yarışmayı bilgi ünisi sponsor oluyo bilgi ünisinin müzik hocası jüride
Evet bu ikisi arasında kurduğun bağlantıyı açık ve net tekrar yazmanı istedim ben. Bilgi Üniversitesi'nin öğrencileri mi yarışıyor orda da o okulun müzik hocasının jüride olması etik açıdan yanlış ? Bilgi Üniversitesi'nin müzik bölümünün namını bir araştırıp burda şu cümlenden dolayı özür dilersen belki de toparlayabilirsin.
Gripin'le finale kalınıyorsa ben izlemedim performansları ama benim gözüme batar
Tümer sana gereken her şeyi söylemiş ama ben buna özellikle cevap vermek istiyorum zira Gripin çalan arkadaşların performansını hepimiz ayakta alkışladık. Bunu da ayrıca bilmeni istedim. Bir kere böyle bir cümle kurabildiğin halde seni ciddiye alıyor olduğumuz için bize minnettar olman gerekir, "izlemedim ama gözüme batar", evet gerçekten de çok akılcı çünkü iyi grup olmak için seçilmesi gereken belli başlı gruplar/şarkılar var di mi ? Bence yazdıklarınızı sonradan sakince okuyarak bırakın bu yarışmayı gerçek hayatta bir anlam ifade edip etmediğini düşünün.
Bu arada herhangi bir okulun bu yarışmada derece alabilmek için 30 milyar harcayacağına gerçekten inanıyorsanız yaşadığımız ülkenin eğitim koşulları ile ilgili biraz daha bilgi edinmeye çalışmanızı öneririm.
Kafanızda kurduğunuz her tür soruna burada açıklık getirmeye çalışıyoruz. Evet, elenmenizi kendi başarısızlığınızdan başka şeylere bağlamanız zaman zaman doğal olabilir, aklınıza hoş olmayan şeyler gelebilir ama en azından bu sorulara cevap verdiğimizde ve bunlar akılcı düşünüldüğünde gayet tatminkar cevaplar olduğunda bize sahneye çıkmadan önce çeşitli isteklerinizi belirtirken veya sahneden indiğinizde performansınızla ilgili görüşlerimizi sorarken gösterdiğiniz saygıyı göstermenizi rica ediyorum. Nihayetinde aynı şeyleri yaşamış olduğumuzu düşünüyorum, aramızda birden fazla sene katılıp bazılarında ödül alamayanlar da var ve hiçbirimiz söylediklerinizin doğru olduğunu bilip de göz göre göre yalan söyleyecek kadar riyakar değiliz ya da bundan herhangi bir menfaatimiz yok. Samimiyetle.
Burcu.