Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

10.Kasdav Liselerarası Müzik Yarışması @ Bostancı Gösteri Merkezi - Bostancı - İstanbul

• otherside8 • 9 Nisan 2007 00:00 • #627137
    Arkadaşlar şeyh şamil olarak pazar günü 40. sırada Pentagram-Bir'i çaldık.Sondan bir önce çalmamız seyirci azlığından dolayı kötü oldu.Ama orda çalmak insana ayrı bir tecrübe kazandırıyor.Her şeye rağmen çaldığımız için çok memnunum.

Furkan-solo gitar
  • stephaniebext • 9 Nisan 2007 00:00 • #627138
    kulis arkadaşlıkları mükemmeldi...bilmiyorum herkez bizim kadar eğlendimi kuliste...dame de sion lisesi ve tevfik ercan lisesiyle(isimden pek emin değilim) birlikte aynı kulisteydik ve uzun bi koltuğumuz bile vardı "vip" =)birbirimizi çok destekledik sonuçtada iyi çaldığımızı düşünüyorum...FMV IŞIK LİSESİ
    Emre ( gitar-back vokal)

-The Memory Remains-
    8 Nisan 2007 Pazar | Yazan: ___EmRe___

=) Evet gerçekten, çok iyiydiniz sevgili kulis arkadaşlarımız. Sahneye çıkmadan önceki moral durumu çok önemli insanın. Performansınız da çok iyiydi bizce =) Umarım finale kalabiliriz ve görüşürüz yeniden..

notre dame de sion - is this love
    irem (klavye)
  • rip van winkle • 9 Nisan 2007 00:00 • #627139
    abi o değil de bi çocuğun gitarını çaldılar :S OOOHA dedim... performansımız hiç fena değildi 5 yıldır yırtılmayan pantolonum kayarken delindi dizden =) jüriye oynadım biraz ama emin olamıyoruz tabi sonuçlar gelmeden :P
  • SLayraCkEr • 9 Nisan 2007 00:00 • #627140
    kasdava ilk defa turn able getiren okulduk ve hiç bir şey ayarlayamdılar sesi hiç duyulmadı sahneyi görmeyenler çalındğını bile bilmiyormuş
    8 Nisan 2007 Pazar | Yazan: stjimmy

:) Geçen sene idi sanırım Avusturya St.Georg getirmişti.
    Hatta ödül aldılardı sanırım..

@RevengeISeek :
    Parçadan anlamayan 10000 kişiye çalmaktansa, anlayan 10 kişiye çalmak emin ol her zaman iyidir :)

teskkurler medley,kray, SLayraCkEr , child in time... ve gozum den kacan arkadaslar.. fınale cıkıcagımızıı dusundgunuz ıcın.. ya harbı ıyımıydı okdar=))) haydarpasa teknık..du hast
    canberk..

Hakettiniz ama gerçekten...Ciddi bir grup vardı sahnede ve izleyici olarak memnun etti bizi :)

yaf mimar sinan kolejinden bi insancık yok mu aranısda? =/
    8 Nisan 2007 Pazar | Yazan: dahliaaa

Bu akşamki dans bölümünden sonra ben o okulda okusam kaydımı sildirirdim bir erkek olarak..
  • rip van winkle • 9 Nisan 2007 00:00 • #627141
    slayracker arkadaşımıza kombine ayarlarından dolayı teşekkürü bir borç bilirim :)
  • LilianGee • 9 Nisan 2007 00:00 • #627142
    Rekabet baya azalmış benim aldığım duyumlara göre.. Zaten dünya kadar ödül var, bir avuç okulun adı geçiyor favori olarak. Yazık, daha çekişmeli olabilseymiş keşke..
  • SLayraCkEr • 9 Nisan 2007 00:00 • #627143
    evet.. saat 1:30 küsür ve kasdavdan yeni geldim..

bugüne bir göz atacak olursak..

Ataköy Cumhuriyet Lisesi gerçekten eğlenceli bir giriş yaptılar..
    Güneye giderken yarışma açısından ısınma öncesi çok güzel bir şarkı..

Ataköy Lisesi de Korkmaz Yiğit Anadolu Lisesi 'ne adeta bende burdayım dedi.Onlarda gerçekten çok iyi bir "smoke on the water" yorumunu gerçekleştirdiler..

