Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

rock ve metal dinliyip siyah giyen neden satanist olarak adlandırılıyor?

• oqz • 27 Haziran 2006 16:22 • #502181
    çünkü garajın eskileri ve eski hali özleniyor.ayrıca garajın eskileriyle ilgili kaç topic açılmış; metal dinleyip siyah giyen satanisttir konusuyla ilgili kaç topic açılmış önce bir bak da sonra konuş. bir konu açmadan önce keşke önceki sayfalara baksak da eğer benzer bi konu açılmamışsa ondan sonra davransak! ne bu beah!

dipnot: bence burda lüzumsuz görülen arkadaş değil arkadaşın açtığı konudur.
  • changes • 27 Haziran 2006 16:22 • #502182
    insanlar dünya'ya at gözlükleriyle baktığı sürece satanistte derler soytarıda derler..bunu söyleyen insan ya arabeskcidir ya da sofidir alıştım bana böyle şeylerin söylenmesine ben öyle olmadğımı biliyorum ya milletin ne dediği açıkcası hiç umrumda bile değil yukarıdan herşey net görünüyo yanlış bişey değil yaptığımız ( siyah giyinmek )
  • maddest_angel • 27 Haziran 2006 16:30 • #502189
    :))zorla sana naber deditim ya helal bana iyi sen?
  • oqz • 27 Haziran 2006 16:32 • #502190
    börtük :)

ayrıca hiç de zorla değildi gayet içten bi naber di o lütfen..cık cık.. :D
  • maddest_angel • 27 Haziran 2006 16:34 • #502191
    oqz demiş ki:
    dipnot: bence burda lüzumsuz görülen arkadaş değil arkadaşın açtığı konudur.

valla çok haklısın bu konuda biz arkadaşı değil açılan topici lüzumsuz görüyoruz lütfen doğru okuyun
  • oqz • 27 Haziran 2006 16:38 • #502194
    garaj da birileri yazılanları doğru dürüst okuyacak ondan sonra da doğru anlayacak öyle mi?

cık..o umutsuz bi olay bencesi..
  • maddest_angel • 27 Haziran 2006 16:48 • #502197
    belki buda olur kendini olumsuza yönlerdirme hemen umudunu kaybetme belki oda olur bigün:))
  • cabbarbar • 27 Haziran 2006 16:49 • #502198
    arkadaşım garajın eskileriyle ilgi topic açılmamış olabilir ben sorulara verilen cevaplarda çokça rastlıyorum.ben eskilerden sıkıldığım için önceki eskimiş sayfalara bakmıyorum."bence burda lüzumsuz görülen arkadaş değil arkadaşın açtığı gereksiz konudur".bak bu onu kesinlikle rahatlatacaktır tamam o zaman açılan topiclere saygı duymak zorunda değilsin nede olsa konular sahiplerini bağlamaz dimi pardon arkadaşım
  • oqz • 27 Haziran 2006 16:58 • #502199
    evladım bunlara da bakma o zaman eskiler hala burdalar çünkü! sıkılmışmış.. hah.. iyi ya o zaman ben bi konu açıyım bugün o ikinci sayfaya düştüğü için sen tabi onu 1. sayfaya taşıma eskidi o hemen aynı konunun yenisini aç..iyi afferin..

bu topiclere saygı duymamakla alakalı değil sadece bi konu açılmadan önce bu konu açılmış mı diye önceki sayfalara göz atılabilir ama tabi sıkılıdıysanız..ayrıca burda konuya neden lüzumsuz denildiğini hala anlayamamışsın sanırım bir düşün gel sonra devam ederiz..
  • oqz • 27 Haziran 2006 16:59 • #502200
    o umut hiç olmadı ki bende :)))