-
brecht, beckett, inesco falan okumadan absürd konuşunca hiç efektif olmuyo. cahillik kötü şey olsa gerek. Hep korkarım ben cahillerden.
-
ZAlımı getirin zalımı
-
okumaya ne hacet, ne ekonomi konuşuyoruz ne edebiyat, ha müzik sıktı diyorsan girelim bi nietzsche, sartre
ama yeri burası değil :(
-
berki garip,alışılmış dışı birşey ödülün elenemiş birine verilmesi.ama youtube da açıp izleyin otakçılar yazıp search edip.nekadar garip gelsede haklı bir ödül olduğunu göreceksiniz
-
emin olmadan konuşmak istemedim ama artık eminim..
finalden sonra ilk defa birşey yazma ihtiyacı hissettik intaş lisesi olarak..
öncelikle ödül alan alamayan herkezi tebrik ederim.. dinlediğim kadarıyla herkes sahnede üstüne düşeni yaptı.. en azından herkesin eğlendiğini düşünüyorum..
finale kalmadan ödül alan gitariste gelince bu doğal birşey olabilir.. ama bu tabi ki ona ukalalık hakkını tanımaz tanımamalı.. yinede tam emin değilim ama youtube da videomuzun altına "gitaristlerin traş" gibi bi yorum yazmaktan çekinmemiş.. o videoda gitarların sesini biz bile zor ayırt ediyorken nasıl da duymuş hemen traş olduğunu.. yetenekli çocuk seni.. bu başarının altında bi mütevazilik beklerdim.. yanılmışım..
herkese geçmiş olsun..
-
tamamda yanlış anlamışsın biraz kendimde caldıgımdan dolayı siz kötüsünüz muhabbetinde degil bi kaç yeri salladıkları için öyle dedim her açıdan kötü olmadıkları kesindir sesiniz tabi duyulmaz tonemaister kısarsa hep.. şöyle bişey de var söliim bahçelievler lisesi sahnedeyken baran arkadaşım solo atıcagını sölüyor adama diyor ki abi bak amfi overdrive da distortiona alırmısın tapping yapıcam falan adamın cevap de get ulan seninlemi ugraşıcam şimdi ve bir el hareketi ve intaş lisesindeki arkadaş k.bakma moruk yanlış anlaşılmışım..
-
birde zannedersem o yorumu ödül almadan önce yapmışım..
-
ya abi bırakın gerginliği. alan almış ödülü.kimse burayı okuyupta ödül vermiyor jüri neyi/kimi beğendiyse ödülü ona veriyor bu kadar basit.boş yere gerginlik yaratmaya ne gerek var? ayrıca serhat bey de,kasdav tarihinde ilk defa böyle birşey oluyor ama gerçekten çok iyiydi dedi.onun tartışması size mi kalmış? koyverin gitsin.
-
Beyler ne biçim tarışmadır bu ya.. bağırasım geldi. " E BE ARKADAŞLAR! HENDRIX SWEEP Mİ YAPIYORMUŞTA ORTALIĞIN CEBİNE KOYUYORMUŞ?" diyerekten. Hadi gidin birer birer hendrix i , page i , hatta bırakın elin gavurunu; sarp madeni asım can gündüz ü ceplerinizden boşaltın teker teker!
Ayrıca "Müzik"-syenlerin ne kadar dejnre olduğnu anlıyorum böyle kararlar sayesinde.
Bu arada 70lerde zeppelin 90larda Pearl jam varsa 2010 larda sanatsal değeri olan şeyler neden olmasın ki ortalıkta? bırakın RP50nin drive ını köklemeyi iki koldan kicke abanmayı.. Bırakında her basılan tuşe insanlarda iyi izlenimler bıraksın. Ne genç beyinler su toplasın, nede yorgun zihinler patlasın..
HHY den Yağız (oh beee!)
-
oğlum klasik gitar çalalım lan süper..