Galatasaray Lisesi nin muse çalacağını duyduğumda sevindim ve heyecanlandım..Geçen seneki istanbul erkek lisesininkine benzer güzellikte bir muse yorumu dinleyeceğimi düşünüyordum ama yanıldım..
    Bass gitar ın tonları gerçekten kötüydü ve vokalinde bir muse vokali ile alakası yoktu..istanbul erkek bir muse sever olarak beni üzdü :(

Hisar Eğitim Vakfı nın bir solisti vardı geçen sene hatırlarsınız..
    Anastacia söylemişti ufacık bir kız..
    O kız şimdi büyümüş kocaman olmuş ve gene sesiyle sahneyi doldurarak "bende burdayım" dedi.. Parçalarını gayet güzel yorumladılar..

St.Benoit tek kelime ile harikaydı..Solisti "işte olay budur" dedi bence..Tabii grubunda hakkını yememek lazım :) onlarda çok iyilerdi..

kağıthane anadolu lisesinin metallica yorumu ile ilgili sanırım söylenecek birşey yok :(
    Sanıyorum monitörler ile ilgili bir problemleri oldu çünkü grubun tüm bireyleri farklı birşeyler yaptı..

Alman Lisesi nden geçen seneki Hive yorumundan sonra bu senede aynı kalitede birşeyler bekliyordum..
    Fakat gitar tonlamaları cidden kötüydü... Vokal içinde aynı şeyi söyleyebilirim..Cem köksal yani :) :) :)

Beyoğlu italyan lisesinin çok sempatik şirin bi vokali vardı.. Sesi ve hareketleri ile jüriyi memnun etmiş görünüyordu...

Şehremini Lisesi yorumladığı şebnem ferah parçasını güzel icraa etti..Fakat vokal olarak :) Grubun geri kalanıda iyiydi fakat davulcu arkadaşa çıkarkende hep beraber söyledik..
    Davulları biraz daha geliştirmesi gerek.. Biliyorum zor ama eğer mümkünse birde klavye bulmanızı öneriyorum.. O parça klavyesiz biçimde bıyıksız kediye benziyor bence :) Ama vokali gerçekten beğenmeyen varmıdır bilmiyorum..

Şişli Anadolu Lisesinin yorum grubu da parçalarını gayet iyi yorumladılar..

Yedikule Lisesi ise Erkin Koray ın çöpçülerini yorumladı.
    Birkez daha insanları memnun etmenin çok zor bir parça çalıp inanılmaz sololar atmak, çok zor parçalar söylemek değil, elinizdeki materyalleri layığı ile değerlendirip sunmak olduğuna kanıt oldular..

Elerki kızmasın ama ihsan kurşunoğlu elerkinin yokluğunu pek aratmadı (: (: şaka bi yana çok başarılılardı..

Ayrıca Kadıköy Anadolu Lisesi ve İstek Özel Uluğbey Lisesi de gerçekten parçalarını çok güzel yorumladılar..

Sonuna kadar kalarak tüm grupları dinledim ve izledim fakat bugün dünkü gibi yorumlarımda bir genelleme yapmayacağım..
    Bugün düne oranla herkes dersini iyi veya kötü yeterince çalışıpta gelmiş gibiydi..
    Aklımda kalanlar şimdilik bunlar..
    Yazı yazdığım saatide düşünürsek yeterli heralde :)
  • cmtrkn • 9 Nisan 2007 00:00 • #627144
    arkadslar kemala ataturk fuel nasıldıı? cumartesı gunu 32. sırada cıktıı yorumlarınızı bekliyorum... pazar gunku profılo kagıthanenın caldıgı fuel la karıstırmayınn lutfenn...
  • Elerki • 9 Nisan 2007 00:00 • #627145
    Elerki kızmasın ama ihsan kurşunoğlu elerkinin yokluğunu pek aratmadı (: (: şaka bi yana çok başarılılardı..

Şaka mı yapıyorsun deli gibi alkışladım çalarken eşlik ettim jüri bölgesine bakanlar ayakta durup HERE I AM!ROCK YOU LIKE A HURRICANE! diyerekten eşlik etmekte olduğumu görmüşlerdir. :) Ahh ahh bu sene de katılmak vardı da Gethsemane söylemek vardı. :) Neyse 19 Nisan CKM'ye bekleriz müzikaller dinletimize. ;)
  • J_Rudess • 9 Nisan 2007 00:00 • #627146
    aman abi ben bugun gitmedim de dun hakikaten inanılmazdı ya saka gibi..