Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

11. Kasdav Liselerarası Müzik Yarışması Elemeleri @ Bostancı Gösteri Merkezi - Bostancı - İstanbul

• JaNsU • 30 Mart 2008 00:00 • #633308
    bütün bütün arkadaşlara can-ı gönülden tebrikler, çok sayıda iyi grubun olduğu bir seneydi ve şahsi fikrimce, bazı gereksiz ödüller verilmesi yanında, ödül verilesi daha birçok insan vardı.
    orkestradaki belli başlı olanlara ek olarak viyolonsel, flüt, keman vs gibi enstrumanların eklenmesinin, jürinin gözünde ek puan getirdiğini görüyoruz ki, mesela o kadar sayıda iyi davulcuya rağmen ödüller onlara gidiyor. sonraki senelerde okullar bunu da göz ardı etmemeli.
    bu senenin eksiği sahne "şov"u oldu bence. ayrıca "2008e gelmişiz, öğrenciler hala 99'daki performansları sergiliyorlar, hiç mi birşey değişmez.." gibi bir anektodu eklemeden edemiyorum.
    kostümleriyle ya da bangır bangır çalmalarıyla, yerinde duramamalarıyla aklımda kalanlar Galatasaray Lisesi, Kadıköy Güzel Sanatlar Lisesi ve 50. Yıl Tahran Lisesi olmuştu.. Başlı başına bir şovdu onlar : )
    (playback gruplarınınkini de es geçemeyeceğim.. eheh)
    HEV ve Fatin Rüştü gecenin yıldızı olmakla birlikte, HEV kadar güzel sevinen insanları da hayatımda görmedim : )
    zaten zorluk çıkarmamalarını geçtim, ödülleri onlarla aynı heyecanla beklediğim ve birlikte çok eğlendiğim yarışmacı arkadaşlarıma teşekkür ederim :))
    görüşmek üzere
    rehber Cansu K.
  • rafetsunacoglu • 30 Mart 2008 00:00 • #633309
    beşiktaş atatürk anadolu lisesi olarak en iyi orkestra ve yorum dalında 3.lük aldık. Beste ve en iyi erkek vokalden umutluyduk fakat maalesef bu dallarda ödül alamadık. Ödül alanları özellikle HEV'i çok tebrik ediyorum. Bize yardımcı olan rehberlere de teşekkür ederim(özellikle Masis'e).
  • cansackan • 30 Mart 2008 00:00 • #633311
    Bizim ve okulumuz için gerçekten süper bir yarışma oldu. Hepimiz çok eğlendik :) Özellikle Beşiktaş Atatürk Anadolu'yu ve Notre Dame de Sion'u tebrik ederim başarılı performansları için. Rehberimiz Cansu ve ön elemedeki rehberimiz Masis'e çok teşekkür ederiz. Yarışmada çıkıp çalan her arkadaşımızı tebrik ederiz.

Hev Okulları Özel Kemerköy Lisesi gitaristi Can
  • rip van winkle • 30 Mart 2008 00:00 • #633312
    Galiba yazdığım yazıları beğenmeyip siliyolar hm hm hm.
    Tamam o zaman şöyle yaziyim özetle:
    Çok iyi bi geceydi, rehber ekipten Tümer Güçlüer olarak sorularınıza burdan yanıt verebilirim çemkirmemeniz, kızıp sinirlenmemeniz kaydıyla. Elerki garaj'ı açmicam diyodu en son patlama yaşanıcak diye :)

Herkese geçmiş olsun.
  • ardal • 30 Mart 2008 00:00 • #633313
    ben de başta hev ve st.benoit olmak üzere bütün arkadaşları tebrik ederim. ödül almamış olsak da eğlendik bi de galatasaray niye hiç ödül almadı anlamadım ve son olarak erkine cansuya tümere ve elerkiye teşekkür ederim :)

arda (notre dame de sion)
  • rip van winkle • 30 Mart 2008 00:00 • #633314
    HEV Okulları, St. Benoit ve Fatin Rüştü Zorlu her dalda ilk 3ten en az bir ödülü ödülü parsellediği için -ki sonuna kadar hakediyolardı-, diğer grupların ödül şansı da haliyle düşmekteydi. Galatasaray Lisesi, Beşiktaş Atatürk Anadolu Lisesi de bu gibi bi duruma bağlı olarak ödül konusunda sıkıntı yaşamış olabilir.

