki okullara oldu..neyse ki biz elektroda sorun yaşamadk.ancak konser sırasında 3 kez söylememe rağmen bas ın sesini açmadılar ve şarkıda bas ön planda olması gerekiodu.öte yandan seyirciler bayaa bi destek werdi çok mutlu oldm = ) hepsine teşekkürlerimi iletiyorum. ayrıca eklemeden geçemicem soundcheck te du hast ı duydum we vokallerinin sesi tam uyuyo.
  • SwornToSatan • 8 Nisan 2007 00:00 • #627093
    abi calarken baktım manganın bascısı baya kafa sallıodu ama dılegım umarım yuzu bıraz kızarmıstır boyle bı sarkyıı klavyelerı ve bazı baterı yerlerınde bılgsayardan calıpda bızım gıbı canlı yapmadıkları ıcın.. =) umarım ıyı olan hak edenler kalır fınale.. haydarpaşa teknik. RAMMSTEIN -du hast... canberk cakmak
  • silentofdeath • 8 Nisan 2007 00:00 • #627094
    bu arada amfiler çok kötüydü ya özellikle marshall berbattı ... acaip ktü bi ton vardı...laney gitti zaten bi süre sonra...:) bateri de kötüydü... ama yinede eğlendik biz kasdav da bakalım nolcak sonuçlar?:)!!
  • motmetal • 8 Nisan 2007 00:00 • #627095
    Ben mensucat santral anadolu lisesinin vokali. ogün den pencere çaldık 10.sırada. Ve millet gördüğümüz kadarıyla baya bi koptu. Nasıldık? yorumlarınız için şimdiden teşekkürler.
  • RevengeISeek • 8 Nisan 2007 00:00 • #627096
    herkesi tebrik ediyorum.. gerçekten güzel bir yarışmaydı.. biz pek bilinen bir parça çalmadık.. 29. sıradaydık..

kadıköy intaş lisesi// avenged sevenfold - blinded in chains..

yorumlarınızı bekliyoruz..
  • SwornToSatan • 8 Nisan 2007 00:00 • #627097
    olm manyak sabahtan berı 30 ettı sanırım sızın sarkıyı dınlıyorum =)) bılmıende ındrsın... haydarpasaaa teknık .. canberk cakmak
  • uur oky • 8 Nisan 2007 00:00 • #627098
    selam arkadaşlar ben hkl nin vokali beğenilerini belirten arkadaşlara teşekkürler ama belirtmeliyim ki sahneye çıkmamdan 1-2 saat önce özel nedenlerle sinir krizlerine girmiştim sesimin gitmiş olmasından korkuyordum öyle bir bağırdım ki 4-5 metre ilerdeki arkadaşım o gürültüde sesimi duyup yanıma koştu yine de elimden gelenin en iyisini yaptım,teşekkürler.bu arada performans videolarına nerden ulaşacağımızı bilen bir arkadaş var mı?
  • RevengeISeek • 8 Nisan 2007 00:00 • #627099
    sağol canberk.. biz sizi dinleyemedik biliyosun.. gitar olayı baya bi moralimizi bozdu.. sizde süperdiniz.. sanırım bütün garaj aynı fikirde..

finaLde iyi şansLar size =)

İntaş vokaL-düsh..
  • purplelit • 8 Nisan 2007 00:00 • #627100
    purplelit sen nazsın değilmi? çok güzel söyledin =) tebrik etmek istedimde kaçtın biraz...ben sizden sonra çıkan gruptaki uzun basscıyım=)

ya ben orda kime baktığını anlamadığım için arkamı dönüp gittim ama özür dilerim hakkaten öyle kasıtlı bi gidişim yoktu yani=) teşekkür ederim tebriğin içinde=) (ne kadar geç olsada) sizde baya iyiydiniz ayrıca anathema_deep ve welcome to the jungle da çok iyiydi. bugün çıkıcak gruplarada başarılar.. smoke on the water __ vokal:P:D
  • Silmarwen_C • 8 Nisan 2007 00:00 • #627101
    intaş lisesinin blinded in chains i söliceklerini netten okumustm o yuzden merak ettgm okullardn bi tanesiydi cunku bu sarkınn sölenmesi pek de kolay degil bence...iyidiniz baya:D