-
dışardan bakınca, kazanamayan okulların fesatlığından başka bişey değil bu suçlamalar... finale kalan okullara başarılar...
-
fubemu, cavalye +rep öncelikle size çok net katılıyorum. Eğer uyuyo olmasaydım bu tartışmanın içinde olmayı çok isterdim bunu da herkes bilsin.
Daha bugün sonuçlardan sonra konuşucakların burnunu ısırıcamı söyledim. Madem bu kadar iddalıydınız neden Garaj'a sonuçlar geldikten sonra uğramaya başladınız? Deşarj olmak istiyosanız gidin yastık yumruklayın, benim emeğime, arkadaşlarımın alın terine saygısızlık edemezsiniz. Sizin içinizi rahat ettirebilmek için elinden geleni yapan sahne arkasındaki onlarca insanı bi kalemde silip böyle saçmasalak yorumlarla canımı sıkmaya kimsenin hakkı yok.
@Nuri Cıngıllıoğlu Lisesi: Elerkiye gerçekçi olmasını söylemişsiniz. Ben size gerçekçi olayım istiyosanız? Baştan sona resmen bas gitarın 4 akor bastığı ve RHCP dışında kimseye yakışmicak bi şarkı seçmiştiniz, vokaliniz tam bir hiperaktivite hastasıydı, sesi de epey kötüydü. Ben otorite miyim? Evet. Sizden yaşça büyüğüm ve tecrübeliyim, solistliğim de çeşitli yerlerde buna yurtdışı dahil (kesin şike vardır) tescillidir. Bak havamı da attım. Soundcheckte çıkarttığınız arızalar bizim iyi niyetimiz olmadan teknik ekip tarafından yalnızca çözülemezdi ama görüyorum ki epey nankörsünüz. Ben jüri olsam ben de sizi finale bırakmazdım ve bunda yüzde bir milyon dürüstüm, benim lafımı sakınmicamı tanıyan herkes bilir. Jüriye gelince o jüride Bilgi Üni. Müzik Bölümünden hoca da vardı, alaylı müzisyenler de... 4 x 4'ün müzik geçmişini bilir misiniz? Onlar Haluk Levent ünlü olmadan beri onunla çalan, Teoman'la da zamanında müzik yapmış, bireysel olarak Demir Demirkan gibi biçok sanatçıyla çalışmış Kadıköy'lü müzisyenler. Sizin yaşınız kadar bu piyasada çalmış insanlar.
@plague, a me what: Evet fransız okullarına fetişist biçimde torpil yaptık. Çok bilet sattılar napalım kendimize hakim olamadık. Hatta biliyo musunuz onlar bizim arkadaşımız. OHA ??!?!?! şike yapıldığını ben peşinen söyledim neden inanmıyosunuz?
-
Finaldeki tüm ekiplere şimdiden başarılar diliyorum.
Solak davulcumuzla teknik ekibi yıne zorlayacak olsakta:)) finalde orda olmakla çok mutlu olucaz.Teknik ekibe (bıraz gecte olsa) elemelerde cuma gunu solak davulcumuzla gayet iyi bır sekilde ılgılendıklerı ıcın teşekkrler.Finalde elimizden gelenın en ıyisini yapıcaz herkese basarılar!!
hasan - sabriye gümüş anad lisesi
basist
-
roots bloody roots u çıkarttılarsa seneye ondan daha ağır parçalarla katılalım, babykiller veya atonement çalalım.inş çıkarız o zaman.ayrıca muse çalan finali garantiler vb şeylerde dönüyordu orada.yarışmayı bilgi ünisi sponsor oluyo bilgi ünisinin müzik hocası jüride.daha bunun gibi neler neler vardır.
-
@rip van winkle
Cok guzel yaziyorsun ama okumayi bilmiyorsun. Biz bir cok okulun elenmemesi gerektigi soyledik. Soylediysek de Elerki'ye soyledik, kendi aramizda tartistik, fikir beyaninda bulunduk. Bu kadar polemik olmadi. Eger sen de fikrini belirtmek istiyorsan biraz sakin yazmalisin.
