Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

11. Kasdav Liselerarası Müzik Yarışması Elemeleri @ Bostancı Gösteri Merkezi - Bostancı - İstanbul

• rip van winkle • 13 Mart 2008 00:00 • #633200
    Bu arada GSL'den bi arkadaş ismini vermiyim, çok etkilenmiş hesap numarası falan... Bana güzel bi meblağla geldi, dayanamadım, çok istediğim bi sahne akustiği var onu alabilicem galiba... GSL'nin aldığı ödüller için şimdiden tebrik ederim. Haklarıydı başardılar. Hoheaoheaohae :)

Otopark mafyaları kadar zenginim şu an.
  • kereta • 13 Mart 2008 00:00 • #633201
    50 ytl konusu çok saçma. grubumuz 3 kişi bu arada.

Otakçılar mevzusu hakkında katılıyorum. böyle daha birçok okul sayılır. bence bu jürinin o an ki durumuna bağlıdır. her yarışmada bunlar olur . otakçılarla kulis arkadaşıydık. dedikleri şey : " yapmadığımız tek şey takla atarken solo atamamak. " ve haklılarda.
  • SwornToSatan • 13 Mart 2008 00:00 • #633202
    ıstıene yarı fıyatına :D:D:D fınal dvd sı :P euhueh tıcaret ıyıdır :P
  • Oh_the_Guilt • 13 Mart 2008 00:00 • #633203
    Öncelikle Alman Lisesi olarak 3 dalda finale çıktığımızı kutlayalım. Performanslar çok güzeldi. Haketti finale kalmayı.

Şike, St. bilmemneli liseler, para vs. konularında ise diyeceğim şudur: Olur lan öyle şeyler. Yahu dream theater gibi çalsanızda bazen çıkamayabilirsiniz. Ya performans ya şov ya tavrınız jürinin kriterlerine uymamış olmayabilir. Kendinizi düzgün anlatamamış olabilirsiniz. Nolucak ya? Iki sene önce katılmıştık biz besteyle. Bir sağlam elendik, ben bayağı üzülmüştüm. Ama geçti gitti. Tabii ki herkese bok atmayı ihmal etmemiştik. Son sınıftayız ulan hadi bari bi daha deneyelim şansımızı dedik. Finale çıktık. Güzel oldu. Tabi ki bizim iki sene önceki halimiz gibi etrafa bok atmaya çalışanlar olacak. Bu doğal ve hiç yadırganacak bir şey de değil bence.

Ayrıca kalkıp bir grup bir müzik yarışmasına Rape Me ile katılırsa finale kalmaması çok normal. Nerde kardeşim yenilik, farklılık, sahne duruşu, enstruman kalitesi. Bir de böyle bakmak lazım olaya. Böyle bir şarkıyla nasıl gösterebilirsiniz ki kendinizi güzel.

Ya hayır onu da geçtim St.li liseler konusunda; yahu şurda konuşan yüzde 2 lik kısım anca St. Benoit in performansına yakın bir performans sergileyebilirdi, göz var nizam var.

Son diyeceğim şudur ki; Kasdav bir popstar yarışması değil, kazanınca kaset çıkartıp her yere asmıyolar posterinizi. Tabi ki bir gelişmedir, tanınırsınız daha bi lise çevresi tarafından ama müziğe gönül vermiş biri zaten illaki karşılaşacaktır böyle fırsatlarla ve galip de gelecektir zaman zaman. Ne finale kalmak çok motive edici ne de elenmek çok moral bozucu olmalı. Gerçek şevk insanın içindedir en nihayetinde.

Cem C. Bilge - Zapata gitaristi
  • Zalım61 • 13 Mart 2008 00:00 • #633205
    rip wan winkle bunda masonlarin parmagi oldugundan suphelenmistim zaten lanet olasicalar her yerdeler. ama demek istedigim su mu ?
    -otakçılar elendi çünkü o bir devlet okulu !
    -çünkü onlarin parasi yok bilmemne !
    *insert random whine*

degil.
    nedir yani jüri speed metal sevmiyo mu? harmonic minorin abuse edilmesine aşina degiller mi? (teknik terim kullandim farkindaysaniz muzisyen kızlar msnim; [email protected]) TONMEYSTIRIN ÇEKEMEYIP SON SOLODA SESIN KISILMASININ KURBANI MI OLDULAR ?

sen anladın.

ayrica orhan pamuk akilli olsun.
  • Ryth • 13 Mart 2008 00:00 • #633206
    @rip van winkle

Hala benim savunmak istedigim seyi anlayamamissin. Kendi sahne performansimiz ile ilgili hicbir sey demememe ve destekledigim diger gruplar hakkinda yorum yapmama ragmen hala bildigin yolda baskalarinin ne anlatmak istedigini anlamaya calismadan yaziyorsun ve yaziyorsun. Ustune de terbiyesizlik yapiyorsun. Seni edebe davet ederken hala sokak agziyla, argoyla cumleler kuruyorsun. Bir de bu yuzle hala rehber ekibindenim diye yazabiliyorsun.

