Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

11. Kasdav Liselerarası Müzik Yarışması Elemeleri @ Bostancı Gösteri Merkezi - Bostancı - İstanbul

• megadeve • 9 Mart 2008 00:00 • #633010
    9 Mart 2008 Pazar | Yazan: jump_pogo_jump

Ben NCL'nin davulcusuyum.Sahnede kimse görmemiş ama eğer gördüysen baget düşürdüm ve moralim gerçekten bozuktu bi "iyiydiniz abi"ye ihtiyacım vardı.Çok teşekkür ederim.
  • Barican • 9 Mart 2008 00:00 • #633011
    öncelikle tüm okulları tebrik ediyorum. herkes elinden gelenin en iyisi yapmaya çalıştı. çok yorucu ama bir o kadar da keyifli 3 gün sonunda bitti. tüm sorun çıkarmayan, bilinçli okullara teşekkürler

rehber ekipten Barış
  • asoss • 9 Mart 2008 00:00 • #633012
    arkdaşlar ben 3 günü de izledim.. tüm grupları tebrik ediyorum..
    derleme bölümü pek güzel olmamış bikaç yaratıcı okulun dışındakiler sönüktü.
    erkek vokallerin çok iyi olduğunu gördüm ama bayan vokalde st benoit, hev ve hüseyin avni sözen den başka iddaalı isim göremedim.. en iyi erkek vokal çekişmeli geçicek gibi..

cuma günü için maltepe merkez,vefa,istanbul erkek,hüseyin avni sözen,eyüboğlu,ahmet sani,
    cumartesi dame de sion,st benoit,alman,beşiktaş atatürk,galatasaray,darüşşafaka,handan hayrettin
    pazar hev, ayazağa ışık lisesini beğendim..

inşallah bu grupları finalde görürüm..
  • rip van winkle • 10 Mart 2008 00:00 • #633013
    Cihan Avcı - Kenan Evren Anadolu Lisesi
    9 Mart 2008 Pazar | Yazan: minyatur

1. Sevgili arkadaşım soundcheckte ses dengesinden bahsetmek güç. Soundcheck'in sadece içerdeki monitörlerle yapıldığını, dışarıya ses verilmediğini söylemekten şu an sesim tanınmaz halde.
    2. Dışardan dinleyenlerin pozisyonu yanlış olabilir dengesiz duyum olduysa, keza sizi finale jüri çıkardığı için onların pozisyonu seslerin hepsini alan pozisyon olduğundan... Neyse :)
    3. Yok üç falan.
    İmza Tümerg
  • rip van winkle • 10 Mart 2008 00:00 • #633014
    tümer karı kız kaldırmaya uğraşıyo kardeşim bu ne rezalet!!:P
    9 Mart 2008 Pazar | Yazan: iPunk

Kendisi eski kız arkadaşım olur. Kıskanıyo malum. Muhohohoahah. Komik değildi.
  • ewwrym • 10 Mart 2008 00:00 • #633015
    Arkadaşlar elemelerde sahne almış bütün okullara geçmiş olsun. Sorun çıkarmayan tüm okullara ayrı ayrı teşekkür ederiz. Solak baterist arkadaşım,asıl ben teşekkür ederim bana hiç prob. çıkarmadınız=)) ayrıca küçükçekmece lisesinin mesajınıda aldım..çok ciciydi=) bizim görevimiz sizlere yardımcı olabilmekti , yapabildiysek ne mutlu. sevgiler

Rehber ekipten Evrim
  • JaNsU • 10 Mart 2008 00:00 • #633016
    ölüyorum
    -_-
    ölmeyeniniz varsa söylesin..
    i love kasdav
    9 mart'tan hev, intaş, ağrı dağı eteğinde o ye düzenlemesi yapanlar kimse onlar, "cansu and the band", kadıköy güzel sanatlar -yani şu an aklıma gelenler- kutlarım...

rehber " Cansu K. "
  • Elerki • 10 Mart 2008 00:00 • #633017
    Bostancı Gösteri Merkezinde üç buçuk günü geride bıraktık sonunda. :) Ben aynı dönemlerde aynı kulisleri o zamanlar yarışmacı olarak paylaştığımız arkadaşlarımdan oluşan bir ekiple çalışıp bu seneki yarışmada arkadaşlarımıza rehber olmaktan çok mutluyum.Hepimiz yorulduk ettik ama sanırım en azından yarışmacı arkadaşların az ya da çok mutlu mesut,güzel anılarla BGM'den ayrılmasını sağlayabildiğimizi ümit ediyorum.

Ekibime,yani;CansuX2,Evrim,Burcu,Faruk,Aydın,Masis,Onur,Erkin,Barış,Tümer'e tek tek teşekkür ediyorum.Ayrıca çalıştığımız diğer ekiplere ve tüm okulların gruplarına teşekkürlerimi sunuyorum. Güzel zaman geçirdik bence. :)

Finale aynen devam diye ümit ediyorum.İyi geceler herkese! :)
  • LilianGee • 10 Mart 2008 00:00 • #633018
    Her zamanki gibi ses dengesinden yakınıldığını görüyorum, hem de soundcheck sonrası sahneden inerken bir sorunları olup olmadığını sorduğum o kadar yarışmacının halinden son derece memnun olduklarını belirten tepkilerinden sonra. Yakından tanık olduğum ve belirtmek istediğim bir şey var ki o da teknik ekibin sırf yükümlülüklerini yerine getirmek adına bir şeyleri geçiştirmeye değil katılımcıların performansını arttırabilmek için sürekli çözüm üretmeye çalışmış oldukları. Sahneye çıktığınızda, teknik eleman arkasını döner dönmez ses seviyenizle oynamanız genel ses dengesinde tahmin edilebilir bir rahatsızlığa yol açar ki bunu tahmin etmek pek de zor değil. Dolayısıyla daha gerçekçi özeleştirilerde bulunmakta fayda var.

Pek yorucu, pek keyifliydi. Bizim onlara olmaya çalıştığımız kadar bize yardımcı olmaya çalışan, kulisteki seviyesiz hal ve davranışlarımıza katlanan, "Biz yarışırken..." diye başlayan hikayelerimizi dinleyen, en iyi şekilde dinleyebilmek için sahne arkasından juri önüne depar atmamıza neden olan tüm okullara teşekkürler :)

Tekrar görüşmek üzere,

Burcu Güney
  • SlipknotSlave • 10 Mart 2008 00:00 • #633019
    istanbulda olmak varmış...