Senin o nankorluk dedigine biz hak arama diyoruz. Kimsenin vaktini ve hakkini almamak icin tonlarimizi prosesore ayarlayip geldik ama diger gruplarin amfi ayarlarina takildik. Insanca konustuk, insanca cozduk. Cok da gurur duyuyorum bu sorunu konusarak, medeni insanlar gibi cozebildigimize, darisi egitimsiz arkadaslarimizin basina.
Gunumuzun cumhurbaskani bile elestirilebiliyorken Bilgi Üniversitesi'ndeki hocalarin elestrilmesinde sakinca gormuyorum. Bu kadar buyutmene gerek yok. Bu arada Teoman ile, Haluk Levent ile tanistiklarina sevindim. Darisi basimiza.
Bastan sonra basilan 4 akor ibaresini oraya niye yazdigini da anlamiyorum. RHCP de basiyor, biz de onlarin parcalarini yorumladik. Baska bir sey calsalardi calardim, bunu bizim uzerimizde bir eksiklikmis gibi yazman cok uzucu. Ve bir yerde sana katiliyorum; eski bir kullanici oldugu icin sadece yorum yapma amaciyla uye olanlara laf soyleyen insanlar nasil kendilerine yakismayan yorumlar yapiyorsa, bazi insanlar da kendilerine yakismayacak parcalar seciyorlar, cok ayip cok.
Basarilarin konusunda da senin adina cok sevindim. Basarilarinin devamini diliyorum. Darisi bizim vokalin basina. Sen merak etme, yatistirici da verecegiz ona. Yeter ki sen rahatsiz olma.
-
Millet biz Handan Hayrettin yelkikanat olarak beste dalında finale kaldık.
Bu arada arkadaşlar biz yorumda kendimize çok güveniyorduk fakat finale çıkamadık. Çokta iyi çaldığımızı düşünüyorum ve farklıydık belkide The Doors çalan ilk gruptuk :) ama benim düşüncem doğrultusunda 109 düşünce vardı belkide :) vede jim morrison ı mezarında ters döndürmediğimizi düşünüyorum. Belkide farklılıktır çıkamamamızın sebebi sağlık olsun jürinin kararına %100 saygım var onaylamak gibi bir durum söz konusu değil:) şimdi kimseye diyecek bir sözüm yok. Ben Kasdav formunu doldururken herşeye göz yumdum çünkü ilk defa bu denli büyük bir sahneye çıktım. bar konserlerine veya bahar şenliklerine benzemiyor sahne yapısı olarak gerçekten görkemli duruyor.
bu arada jüride olmak demek profesyonel olmak demek, müzikten armoniden vs. üstün seviyede anlamak değildir. çocukluğumdan beri babamın blues arşivinden geçinirim , bilinmesi gereken şeyleride bilirim illaki benden kat kat müzik bilgisine sahip insanlar oturuyordur orada ama şu varki yarışmacılarca yapılan müzik jüri üyeleri arasındada farklı görüşler ortaya çıkarabilir. Ha derseniz Sahne duruşu ve performansı, kendimce sahne tecrübelerime dayanarak söylüyorum zamanla kazanılacak birşeydir. buda derecede ölçü olamaz.
Birde şu var, sinir stres yapan arkadaşlara hoşgörüyle yaklaşılmış genelde. Arkadaşlar kimse faturayı kendine kesmesin. Zaten kendine faturayı kesmek istemeyenler Jüriye sövüyor. Örneğin Ben Okul dışındaki grubumda bas gitaristim ama okulda solist bulamadığımız için 2 görevide yüklenmek zorunda kaldım. Kendimi inceliyorum vidyolardan ve en ufak şeylere takılıyorum. Bunları büyütmeyelim hepsi bir tecrübe olarak kalsın bize. Finale çıktıda konuşuyor demeyin, Altmışları yaşatmayı herşeyden çok isterdim finalde :)
Saygılar Sevgilier. HHY - Yağız (bas gitarist/sonradanvokal)
-
biz 50 bilet sattık ve 40 kişi civarı geldiler... yine de bi üst tura hem beste, hem yorumla çıktık...