Artik bu ustundeki piskolojik baskinin nedeni nerden gelme bilmiyorum ama su ana kadar, farkli kisiler tarafindan yazilmis olsa dahi her seyi kendi dilinde okumus, herkese ona gore cevap yaziyorsun. Daha senle ilk kez konusuyorken dert babasiymis gibi "biktim artik" yorumlari yapiyorsun.Artik bunye ustun basariyi kaldiramadi mi nedir, etrafinda neler oluyor bitiyor bilmeden hareket ediyorsun. Tek tesellinde tecruben ve yasinin bizden olmasi, su ana kadar elle tutulur bir bunu yazmissin. Artik ona da bir saygim kalmadi.

Muzik konusunda basarili olmus ve universiteye gidiyor olman, halen liseye gidiyor olan ve grubuyla birlikte liseler arasi muzik yarismasinda elemeleri gecememis olan ben uzerinde bir ustunluk saglamaz. Umarim bana yaptigin terbiyesizligi yarisma sirasinda baskasina yapmazsin. Seninle tartismis olmaktan utandigimi yazacaktim ama yine ikinci bir kez dusundum ve ortamin gerginliginden dolayi sana tavir almis gibi gorunmeyecegim. Benim senle ilgili sorunum yok ve eger hala yanlisin ne oldugunu terbiyeli bir sekilde aciga cikarmak istersen pmden iletisim bilgilerimi atabilirim ama pek boyle bir seye girisecegini zannetmiyorum.
  • LilianGee • 13 Mart 2008 00:00 • #633207
    yarışmayı bilgi ünisi sponsor oluyo bilgi ünisinin müzik hocası jüride

Evet bu ikisi arasında kurduğun bağlantıyı açık ve net tekrar yazmanı istedim ben. Bilgi Üniversitesi'nin öğrencileri mi yarışıyor orda da o okulun müzik hocasının jüride olması etik açıdan yanlış ? Bilgi Üniversitesi'nin müzik bölümünün namını bir araştırıp burda şu cümlenden dolayı özür dilersen belki de toparlayabilirsin.

Gripin'le finale kalınıyorsa ben izlemedim performansları ama benim gözüme batar

Tümer sana gereken her şeyi söylemiş ama ben buna özellikle cevap vermek istiyorum zira Gripin çalan arkadaşların performansını hepimiz ayakta alkışladık. Bunu da ayrıca bilmeni istedim. Bir kere böyle bir cümle kurabildiğin halde seni ciddiye alıyor olduğumuz için bize minnettar olman gerekir, "izlemedim ama gözüme batar", evet gerçekten de çok akılcı çünkü iyi grup olmak için seçilmesi gereken belli başlı gruplar/şarkılar var di mi ? Bence yazdıklarınızı sonradan sakince okuyarak bırakın bu yarışmayı gerçek hayatta bir anlam ifade edip etmediğini düşünün.

Bu arada herhangi bir okulun bu yarışmada derece alabilmek için 30 milyar harcayacağına gerçekten inanıyorsanız yaşadığımız ülkenin eğitim koşulları ile ilgili biraz daha bilgi edinmeye çalışmanızı öneririm.

Kafanızda kurduğunuz her tür soruna burada açıklık getirmeye çalışıyoruz. Evet, elenmenizi kendi başarısızlığınızdan başka şeylere bağlamanız zaman zaman doğal olabilir, aklınıza hoş olmayan şeyler gelebilir ama en azından bu sorulara cevap verdiğimizde ve bunlar akılcı düşünüldüğünde gayet tatminkar cevaplar olduğunda bize sahneye çıkmadan önce çeşitli isteklerinizi belirtirken veya sahneden indiğinizde performansınızla ilgili görüşlerimizi sorarken gösterdiğiniz saygıyı göstermenizi rica ediyorum. Nihayetinde aynı şeyleri yaşamış olduğumuzu düşünüyorum, aramızda birden fazla sene katılıp bazılarında ödül alamayanlar da var ve hiçbirimiz söylediklerinizin doğru olduğunu bilip de göz göre göre yalan söyleyecek kadar riyakar değiliz ya da bundan herhangi bir menfaatimiz yok. Samimiyetle.

Burcu.
  • oceanspray • 13 Mart 2008 00:00 • #633208
    mezunu olduğum hüseyin avni sözen anadolu lisesini en başta tebrik ediyorum yorumda kaldılar finale. sonrasında rehberi olduğum dame de sion,mensucat ve kandilli kız lisesini tebrik ediyorum. buna ek olarak da performanslarını çok beğendiğim fatin rüştü zorlu (en en çok evet), HEV, istanbul lisesi,KAL,kadıköy güzel sanatlar ve st benoiti bir de davulcuları rulez olan keali tebrik ediyorum kocaman. sonrasında pop çalanlar öncelikli olmak üzere tüm finalistlere benden alkış. i love pop evet bu bi gerçek. yarın rehber ekibin nerdeyse yarısının (cansu cansu erkin onur tümer) sahneye çıkacağı dash ve woo hoo konserine rıddıma bekliyorum bu tebriklerime karşılık. hani kutlama manasında. bir de kavga etmeyin gençler seneye kalırsınız olmadı ya. ben iki sene kalamadım 3.de kaldım finale sıra size de gelir:D
    rehPer cansu ö.
  • rip van winkle • 13 Mart 2008 00:00 • #633209
    @ ryth:
    Tamam. Halledicez biz onu.
  • kolpak • 13 Mart 2008 00:00 • #633211
    ya buarada bişi sorcam hem şu hava bi dağılsın gecen sene davulda en iyi enstruman odulunu hangi okul aldı kasdavın sitesindeki sayfa acılmıyo da..