-
ya ıkı senedır verıolarda nasıp olmadı okumak.. bıde mudur yasakladı ya oklda bılet satamyoruz =) hersey tam super en sonunda sahnede kendımı yakcam.. kasdav yuzunden cınnet gecıren ogrencı sahnede kendını yaktı.. sonrada kasdav yarısması yasaklanır zaten herkez rahat etmıs olur =))
-
ya ben müdüre verilen zarftaki davetiyeleri yürütüp ona da bilet satcaktım da vazgeçtim duyar ordaki başkalarından diye
-
katılan arkadaşlar okullarından izinli olcakmı son hafta bi öreniim??
-
izinli derken???
-
millet bişey sölüyo ,istediğiniz gibi anlayıp tartışma çıkartıyosunuz. yarışmada kimin ne olduu , ne olmadığı çıkar zaten ortaya. tartışmaya ne hacet. benim metallica olayım da yanlış anlaşılmış. tabi ki herkes sevdiği müziği yapacak ama bu bi yarışma, bir birincisi olacak ,elinizden geleni ardınıza koymayın.
hem eğlenip hem öğrenelim hesabı.. herkese tekrar başarılar!
BC237 / ***FixxxeR***
bu da benim fikrim sataşmayın
-
nasıl izinli? c.tesi pazar değil mi zaten nasıl bi izin?
-
ya bız her studyo oldugu gun ızın aldık.. mesla bu gun ızınlıydık.. ayrıca pazartesi çarsamba persembe de ızınlıyız . yanı muzık ogretmenıının elınde bızım okulda ..
-
ya işte biz çalışmak açısından bu son hafta full izin yazdırmak istiyoruz da sizin durumunuzu öğrenmek istedim..
-
biz bi cuma günü tam gün izinli olcaz. bu arada kimse kimseye sataşmıyo yahu gerginliğe gerek yok ;)
-
benim de anlatmaya çalıştığım oydu zaten :);)
farklı bi tasarımla gelicez c.tesi günü :p eğlenelim kopalım biraz :)
herkese başarılar...
BC237 / ***FixxxeR***