Fatin Rüştü Zorlu başta olmak üzere özel olmayan okullar gösterdi ki neymiş efendim? Kasdav'a her zaman özel okullar damgasını vurmuyormuş.

Bilet olayıyla da rica ediyorum hiç ama hiç kimse bana gelmese çok bahtiyar olurum o konuda, öyle bi niyeti olanlara da peşinen şunu söylemek istiyorum Kadıköy Güzel Sanatlar 7 (yedi) adet bilet satmış, aileleri ve sorumluları dışında kimse BGM'ye teşrif etmemiş. Yine demek ki neymiş? 49304304 tane bilet satmak Kasdav'da para etmiyormuş.

Sevgiler, Tümerg.
  • floydian1979 • 30 Mart 2008 00:00 • #633315
    İlk başta katılan herkese tebrikler..Güzel ve eğlenceli bir yarışmaydı..özellikle kulis arkası çok eğlenceliydi..Beni en çok etkileyen okul düzenleme bölümünde Fatin Rüştü idi..Şarkının içine smoke on the water ı koyarak harika bir hava katmışlardı şarkıya..ödül almasak bile katılmak ve birşeyler üretmek güzeldi..ödül alan arkadaşları tebrik ederim..

Can (Notre Dame de Sion)
  • Barican • 30 Mart 2008 00:00 • #633316
    yumuşacık bir kasdavdan sonra ben de yazayım dedim=P yarışmacı finalist okullara en uslu finalistler ödülü vermek istiyorum=) çoğu finalist bostancıya 2 kez çıkıp kasdavın tadını çıkarmak olayını kavramış bence.

bütün ödül alan okulları tebrik ediyorum özellikle sahnedeki bitmeyen enerjileriyle Fatin Rüştü Zorlu Lisesini ve beste birincisi Galileo Galilei (doğru mu yazdım?) italyan lisesini (yürü bee emre=) ve bikaç gün öncesinde yaşadıkları sarsıcı olaya rağmen çıkıp çalan ayazağa ışık lisesi...

İstanbul erkek lisesinin hatasız çalıp ödül alamamasına , Baal'ın bestede yardırıp sadece 2 ödülle dönmesine, Galatasarayın bi o kadar yardırıp eli boş dönmesine ve Kenan evrenin davulda ödül alamamasına cidden çok üzüldüm :/ st.benoit'ten Tuna'nın bestede yaşadığı teknik problem de dahil...

güzel bir kasdavdı yine de, seneye görüşmek dileğiyle

rehber ekipten // barış
  • Hedon_ • 30 Mart 2008 00:00 • #633317
    Galatasaray Lisesi'nin bestede ödül almasını bekliyordum
    Mustafa Kemal A.Ö.L 'nin de Bon Jovi ile şovda çok iyi olduklarını düşünüyordum özellikle kostümleri harikaydı fakat gelin görün ki 2 okul da ödül alamadı hiç..Yiğidi öldür hakkını yeme yani cidden üzüldüm :/

Ve jüri de bi vardı bi yoktu Athena'dan Hakan sonra Nükhet Duru da aynı şekilde nasıl bir jüriyse bu artık ..
  • DrumBanger • 30 Mart 2008 00:00 • #633318
    Orada boy gösteren herkesi kutluyorum arkadaşlar . Güzel bir seneydi . 2009 KASDAV'da finallerde görüşmek dileğiyle :)