Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

11. Kasdav Liselerarası Müzik Yarışması Elemeleri @ Bostancı Gösteri Merkezi - Bostancı - İstanbul

• DisastrousDrum • 30 Mart 2008 00:00 • #633319
    Ödül alamamış olsakta o sahnede 2. kez çalmak o ortamda 2.kez bulunmak çok güzel bi duyguydu benim için ödül alan herkesi kutluyorum.. =)
    Handan Hayrettin Yelkikanat ATL Davulcusu - Batuhan Şişmanoğlu
  • kardel • 30 Mart 2008 00:00 • #633320
    Ödül alan herkesi tebrik ediyorum.Biz(beşiktaş atatürk) beste ve vokalden de ödül bekliyorduk ama alamadık sağlık olsun bir şeyler doğru gitmemiş demek ki.Hev ,st benoit(özellikle düzenleme) ve kadıköy güzel sanatlar vokali çok iyilerdi bence bir de kuliste otururken fear of the dark duydum giriş kısmı çok etkileyiciydi seyreden arkadaşların da katılması falan çok güzeldi.Yalnız st benoit yorumda gitarla ilgili sorun yaşadı çok yazık oldu.Herşeye rağmen güzel bir organizasyon ve çok keyifli bir deneyimdi benim için.Rehberlerimiz de acayip ilgililerdi gerçekten onların da işi zordu.Özellikle masise teşekkürler;)
    Baal davul-ilker
  • Zalım61 • 30 Mart 2008 00:00 • #633321
    meraba ben crowleynin klavyecisini güneş görmeyen yerinden öpmek istiyorum *shyface*

ekle beni ;) [email protected]
  • GknMania • 31 Mart 2008 00:00 • #633322
    güzeldi güzeldi çokçok güzeldi hemde.Galatasarayın hiç ödül alamaması tam bir bomba zaten:) besteleri fena değildi aslında
  • gremory • 31 Mart 2008 00:00 • #633323
    sepultura-roots bloody roots ile en iyi kız solist dalında 2.lik alacağım aklıma gelmezdi:D ama çok güzeldi:)) seneye tekrardan dağıtmak için geliceezz:D
  • gremory • 31 Mart 2008 00:00 • #633324
    şunu söylemek istiyorum..bence roots'la çıktık diye fazla abartılıyor.yani sonuçta o bi şarkı ve bizde onu çaldık söyledik..tür ayrımı yok,olamazda!o zaman derlerdi ''olm herkes alternatif rockla çıkıcak'',herkes o şekil çıkardı.ona bakarsanız intaş liseside as i lay dying ile çıktı.demekki çıkılabiliniyormuş finale..elemelerde sattığımız bilet 63 finalde sattığımız bilet 37 idi.önce bizede demişlerdi fazla bilet satınca finale kalırsınız diye..açıkçası ben roots ile finale çıkçağımızı hatta bırakın finali izleyenlerden o kadar büyük bi tepki beklemiyordum.sırf ben değil grup olarak hatta..fakat finaller için end productions'a gittiğimizde serhat bey bizim için zoru başardığımızı söyledi.herşey adil bi şekilde ilerlediğine inanıyorum. benim tek istediğim en iyi sahne performansı ödülüydü.solist olarak 2.lik ödülü alınca dalga geçiyorsunuz dimi dedim:D daha sonra sevgili rehberimiz cansu ve serhat bey farklı olduğum ve hakkını vererek yaptığım için bana verdiklerini söylediler.şaşırdım ve mutlu oldum..aslında ödüllerden ziyade sevgili okulumu (okulum kelimesini sevmiyorum bombalıycam orayı xD ) ve çok sevgili müzik hocamızı mosmor yaptığımız için hepimiz uçuş modundayız:D sevgili hocamız hiç bişekilde yardım etmedi elemelerden sonra bize adam muamelesi yaptı da finale gelmek için kendini ayarladı.saat 3tü geldiğinde de..hatta kendisi finalin sonuçlarına bile kalmıycakmış,ödülleri alınca mutlu olmuş -_-' müdürümüzde elemeleri geçince başımıza iş çıkardılar diye tepki verdi..bilet satmaya çalışırken bizi sınıflarınıza gidin haytolar diye kovalıyordu:D ahahah..biz ne zorluklarla ilerlemişiz yaa:))
    ayrıca finalde çıkan bütün okulları tebrik ediyorum son derece başarılıydılar:)
    50.YIL TAHRAN LİSESİ( 50ytl) SOLİSTİ; << EGE>>
  • xx_angelus_xx • 31 Mart 2008 00:00 • #633325
    biz en iyi beste dalında 1. lik ve en iyi erkek vokal dalında 2.lik aldık bu sene ... çok güzel bir seneydi bizim için .. 1.lik alan bestemizi www.myspace.com/parantez adresinden dinleyebilirsiniz dilerseniz ..
    Oraya gelen,katılan,ödül alan,alamayan herkesi tebrik ederim .. Yorumlarınızı bekliyoruz ..

İtalyan Lisesi Gitaristi - Emre Tuncel
  • Slinky • 31 Mart 2008 00:00 • #633326
    Ödül alan herkesi tebrik ederim güzel bir final oldu dün:)
    Benim favorilerim alman lisesi ve galatasaraydı fakat benim talihsizliğim herhalde beğendiğim okullar ödül alamadı.
    Bunun dışında beşiktaş atatürkü çok beğenmiştim onlardan daha fazla ödül bekliyordum.
    Seneye görüşmek üzere:)
  • Gokhan90 • 31 Mart 2008 00:00 • #633327
    Ben Otakcılar lisesinden gökhan bu sene ilk katılmıs olmamıza ragmen ve finallere bile kalamamıza elenmemize ragmen ben en iyi enstrüman ödülüne layik görüldüm.. elimizden geleni yapmıştık açıkcası finallere kalabilmek için ama olmadı kalamadıgımız için üzülüoduk ama bu hepimize moral oldu özelliklede bana ayrıca %100 bursta cabası.. aşagıda yazanlar olmuş hepimiz sırtımızda gitarla çıkalım o zaman die ben onu şov olsun die o anda kafamda geçti ve yaptım dostum hiç kasmana gerek yok seneye de başka biyerimizde çalarız muhtemel şarkı perpetual burn..
    (hakeden kazanıyor bu bi gerçek.)
  • yiitt • 1 Nisan 2008 00:00 • #633328
    Selam arkadaşlar
    Ödül alan arkadaşları tebrik ediyorum. Biz de ödül alamadığımıza üzüldük ama neyse yaptığımız işten ben memnunum. Tanıdık tanımadık kim varsa tüm gazı verdiler sahneden inince:) . Hatta herkes gibi ben de elemeden daha iyi çaldığımızı düşünüyodum.(Bugün izledim de videomuzu)Tabi dolayısıyla ödül alırız bi iki tane diye düşünüyoduk ama alamadık cover grubu olarak. Asıl galatasaray lisesinden en iyi besteyi bekliyodum fakat bi şey alamadılar çok şaşırdık topluca. Napalım bu sefer coverfestte görüşürüz:) (Bu arada child in time söyleyen elemanı ayrıca tebrik ediyorum :)

Yiğit Üstündağ- Alman lisesi sarışın gitarist