Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

11. Kasdav Liselerarası Müzik Yarışması Elemeleri @ Bostancı Gösteri Merkezi - Bostancı - İstanbul

• metalrect • 11 Mart 2008 00:00 • #633061
    yalnızca pazar günü gelebildiğim için sadece o gün hakkında yorum yapabileceğim. Sonuna kadar da izledim diyemem ama 30 a kadar izledim!

öncelikle amon amarth - death in fire çalan grubu tebrik ediyorum! çok iyiydiler. düzenlemeler genelde çok başarılıydı yaratıcıydı diye düşünüyorum. :) besteler de öyle. ayrıca bat country çalan okulu özellikle dinlemek istedim onlar da çok iyiydi. 1-2 ufak hata ve biraz hızlı çalmaları kötü oldu sadece. ama gerçekten çalışmışlar belli :)

tam sıkılmış çıkacakken sunucu as i lay dying diyince duraksadım. kadıköy intaş lisesiydi sanırım. çok sevdiğim bir gruptur diye dinliyim dedim. söylediğim gibi cumayı ve cumartesiyi izlemedim. haksızlık yapmış olmak istemiyorum ama intaş kadar profesyonelce sahneyi kullanan, çok sade ama yeterince dolgun bi performans görmedim. sahnede sanki gerçekten as i lay dying vardı. çok güzeldi gerçekten arkadaşları tebrik etmek istiyorum. umarım başarılı olursunuz.

ayrıca sanırım dvd kayıtlar yarından itibaren kasdav binasında satılacakmış. fiyatı 50 ytl olacakmış diye duydum. :)
  • skater_memo • 11 Mart 2008 00:00 • #633062
    ayrıca cevabını veriyim gibi konuşmalara hiç girme.herkes orda işini yapıyordu.eğer sorun yaşadıysan ekipmanından dolayı yaşamışsındır.
    10 Mart 2008 Pazartesi | Yazan: didyou

zaten farkındaysan boşuna birşey yazmak istemiyorum demişim, kimseyle forum köşelerinde tartışmaya meraklı değilim. cevabını veriyim derken ben kimseye kıl olmadım vs durumunda bir açıklama yapacaktım ama direk tartışma olarak almışsın, nedir bu tartışma merakı anlamadım zaten... vokalin konser başıda beni monitöründen duyması ama konser başladıktan hemen sonra duymaması da eminim ekipmanımın bir sorunudur, neyse dediğim gibi kimseyle tartışmaya girmek istemiyorum, olan olmuş..
  • Elerki • 11 Mart 2008 00:00 • #633063
    Finali dört gözle bekliyoruz arkadaşlar!Her ne kadar bizim ekip pert olduysa da 3buçuk gün sonrasında. :S :D Dinlenmiş olarak 1 gün geçirmek süper olacaktır! ;)

Herkesi finale bekliyoruz. :)

Rehber ekipten,Elerki
  • ziya_miami • 11 Mart 2008 00:00 • #633064
    haydarpaşa anadolu gitaristine yapılan haksızlık görmezden gelinemez..''bana ayarlatmassan böyle olur'' bu ahlaksızlıktan başka birşey değil..
  • skater_memo • 11 Mart 2008 00:00 • #633065
    ziya salla ya ben muhattap olmadım yürüdüm gittim orda, benden iyi mi bilceksin ton ayarlamasını vs laflara cevap vermeye bile tenezzül edilmez.. hele forum köşelerinde hiç uğraşamam, kapatalım bu konuyu burda bence, uzatmak istemiyorum..
  • Elerki • 11 Mart 2008 00:00 • #633066
    Arkadaşlar.Özel mesajla soru soruyorsunuz ama cevap vermeye kalktığımda 'Bu kişi eş-dost listesi haricindekilerden mesaj almak istemiyor' diye bir şeyle karşılaşıyorum.Cevabınız gelmiyorsa bundan dolayı yani kusura bakmayın. :)
  • RevengeISeek • 11 Mart 2008 00:00 • #633067
    geçen sene intaş lisesi adına katılmıştım.. biraz olaylı bir elenmeydi bizimkisi ama şimdi hoş bir anı sadece.. o sahnede olmak ve o heyecanı yaşamak başka birşey.. bu seneki okulların hiçbirini izleyemedim istanbulda olmadığım için ama kendi okulum hakkında güzel şeyler duydum.. umarım eğlenen ve eğlendiren gruplar finalde olur ve müzik dolu bir final yaşanır..

birisi söylemiş kim hatırlamıyorum ama istanbul'da olmak vardı gerçekten..

