-
Bu seneki rehber olayı hoştu baya. Bize rehberlik yapan Erkin'e teşekkürler. Diğer rehber arkadaşlara da teşekkürler kuliste gayet eğlenceli vakit geçirmemizi sağladılar.
Kadıköy Anadolu - Kıvanç
Hakkaten rehberleri al cigerine sok :)))
-
rehbere laf yok zaten olay teknik ekipte.. soundcheck te korktuğumuz sahnede başımıza geldi..ekip müziği arkadan monitör sesleriyle dinleyerek iş yapıyor,böylece haftalarca çalışılmış bi şarkı boşa gidiyor..
-
finalde ordayız, kardeşlerimizi desteklemeye=)
-
Bizim okul Bon Jovi It's my Life ile katıldı ilk senemize göre iyi olduğumuzu düşünüyorum ben en çok Beşiktaş Atatürk'ü beğendim umarım finale kalırlar (:
-
Cok şükür hic bir sorunla karşılasmadık zamanında aynı sahneyi paylasdıgım yasıtlarım adamlar simdi calısıyorlar ben hala daha calıyorum Rammstein Keine lust caldık seste bir problem yasamadık dogal olarakta seyirci azdı eger finale kalırsak umarım basta bir yerde oluruzda herkez dinleyebilir kötü caldıgımızı düşünmüyorum! Özellikle Elerki ve Tümere cok tesekkurler! Selamlar
Hayrdarpasa Teknik Okulları
Rammstein - Keine Lust
Kaan Jeff ACUROL - Gitarist
Bu arada bazı arkadaslardan söylenti duydum yok dısardan adam getirdiler diye arkadaslar bu yarısmaya 4 senedir Haydarpasa teknik okulları adına katılıyorum beni tanıyan tanır Bkz. Elerki! onun dısında okullar cok kotu degildi sanırım jüri finale okul secmekte biraz zorlanıcak herkeze başarılar!
-
Birde unutmadan sahneden indikten sonra bir arkadas ekipmanımı sormuştu karmaşadan cevaplıyamadım burayı okuyacagını düşünerek yazayım
Ibanez RG7321 7 telli
Mxr DB-11 Dime bag Darrel Distortion Pedal
-
Benim okullarıma laf yok! Kırırım dövürüm :P
Bu sene herşey saat gibi işliyo bunun sağlanmasında yarışmacı arkadaşların da payı yok değil herkese teşekkürler. Yarını da alnımızın akıyla atlatırsak dünya ahret Kasdav anlayışında çığır açıcağımızı düşünüyorum :)
Tümer Güçlüer. Evet o benim.
-
Tümer yavrum sagol bugunku yardımların için kaan ben Haydarpasa teknik okullarından :D Cok yardımcı oldun bugun.
Hatırlayamazsan tombalak gitarist :D
-
Bu sene herşey saat gibi işliyo bunun sağlanmasında yarışmacı arkadaşların da payı yok değil herkese teşekkürler. Yarını da alnımızın akıyla atlatırsak dünya ahret Kasdav anlayışında çığır açıcağımızı düşünüyorum :)
8 Mart 2008 Cumartesi | Yazan: rip van winkle
+8 (sekizi yan çevirin :D)
-
Hiç kimsenin rehberlere sözü yok. Hatta herkesten fazla çalıştıkları için ayrıca teşekkürler. Fakat bu kadar büyük bir organizasyonun sahne düzenlemesinin biraz daha özenli yapılması gerekliydi.
Ben ve okulumuzun müzik öğretmeni soundcheck günü teknik ekipten bir sorumluya ritim gitarın sesinin çok çıktığını, vokal ve solo gitarın duyulmadığını üzerine basarak söyledik ve kendisi bize bu konuyla ilgileneceğini söyledi. Ertesi gün yarışmaya geldiğimizde aynı sorun devam etti ve biz yine teknik ekipten birileriyle konuştuk. Yine düzeltileceği söylendi.. En son okulduk ve bize gelene kadar hiç bir değişiklik olmadı, nitekim biz de aynı şekilde çıkmak zorunda kaldık. Ve söylenildiği gibi haftalarca emek sarfedilen, bütün detaylarıyla uğraşılan şarkılar ufak bir ihmal yüzünden ziyan oluyor.. Her sene aynı sahne problemi, her sene aynı teknik sorun.. Bir şeylerin farkına varılması gerekli bence..
Cihan Avcı - Kenan Evren Anadolu Lisesi