Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

11. Kasdav Liselerarası Müzik Yarışması Elemeleri @ Bostancı Gösteri Merkezi - Bostancı - İstanbul

• a_me_what • 13 Mart 2008 00:00 • #633168
    jürinin kriterleri neydi finale alırken,jüriler çalınıcak parçaları önceden dinleyip analiz etti mi acaba ? ve dört çarpı dört elemanlarının hepsi nerdeyse jüriydi acaba elemanların müzik geçmişi kaç senedir?tamam bunları geçtim yarışma düzenlendiğinden beri finale kalan okullara bi bakıp şöyle bi istatistik filan yapsak ? genelde eğitim kalitesi iyi olan okullar ve pahalı özel okullar kalıyo finale tabi pahalı özel okulda okuyan adamın orda aldığı müzik bilgisiyle normal okullardakilerinkiler bir değildir ama ya kalite okulda okucaksın ya da senede 30milyarı çıkarcan gözden ödül almak için
  • Elerki • 13 Mart 2008 00:00 • #633169
    ya da senede 30milyarı çıkarcan gözden ödül almak için
    13 Mart 2008 Perşembe | Yazan: a_me_what

Kanıt varsa lütfen devam et. :) Ayrıca o jüri koltuğunda kim oturuyorsa otursun liseli bir ekipten daha çok tecrübesi vardır ve profesyoneldir ki albümü vardır.Bunu kabul etmemiz gerek.

Arkadaşlar.Tekrar yazdıklarımızı okumanızı rica ediyorum.Biz herkesin iyi anılarla sosyal bir etkinlikten ayrılması için elimizden geleni yaptık.Ama eğer 109 okulun finale kalamayan kısmı devamlı bunu yaparsa bizim de artık elimizden birşey gelemez sanırım.

Herkese müzik dolu günler dilerim.

Rehber ekipten, Elerki
  • a_me_what • 13 Mart 2008 00:00 • #633170
    tabi sizde haklısınız,elemeleri geçemeyen okullar fotoğraflarını ne zaman alıcak ? ya da bütün okulların foroğtafları sitede yayınlanıcak mı ?
  • Hedon_ • 13 Mart 2008 00:00 • #633171
    Bana göre Elerki bana göre sorun mu var anlamadım ? istediğim okul hakkında görüşümü yazarım buraya kimseyi de bağlamaz ..

Ayrıca eklemeyi unutmuşum Elenen okullar da üzülmesinler bu defa olmadığı hiç olmayacağı anlamına gelmez di mi (:
  • Elerki • 13 Mart 2008 00:00 • #633172
    13 Mart 2008 Perşembe | Yazan: Hedon_

Onu sana yazmadığımı bir daha bakarsan anlarsın. :)
  • fubemu • 13 Mart 2008 00:00 • #633173
    30 milyarı gözden çıkarman veya okulunun önünde st olması lazım bunun dışındaki okulların fotoğraflarını çekmemişler sadece finale çıkacak okulların fotoğrafları çekilmiş diğerlerine çekiyomuş gibi yapmışlar birde fazla bilet alanların fotoğrafları çekilmiş fotoğrafçılara ve jüriye elemeden önce tek tek bilet bilgileri verilmiş herkes ona göre hareket etmiş arada kaçanlar olmuşmu olmuş mesela st. erkut soyak 1 bilet almış st. galatasaray hiç bilet almamış ama bu kadar kusur kadı kızındada olur madem seviye buralara çıktı bende bir seviyeyimi yükseltmeye çalışayım dedim.
  • caan • 13 Mart 2008 00:00 • #633174
    jürinin kriterleri neydi finale alırken,jüriler çalınıcak parçaları önceden dinleyip analiz etti mi acaba ? ve dört çarpı dört elemanlarının hepsi nerdeyse jüriydi acaba elemanların müzik geçmişi kaç senedir?tamam bunları geçtim yarışma düzenlendiğinden beri finale kalan okullara bi bakıp şöyle bi istatistik filan yapsak ? genelde eğitim kalitesi iyi olan okullar ve pahalı özel okullar kalıyo finale tabi pahalı özel okulda okuyan adamın orda aldığı müzik bilgisiyle normal okullardakilerinkiler bir değildir ama ya kalite okulda okucaksın ya da senede 30milyarı çıkarcan gözden ödül almak için
    13 Mart 2008 Perşembe | Yazan: a_me_what

sevgılı arkadasım 4*4 elemanlarının gecmısını acıklayayım ıstıyorsan sana solıst dısında tarkan gozubuyuk ve burak kulaksızlıoglu artı arbak refik dal kım bılıyormusun bı davulcu olarak soylııym arbak refık dal turkıyenın en ıyı davulcularından bırıdır nasıl burak gurpınar o jurıdeyse kımse ses cıkarmıyorsa arbak abınınde yer alması gerekır senelerı haluk levente vermıs bu uc muzısyen bırı arbaktır dıger ıkısıde gıtarıst ve basıst arkadaslar anlatır sana..onlar daha ıyı bılırler kım olduklarını..ama yorum yaparken dıkkatlı olalım bıraz
  • plaguee • 13 Mart 2008 00:00 • #633175
    fubemu bahsettigin okulların seyircileri kapıdanda rahatlıkla bilet alabilir ayrıca o araya karışan okulların çoguda geçen sene finale kalamayıp saga sola neden elendik süperdik ama harikaydık diye tartışma çıkaranlar...
  • GknMania • 13 Mart 2008 00:00 • #633176
    öylemi? çok paralı iyi okullarmı? boş versene biri çıksın Mensucat Santral Anadolu lisesi çok paralı bi okul desin? bitanesi çıksında bunu söylesin?para mara yok arkadaşlar bu yarışma içinde boşuna çenenizi yormayın.emeklere saygı gösterin orda bir sürü insan bizlerin iyliği için çalışıyor.gerek rehberler gerek teknik ekip.bende sorun yaşadım bunu Elerkide gayet iyi biliyor.hatta 2 şarkımızın finale kalmasının sebebi berkide budur ama ben çıkıp kimseye sataşmıyorum.lütfen sizlerde bişeylere söylenmek yerine daha iyisine daha güzeline çalışın.

Gkn
  • a_me_what • 13 Mart 2008 00:00 • #633177
    jürinin kriterleri neydi onu çok merak ediyorum,millet orda performansını sergilerken yaşar angutu kulaklarını tıkamış koymuş kafasını uyuyodu.bu mudur yani jüri.