Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

rock ve metal dinliyip siyah giyen neden satanist olarak adlandırılıyor?

• rock in rio • 27 Haziran 2006 17:37 • #502212
    ya abi ya sen konuyla ilgili saçma sapan yorum yap bari ama maddest_angel ile bu topic aracılığıyla chatleşiyorsun abi git işine ya çok saçmalık bunlar eğer o kişiylede chatleşeceksende msn adreslerinizi alın orda ne konuşcaksanız konuşun
  • REaDinGMyeYEs • 27 Haziran 2006 17:42 • #502213
    dediğini savunmaya devam et ne de olsa düşüncelerini değiştimeyenler yalnıca ölüler

unutma.. birgün sende ölüceksin.. herkez yaşlanınca ölmez..

<MetalicMeltem>
  • maddest_angel • 27 Haziran 2006 17:45 • #502214
    •REaDinGMyeYEs• demişki;
    gözlerim yaşardı inanırmısın.. çünki ilk defa karşıma doğru dürüst yazılan bi yazıyı okudum.. ve mutlu oldum.. ya arkadaşlar..

bi site bu yazılrdan çok daha güzelleri var insan okumak istediğini okur.. istemezsen hiçbirşeyide görmezsinde... sende bunu kullanıyorsun oqz kız bende kızım..tanışmak için bunu yapmazdım direk mail gönderirdim niye burda tanışmaya ihtiyaç duyayım??!!
  • oqz • 27 Haziran 2006 17:47 • #502215
    o zaman;

tanışmak için niye böyle takla atalım ki? hani lezbiyen olmadığımıza göre bi abazalık da söz konusu olamaz..

reklam ne alaka? bu ne tür bi reklam aracı? niye reklam? neyimi reklam yapıyım? beni bilen biliyor bilmeyen bilmesin zaten.

belki pek kibar olamadım adı üstünde oqz ama özen istemek suç mu ya !?

ayrıca sadece rock in rio ve bu topicle ilgili değil kim mevzu? bi yere kadar sabredebiliyorum özür dilerim ama bi dolu sayfa oluyor böyle olunca insan aradığı topiği bulamıyor sonra..

biraz özen..zor değil ki! acil bir şey olsa tamam anlaşılır falan da..yani..
  • maddest_angel • 27 Haziran 2006 17:49 • #502216
    ya gidin işinize yaaa chatleşmek için bu topici kullanmam senin dediğin gibi msn adresini alırdım
    birine hak vermek sizce chatleşmek oluyormuş bunuda öğrenmiş oldum...oqz kız olduğunu benimde kız olduğumu umarım biliyorsunuzdur!!!
  • rock in rio • 27 Haziran 2006 17:49 • #502217
    tamam arkadaşımda yani topic ile ilgili ne kadar iğrenç ve pis eleştirilerin varsa yap ama topic üzerinden chatleşme
  • oqz • 27 Haziran 2006 17:57 • #502219
    peki pardon bir daha topicler üzerinden "hoşbeş" etmeyiz..

ayrıca yazılan her şeyi gereğinden fazla ciddiye alıyor gibisin death_glory bence orda pek ciddi değil.. neyse derdimizin ne olduğunu anlamışsınızdır umarım..

özen gösterilmediği sürece elimden geldiğince topicleri bulandıracağımı belirtmek isterim.. isterse Bekçi karışsın.. ya da aynı konuyla ilgili onbinlerce topic açılsın ama bir an önce forumlarda arama motoruna kavuşalım.. ya da bu böyle sürsün gitsin..
  • cabbarbar • 27 Haziran 2006 17:59 • #502220
    konu nasılda değişti anlamadım valla.siz kızlar yokmu
  • hell yeah • 27 Haziran 2006 18:00 • #502221
    yaf bence geriye dönük ve genel anlamda topic açmayın hiç nedenmi n kadar saçma ve cinsel içerikli topic varsa geçen yıl ben açtım bu topicide açmıştım ilklerin adamı her saman benimdir zuahahaa geçen bi topic açtık baya bi saman sonra nabız ölçelim dedik baktım herkes çullandı yine black metalciler soytarıdır diye puhahayt..
  • oqz • 27 Haziran 2006 18:01 • #502222
    farkındaysan eğer topicle ilgili olarak "daha önce de konuşuldu" diyen ilk kişiler biz değiliz.. neden bu kadar abarttınız hala tam olarak çözemedim de.. ayrıca ne biz kızlar yok mu?