Bütün okullara başarılar..

(intaş vokal 2007 - düşün)
  • didyou • 11 Mart 2008 00:00 • #633068
    ziya salla ya ben muhattap olmadım yürüdüm gittim orda, benden iyi mi bilceksin ton ayarlamasını vs laflara cevap vermeye bile tenezzül edilmez.. hele forum köşelerinde hiç uğraşamam, kapatalım bu konuyu burda bence, uzatmak istemiyorum..

@skater_memo.benim ordaki görevim en iyi şekilde parçanıza ve ses sistemine uygun duyulabilecek kulak kirletmeyecek tonu çıkarmak.bu işi yapıyorsam biliyorum demektir,bu kadar basit.ben senden çok senin iyiliğini düşündüm sahnede tonunu düzeltmek isteyerek ama sen dinlemedin ve boğuk tonunu ayarladın.her ne kadar size yardımcı olmaya çalışmaksa görevimiz,bi o kadarda bize söylenen görevleri yerine getirmek yani jüriye ve seyirciye sesleri oldukça net iletebilmek.çaldığın tonun farkında bile değildin.ayrıca hitap ve konuşma tarzına dikkat et.muhattap olmadım,salla gibi demeçleri kullanmıycaksın.sahne arkasında senı durdurup tonunla ilgili bilgi veriyorsam sana,başka zaman sahneye çıktığında aynı sorunla karşılaşmaman içindir.efendi olursan,efendi gibi cevaplar alırsın
  • skater_memo • 11 Mart 2008 00:00 • #633069
    pardon anlayamadım, sana karşı bir terbiyesizlik mi yaptım? muhattap olmadım diyorsam tartışma çıkmasın mevzu uzamasın diyedir. ama benimle ne derdin var anlayamadım hala tartışma ortamı yaratmaya çalışıyorsun. beni düşündüşün için sağol ama bu 7. konserimdi, daha önce de hiç bir ton sorunu yaşamadım(bir önceki kasdav da dahil). pekala ben çaldığım tonun farkında değilim, grup arkadaşlarım soundcheckten sonra niye ton iğrenç, studyodaki tonunu geri yakalamalısın falan dediler?(soundcheckte ben dokunmadım pedala hatırlarsan). ayrıca bir gitarist kendi tonunu ayarlayamıyacak kadar aciz midir? tek ricam tizi kısmandı, ama amfinin ayarları değiştirilemez dedin. bende pedaldan tizi kapatıcak kadar kısmak zorunda kaldım, bu sefer pedalın karakteri baslı oldu tabi ki. neyseki başka bir tonmaister geldi ve tizi amfiden kıstı ona ne kadar teşekkür etsem azdır. sonuçta o soundcheckteki ve konserin başındaki tondan daha iyiydi konserdeki tonum, tek sorun grup arkadaşlarımın beni duymamasıydı. bu yüzden hata yapabilirdik ama olmadı hiç bir hata çok şükür. neyse daha fazla uzatmanın alemi yok bence, olan olmuş sen de takılma bence bu kadar..
  • suicidesilence • 11 Mart 2008 00:00 • #633070
    müzik adına başarılı organizasyonlardan biri olan kasdav müzik yarışmasını tebrik ederek başlamak istiyorum. bu ve bundan önceki senelerde kaliteli işler yaptıkları için. arkadaş grubu olarak toplanıp izlemeye geldiğimiz kasdavda bugüne kadar birçok liseden başarılı arkadaşları dinledik..bu sene de aynı şekilde sağlam performanslar vardı. mesela intaş lisesi gibi..dorusu böyle okulları yarışmada görünce insanın izleme isteği artıyo.hem as i lay dying cover ı ile hem de besteleriyle gerçekten etkileyici bir performanstı.umarım finalde onları bir daha dinleyebiliriz.