Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

11. Kasdav Liselerarası Müzik Yarışması Elemeleri @ Bostancı Gösteri Merkezi - Bostancı - İstanbul

• poettt • 15 Mart 2008 00:00 • #633265
    katılmayın ne demek..durumu duzeltmek yerine bırakın gidin diosn..biz hakkımızı arıyoruz..duzelmicekmi hiç bu durum.?benim demek istedigim finallere kalan bicok okul gusel caldı ama kotu okullarda su an finaldeler...daha iyi okullar vardı finali hak eden..cdyi alan herkes izlesin final gruplarını ve karar versin baska soze gerek yok.
  • ozanartun • 15 Mart 2008 00:00 • #633266
    öncelikle finale çıkan tüm arkadaşları tebrik ederim..vefa lisesi olarak cuma günü deep purple - burn ve bestemizle katıldık. ortaya koyduğumuz performans hakkında tek bir olumsuz eleştiri almadık..sahneden indiğimizde rehber ekip direk finalde görüşüz diyecek kadar beyenmiş olsa gerek diğer okuldaki arkadaşlarda tebrik ettiller, evet mertin dediği gibi tüm jüride alkışladı..ama finale çıkamadık ve bizde bu durum hakkında görüş bildirme hakkına sahibiz diye düşünüyorum bazı arkadaşlar bunları sinirle yazdığımız gibi bir düşünceye sahipler, alakası yok. hakedip de finale çıkamayan başka okullarda var amaç orda eylenmek kalabık bi kitleye müziği duyurmak finale çıkma isteğide zaten o sahnenin zevkine bir daha varmak..ama eğer hakkımız bu denli yeniliyorsa tüm o söylentilere inanmamak elde değil..eğer orda biz gençler emek vererek ortaya güzel hem kulağa hem göze hitap eden performanslar sunuyorsak daha adaletli bir sistem olmalıydı..kasdav kendini böyle bitirme yolunda sanırım çünkü sokakta kasdav denilince insanların aklına direk bilet para geliyor kimseden daha ilk olarak müzikal bi yorum duymadım. herneyse kendi adıma sahnede eylendim deli gibi alkışlayan bi kalabalığı coşturmakta güzeldi finale çıkanlara tekrar başarılar.. çıkamayanlada fazla üzülmesinler çünkü ne kadar iyi olursanız olun başarı kıstaslarının farklı unsurlar olduğunu bizzat gördük.
  • L desu • 15 Mart 2008 00:00 • #633267
    Ben Cuma günü oradaydım ve çoğunlukla kuliste bulunduğum için düzgün dinleyemedim grupları.Gruplar hakkında yorum okumak için de facebook'tur, kasdav'ın kendi sitesidir, garajdır her yere baktım ama tebrik ederim sizleri.Saçma sapan polemiklere girmekten müzikle ilgili, "başlıkla ilgili" yorum yapmayı unutmuşsunuz.Şuraya gelip benim gibi kasdavla ilgili bilgi almak isteyen insanlar önce sizin kavgalarınızla, gerçekten konuyla ilgili yorumları ayıklamak zorunda kalıyor yani.Az buz da değil hani bir saattir okuyorum burada... Neyse diyip geçmeden önce sizden rica ediyorum; lütfen konuyla ilgili bilgi almak isteyen insanların işini zorlaştırmayın.
    Ayrıca rehberlerin hepsine çok teşekkürler, çok ilgilendiler bizle :)
  • Barican • 15 Mart 2008 00:00 • #633268
    tamam poettt ben sana özel ödül yanında bir de şehrin anahtarını vericem. sen sıkma canını yahu, bak seneye katılırsanız tümer'e bağış niteliğinde bi kaç sakal atıyosunuz o size makbuz dahilinde final vizesini vericek. sen diğer okullar nası finale kaldı sanıyosun? tümer kaç gündür yazıyo banka hesap no'sunu... ohooooooo bu ne ilgisizlik... çışşaaarıeeaaaaahhh
  • SwornToSatan • 15 Mart 2008 00:00 • #633269
    yorumumu kaldramıyıp sıldıren arkdasa da ayrıca tesekkurlerımı ıletıyorum ..