-
Hak arama konusuna değinmek istiyorum. Hak arama tarzınız yanlıştı, 9 dakika (10 değil de neden 9) nerden duyduysanız artık... Bunu geçtim, bu uğradığınız "haksızlıklar" karşısında jüri napabilir?
Sizi eleştirdim, ama bunu illaki mazlumu oynayabiliceniz şekilde algılamışsınız, sizin için özetliyim: Biraz örnek alın finale kalan okulları da b*k atmayın bi sene de rahat geçsin. Siz ve sizin gibilerden gerçekten bıktım. Eskiden de olurdu, ama bu yarışma için gerçekten çaba sarfedip sonra böyle kendinibilmezler yüzünden sinirlerimin altüst olmasına hiç gerek yok. Ama yeter ki siz isteyin ben bunu da kabul ederim:
Tonmaisterleri pazardan topladık, aslında zerzevatçılar. Hatta ses mühendisi diye yutturduğumuz kabzımal.
Başında St. olan okullara ben başta olmak üzere tüm End Production hesap numarasını yolladı, ayrı ayrı mükafatlandırıldık. Denizde kum onlarda para yau.
Bilgi Üni.'den hoca vardı jüride Özel St. Bilgi Üniversitesi Lisesi'ne torpil yaptı.
Hayatınız boyunca Bostancı'dakinden daha iyi bi sahneye çıkmamanız için önünüzde hiç bi engel yok, RHCP coverlayarak hem de...
Hepinizden çok büyük özürler dilerim, ne kadar da aptalmışım sizin için emek verdiğim için.. Bıraksak sizi Woodstock'a kadar yolunuz varmış.
Elenmenizin sebebine gelince, o kadar temiz çaldınız, sahneye o kadar çok yakışıyodunuz ki paralarını yediğimiz okullara ödül kalmicaktı... Hayat zor ya.. Para da tatlı.
Tekrar özür dilerim beni affedin =/
-
sinirlerini bu kadar tahrip etmene gerek yok.kimsenin hayatını kasdava göre şekillendireceğini düşünmüyorum zaten. Sürekli aynı şeyleri de tekrarlamana anlam veremiyorum.O zaman şimdi sahne sırası küçük fransuvalarda...
-
Biz dakika hakkinda bir yorumda bulunmadik. Organizasyondaki yetkililer hesapladi ve 9 dakika dusuncesini one surdu bizi savunmak icin. Bize sadece ne kadar sahnede kaldigimiz soruldu. Anlasilan burda da yaptigin gibi kimse dinlememissin, olanlardan bi haber, sagir duymaz uydururu oynuyorsun. Ve bu olaydan jurilere pay cikarmadik, cozum arayip, tartismiyorsun sadece muhalefet olmak istiyorsun.
"siz ve sizin gibiler" i hala yakistiramiyorum, oyle bi rinsan olduguna inanmak istemiyorum. Elerki ile de konustuk ama hic senin kullandigin tarzda cumleler gecmedi. Sanirim sorun bizde degil. Terbiyesizligin luzmu yok, edebe davet ediyorum.
Yuce tonmaisterlariniz tonlarimizi ayarlamayi unutup bizi sahneden indirmeye calistilar. Galiba yeterince gorevlerini iletememissiniz kendilerine. Zaten ordaki tartisma da tondan ve soundcheckin yetersizliginden dolayi oldu. Eger suclu olsaydik cikarmazdiniz bizi olur biterdi, ciktiysak da sorun cozulmustur. Daha fazla ustunde durmanin geregi yok.
Bu arada ne yorumladigimiz veya nereye ciktigimiz seni kesinlikle ilgilendirmiyor. Bir takim haklarimiz ve dusunce ozgurlugumuz var, kullaniyoruz. Eger cekemiyorsan ve sinirlerin yipraniyorsa yorumlari okumazsin, cevap da yazmassin, cevap yazmak isteyenler tartisir. Sitenin yorumlarin okunmasini zorunlu kilan bir kurali yok.
Yazilarinin geneline bakinca da geyikten baska bir sey yapmiyorsun. Yazcak bir seyin yok bizimle dalga gectigini zannediyorsun. Bos konusuyorsun.