-
bir gitaristi gitarist yapan çalabildikleri değil, yapabildiği bestelerdir derim ve tartışmaya hiç girmeden giderim..
-
öncelikle iyi akşamlar,başta yarışmaya katılmış herkez elenen elenmeyen ödül alan alamayan herkezi tebrik ediyorum, yarışmak güzel birşey tabi ancak yarışma bitti artık üzerine bu kadar yorum yapmak sen aldın o almadı jüri şöyle yarışma böyle demek artık saçma şeyler, herkez gayet güzel performansını sergiledi ve sonucunu da jüri verdi, sonucu belirlerken tahminimce elbette jüri de kendi zevklerine deneyimlerine göre kararlar verdi, nitekim zevk de görecelidir zaten, ilginç ve farklı bir sene olduğu aşikar, şahsen beğendiklerim, gsl, baal, kal, terakki, alman, hev, ahmet sani gezici, koç ve bir de fighter çalan okullardan biri hangisi hatırlamıyorum tam :D bu okulları sevdim ayrıca tebrik etmek isterim. öyle işte... önemli olan ödül kazanmaktan çok gönül kazanmak bence =)
( çok mu arabesk konuşuyorum ya ben of böyle değildim ama :D )
istanbul lisesi- aras (gitar)
-
livin lovin maid le kraldınız hacım. hatta bascınızda 51 precision vardıki ah ulan ah çekmedim değil sahne duruşu falan adeta zeppelin di solist arkadaşın duruş falan. 4 temmuz 2007 ye gerdi döndüm adeta:) Bir HASAL da birde İstanbul lisesinde doyumsuz zevkler yaşadım :P biz de Elemede yorum dalında Break on Through çalmıştık.. Artık nedendir kalamamıştık kısmet besteyeymiş.. break ten kalsaydık rock n roll adına güzel icralar olmuş olacaktı..Umarım ileriki senelerde yarışmacı arkadaşlar vintage tonlar elde ederlerde belki biraz daha 60lara eğilim gösterirler ümidim budur. :)
-
banane sen al hepsini.
-
Oncelikle ödül alan alamayan,finale kalan kalamayan herkese tebrikler...
Biz Mustafa Kemal Anadolu Öğretmen Lisesi olarak bu sene ilk defa katıldık.İşin açıkçası 1 aydır hiç eğitim almadan kendi kendine çalan davulcusuyla,hiç eğitim almamıs 1 aydır çalan basçısıyla finale kalmak bile imkansız gibiydi ama sağolsun juri begenmıs cıktık.Finallere gelince tam bir bomba aksamın 8:30 unda sahne aldık ayarlar abuk sabuk ki bi çok arkadaşımızın başına geldi (bkz:st. benoit gitarcısı) ve daha da kötüsü bizi izleyen bir jüri yoktu.Evet biz sahnedeyken juri için ayrılan bölümlerin tamamında 5-6 kısı vardı ve onlarda uyukluyodu resmen en acısı da serhat bey en ıyı sahne sovu odulunu acılarken tahmın varmı sorusuna seyirciler bonjovi bonjovi diye bağırmasına rağmen hiçbirşey alamamak oldu.Ama olsun o sahneye 2 defa cıkmak ve o kadar kısıye sarkı çalmak harika bir duygu herkesin yasaması gerekli diye dusunuyorum.Bir daha katılamayacagım son sınıf olmam nedeniyle gerçekten uzucu ayrıca haklı olarak verildiğini düşündüğüm 2 ödül var onlarda en iyi kız ve erkek solist provalarda dınledigimde hakkaten bızı ucuran bır ses st. benoit li arkadas basarılarının devamını dılerim kadıkoöy güzel sanatlardaki arkadaşta aynen oyle her ne kadar sabah solist arkadaşlarıma sen bon sende jovi mi zuhauauha gibisinden bi takıldı ama olsun :) gercekten muthis bir ses tebrikler....ayrıca seneye en iyi kostum kategorisi eklenmeside ricamdır elemeler ve finallerde dahil olmak uzere tum ytarısma boyunca bızım kadar kıyafete kafa patlatmıs bı grup oldugunu dusunmuyorum elemelerde millet resmen kapr- tişörtle cıktı ne olursa olsun seyirciye gereken onem verilmeli kostüm onemli..........
-
Bu arada çalan arkadaşlarımız ;
Gitarlar:Burkay İzgi,Sadık Kaan İpek
Bas:Doğan Öztürk
Klavye:Ceren Serçe
Davul:Mustafa Taha Demirci (ben)
Back Vokal:Ecem Elbir
Solistler:Can Hocaoğulları,Doğan Öztürk........
-
tüm arkadaşlara geçmiş olsun diyorum.. ödül alan herkesi tebrik eidyorum.. 1-2 saatlik aksamaya rağmen çok keyifli bi gün geçirdim.. emeği geçen herkese teşekkürler!
sonuçların bir kısmı bana süpriz oldu. bestede gsl yi kesin gözüyle bakıyordum. bişey alamadı...en iyi erkek solistte beşiktaş atatürk anadolunun solistinin de dereceye girmesini bekliyordum olmadı.. en iyi kız solistte elemelerden önce tahminde bulunmuştum çoğu tutmuş.. tahran lisesini beklemiyordum.. kendi alanında çok başarılı biriydi, herkesten farklı bir türde söyledi ama ondan daha yetenekli, daha çok sesini kullanan daha başarılı solistlerin olduğunu düşünüyorum (mesela hüseyin avni sözenin solisti.. 3.lükten daha iyisini hakediyordu)..
bir kaç saat içinde verdikleri kararın çok da sağlıklı olduğunu söliyemeyiz..jurinin o an aldığı elektrikle ilgili bişey bence..elinden gelenin en iyisini yaptılar onlarda.. hakettikleri dereceyi alamayanlar en az ödül alanlar kadar akılda kaldı..
-
enstruman ödülünün verilceğini tespit ettilerse biz niye finalde çaldık ..malmıyız lan biz..finale kalmanın anlamı ne ozaman..telefonla yarışmadan önce ödülün verilceğini bildirmek de ne demek..ne biçim iş lan bu..
-
bilmeden atıp tutuosun gibime geliyor bizim okula faks gelmişti ödül alıcaksınız diye ama biz enstruman ödülü oldugunu bilmiyorduk.. orda ismimiz okununca ben ögrendim. sallama koç..! hem o faks gelmese biz nerden bilelim böylebişey oldugunu hem sen hala bunun tartışmasını mı yapıyorsun?
-
Arkadaşlar oldu da bitti maaaaşallah :) Seneye yine beklerim(z).