bkz: dogruyu solıyınce kaldramayan ınsan davranısı
  • stuntgrind • 15 Mart 2008 00:00 • #633270
    plan yapmayın plan!
  • cem_ • 15 Mart 2008 00:00 • #633271
    Dört senelik bir macera benim için Kasdav. İlk senesinde bi yorumum yoktu performansımızla ilgili.. evet o sene çok bilet sattık finalede kaldık ama finalde elimiz boş donduk. Ondan sonraki sene yine çok bilet sattık ama finale bu sene yalan oldu halbuki ne güzel besteydi diyorduk aramızda. Bu senede bilet sattık ama durum bu sefer biraz daha farklıydı. Bu sefer kendi aramızda iyi olduğumuzu söyleyebiliyorduk. Yani Kasdav'da bilet satmanın bir artısı oldugunu dusunmuyorum. Hiç mi düşünmedim bunun yuzunden seneler boyu tabiri caizse babayı almadıgımızı.. tabii ki dusunduk. ama bu dort seneden sonra bu organizasyonda finale kalmanın, daha dogrusu basarının parayla katalize olmadıgını gordum. Bu sene Alman Lisesi olarak iyi performanslar, iyi sahne duruşları, iyi şarkı seçimleriyle yani sadece yaptığımız müzikle 3 daldada finaldeyiz. Bu yüzden burada ah bilet satamadık ne kadar kotu organizasyon demek yerine yapılması gereken tek şey biraz daha fazla calısmak derim ben. Rape Me ile de basarı cok uzak birsey. Bu sarkı ile bi enstruman artısı gosterilemeyecegine gore sahnede kendinizi diger 117 gruptan ayırıcı bir unsurunuz olması gerekiyor ki bu da kolay birsey degil. Finale kalan büyün gruplara basarılar dilerim.
    Cem Erkmen-Alman Lisesi
  • D7 • 15 Mart 2008 00:00 • #633272
    Yıllarca hep demişlerdi kasdavda bilet satamayan finallere kalamaz,ödül alamaz diye.abarttıklarını ödül alamadıkları için suçu organizasyona attıklarını düşünürdüm.Lakin cuma günü burn ve besteyle katılan, bizi tanıyan,tanımayan herkesin avazı cıktığı kadar bağırdığını, jürinin performans sonunda elleri koparcasına alkışladığını ,kuliste muhteşem olduğumuzu soylemeyen insan kalmadıktan sonra finale 50 küsür bilet sattığımız için cıkamayan bir vefa lisesi gören her mantıklı ve biraz zeka sahibi bir gencin de algılayabileceği gibi bu soylenenler her harfine kadar doğruymuş. finale cıkan okullardan bazılarının vefa lisesi cıkamadı diye kendi başarılarına sevinemedikleri ve nasıl bir yarışmada olduklarını anladıkları oldu. herşeye rağmen onca insan arasına cıkıp harika bir performans sergilemek ve insanların "finallerde görüşürüz abi süpersiniz" diyişini duymak mükemmeldi. Elbette bu yazdıklarımız üstüne abarttığımı,ukala bir insan olduğumu ve finale cıkamamayı kaldıramadığımı düşünenler olacaktır.(tabi bu insanlar cuma günü orda olup bizi izleyenlerden biri olmayacaktır.) Fakat gerçekten soyluyorum alakası yok.Bu şekilde düşünenlerin elemeler dvd sinde bizi izlemelerini rica ediyorum.
  • DrumBanger • 16 Mart 2008 00:00 • #633273
    Benim düşüncem değişmeye başladı . Aslında en rezalet senelerden biri ama bunu rehber mükemmelliğiyle kapatmaya çalışıyorlar . E yarışmacıların hepsi de rehberlerin mükemmel olduğunu söylüyor , evet öyleler ama onlarla iş bitmiyor . Ama adamların yaptıkları bir bakıma bizi rehberlerin etkisinde bırakmak . Bkz: ben bu mesajı yazarken Elerki'den çekindiğim gibi .

Seneye ben her şeyimi garantiye alırsam çıkarım artık kasdava . Popüler şarkı , garip bir sahne şovu ve en az 300 bilet satma .
  • rip van winkle • 16 Mart 2008 00:00 • #633274
    300 bilet dışındakilere katılıyorum hocam. +rep süper paylaşım emeğe saygı beyler 30 view var bi tane rep göremedim. Bilindik şarkı etken evet, sahne şovu da garip değil de orijinal diyelim hı? Bilet sayısıyla alakası varsa beni vursunlar. Bunu mu diyim en son? Yok alakası yok. Madem o kadar hesap-kitap yapiysiğiz istatistik çıkaralım bilet satışları ve finale kalma oranlarıyla ilgili haksız çıkmazsanız şerefsizim. Sayılarla konuşuyosanız bunu genele bi vurun yau, çekinmeyin. :)