Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

11. Kasdav Liselerarası Müzik Yarışması Elemeleri @ Bostancı Gösteri Merkezi - Bostancı - İstanbul

• GknMania • 13 Mart 2008 00:00 • #633147
    her sene olan şeyler.
  • GknMania • 13 Mart 2008 00:00 • #633148
    birde çok büyük bir hata yapıyorsunuz gitaristi böyle çaldı davulcusu şöyleydi..bunlar değil kriterler bence! bu bir takım oyunuysa önemli olan bütünlüğün olması.saygılar
  • GknMania • 13 Mart 2008 00:00 • #633149
    ayrıca konuştuğumada bakmayın bestemiz ve düzenlememiz finale kalamadı?bendemi çemkiriyim birilerine sataşıyım?
  • BetterOfDead2 • 13 Mart 2008 00:00 • #633150
    ya lafı çok uzatmak istemiyorum açıkcası..

sadece adımız geçtiği için cevap hakkımızın olduğunu düşünüyorum..

sen kendi elenmene istediğin kadar isyan edebilirsin ama bunun içine diğer okulları örnek verip bunlar finale kaldıysa tepkiliyim gibisinden birşey söylemeye hakkın olmadığını düşünüyorum..

ama bunu da ilk günün sinirine veriyorum çoğumuz yaşamışızdır..

şuana kadar hiç şunu çaldık bunu çaldık diye artistlik yapmadık.. forumu okursan genelde başkaları övdü biz teşekkür ettik..

ama sana tavsiyem..

bence As I Lay Dying ' i ezecekken, veya başkalarını ezecekken, bi kez daha düşün.. dünya senin görüş alanından, müzik zevkinden ibaret değil.

kesinlikle konuyu uzatmak için yazılmış bir yazı değildir. ama aldığımız 20 övgünün yanına ilk defa bir yergi aldık. adımız geçtiği için cevap vermek zorunda hissettik hepsi bu.

teşekkürler.. herkeze başarılar..
  • Ryth • 13 Mart 2008 00:00 • #633151
    Kimse sana cemkir cemkirme demiyor. Hatta sana bir sey yazdiklarini da zannetmiyorum lakin ortalikta bir iki degil bir cok lise var.

Ve eger gitarist hakkinda yorum yapmissak da on planda gitarist oldugu icindir. Farkinda misin bilmiyorum ama parca shred bir parca. Cikip da davulcunun sov yapacak hali yok. Mantikli olmaya davet ediyorum.
  • Elerki • 13 Mart 2008 00:00 • #633152
    Arkadaşlar bu yarışma 'popüler müzik yarışması' olarak geçen bir yarışma.Yani ne çalındığı çok önemli değil nasıl çalındığı çok öönemlidir.Aslına bakarsanız bunların hiçbiri de önemli değildir.Orada Dream Theater gibi grupların çıkmış olduğu sahnede 3000 kişiye (zamanında 6000'e de çalınıyordu ahh ahh) çalmış olmak çok önemli bence.•DrumBanger•'la konuştuk yarışma hakkında ve yarışmanın asıl amacının isminin aslında dışında olduğuna karar vermek gerektiğini düşündüğümü söyledim kısaca.Bunun dışında önce yazdıklarımı da tekrar okumanızı rica edeceğim. :)
  • DrumBanger • 13 Mart 2008 00:00 • #633153
    13 Mart 2008 Perşembe | Yazan: BetterOfDead2

Yorumumda size değil şarkıya laf etmiştim . Yanlış anlaşılma olmasın . Sonuçta burada hepimiz müzik yapıyoruz , emek harcıyoruz asla kişiye hareket etmek kimsenin haddine değil . Ama gene de yanlış anlaşılma için özür dilerim .
  • GknMania • 13 Mart 2008 00:00 • #633154
    tamam abi sen haklısın.Serhat bey'e ilk fırsatta söliycem seneye jüri üyesi sen ol.Gereksiz tartışmalar bunlar.4.kasdavım bu Elerkinin dediği gibi bizde yaşadık.anlayabiliyorum.finale kalan tüm okullara başarılar.

Gkn
  • fubemu • 13 Mart 2008 00:00 • #633155
    Okulun finale kalsaydı bu yorumları yaparmıydın diye düşünüyorumda yüzde 2000 eminim yapmazdın ne gitarist tanırdın nede baterist.Acaba diğer yazılanları bakıyomusun senin gibi durumu tepetaklak çeviren başka biri daha varmı diye düşünüyomusun.ama olsun hiç kimse bişey bilmiyor senin gibi bir otoriteyi finalde göremeyeceğimiz için bir kez daha kahrolduk.

Finaldeki ekiplere başarılar.....
  • deepestpurple_ • 13 Mart 2008 00:00 • #633156
    finaldaki okullara başarılar.bir kez daha sorumu yinelemek istiyorum :D

jüride kimler vardı?